Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ja jsem myslela jako n pohotovost na gynekologickou nebo teda ambulance v nemocnici no
no ja se dozvim tenhle tyden jestli to dostanu nebo ne, nejdriv jsem to dostala 21.10,pak 25.11. tak bud a nebo ![]()
Holky kdyz se meri bazalni teplota odecita se neco? namerila jsem si ted bazalku 37,5 ![]()
@ClauAlex píše:
Holky kdyz se meri bazalni teplota odecita se neco? namerila jsem si ted bazalku 37,5
Ja nevim
A meris ji celej cyklus? Ja se bojim ze mi na te pohotovosti nadaji, ze tam s timto lezu ![]()
To by si mohli zkusit ti vynadat co tam delas, mas problem mas
ted jsem se vrhla na uklid celeho baraku dokud nejsou doma deti a takhle udejchana a spocena jsem nikdy nebyla…
picha me dnes na pravej strane podbrisku
@ClauAlex u BT neodečítáš nic
já teď už 3 den mám 37,2 jinak běžně mám 36,5… já byla dnes na dalším odběru… i utz jde vidět gestační váček ale vyhráno nemáme
píchla mi agolutin aby se těhu podpořilo a nebo MS rozjela
ale doktorka mi řekla že to vypadá nadějně…:-)takže další kontrolu mám první pondělí vlednu…:-) holky my jsme teda zakleté
@brufikova no tak to je krasny ne ze je videt uz gestacni vacek to je parada <3 no tak to jsem zvedava jak to dopadne u me…jeste co @MarťankaP <3
@ClauAlex píše:
To by si mohli zkusit ti vynadat co tam delas, mas problem masted jsem se vrhla na uklid celeho baraku dokud nejsou doma deti a takhle udejchana a spocena jsem nikdy nebyla…
picha me dnes na pravej strane podbrisku
Taky mě dnes píchá na pravo, chvíli na levo a i okolo pupíku
jo a teď jsem zkoušela BT mám 37,6 není to moc?
@MarťankaP píše:
Taky mě dnes píchá na pravo, chvíli na levo a i okolo pupíkujo a teď jsem zkoušela BT mám 37,6 není to moc?
Beruš jsi těhotná… na 99?9%
@ClauAlex píše:
@brufikova no tak to je krasny ne ze je videt uz gestacni vacek to je parada <3 no tak to jsem zvedava jak to dopadne u me…jeste co @MarťankaP <3
Ale taky nemám vyhráno díky píchanci
váček už mám druhý týden ![]()
@MarťankaP supeeeeer zkus ten test
ja jsem si dnes merila tu BT a mela jsem 37,5
me picha na pravo
ze by se konecne usmalo stesti? ja teda zatim vyhrano nemam
@ClauAlex píše:
@MarťankaP supeeeeer zkus ten testja jsem si dnes merila tu BT a mela jsem 37,5
me picha na pravo
ze by se konecne usmalo stesti? ja teda zatim vyhrano nemam
Na testu nemam nic ![]()
Ja taky nemam stale nic, ale zacinam verit snad teda ze to nic neznamena
![]()
@MarťankaP píše:
Na testu nemam nic
To je cele nejake divne. Ja bych ale radsi zasla nekam k jinemu kde by te vzali pac tyden to se uz neco deje