Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženy tak mám opět zvýšenou bazalku, ráno jdu se psem a žaludek se mi převrhl… Mlezivo nemám ale musela jsem si vemenit podprdu ![]()
@hodynka píše:
Holky takmam teprve den spozdeni ale test negativni
Tak mám test čistý
ale příznaky jasné… Teta z gyndy říkala ať se na testy neupinam. A když si vzpomenu u holek taky mi testy čárky neukoazovaly…tak ja nevím no… Jsem z těch testů zmatená přijde mi to vyhození peněz
@brufikova ja nevimzda se mi nenatahl cyklus treba…:-( mela jsem to mit 19 protoze naposledy jsem to mela 21.11. no a nic…tak treba to budu vzdy mit ted 21. nevim…
![]()
Hodynko… já třeba mám velké problémy s ovulaci… u mě podle mudr není 100% zda ovuluji
s menstruaci taky mám katastrofa…:-( veškerou přípravu pro těhu mi pomáhá mudr… a to jsem i podstupovala ovutest… Takže v tomhle ti neporadím:-/ Mě jeden test ukázal dvě čárky a druhý nic
hodynko počkej
uvidíš vše dopadne jak má..
@brufikova no musim cekat tak uvidime… a ty jsi tehu nebo neee
@ClauAlex píše:
MarťankaP tak to vypada fakt dobrezkus udelat ten test, nebo udelas az zitra?
Zítra, já mám na to takový štěstí, že poslední co jsem měla doma vyšel neplatně… Alezkoušela jsem prsa
a teče pořád
![]()
Podle mudr z ultrazvuku 50 na 50 prý úplně vv začátku v pátek jsem byla na odběrech a zítra jdu ještě na odběry
@brufikova píše:
Tak mám test čistýale příznaky jasné… Teta z gyndy říkala ať se na testy neupinam. A když si vzpomenu u holek taky mi testy čárky neukoazovaly…tak ja nevím no… Jsem z těch testů zmatená přijde mi to vyhození peněz
Evi, asi jsme ten případ na který ty testy nefungují (má to 1% žen)
![]()
Vzpomeň co říkal můj chlap nekupuj ty blbosti
Marťanko, kdybys věděla jak mi je nevěřím že to je neurotického původu. Žádné stresy nemám… ![]()
@MarťankaP píše:
Evi, asi jsme ten případ na který ty testy nefungují (má to 1% žen)![]()
Kdy jsi měla naposledy sex? Přišla jsi chlapovi normální?
Vím je to intimní…:-D ale tak musíme se dopátrat která těhu je a která ne
![]()
Holky az ted jsem se sem dostala
delam obed
no pekne jste to tu rozjeli, no MartankaP tak ja jsem asi dalsi pripad na ktery test nefunguji ale neverim tomu ze se to povedlo ![]()
@hodynka já nemám nic
jediné co ještě s příznaku mám šimrání sem tam píchnutí v podbříšku…
@ClauAlex já už taky půjdu dělat oběd ale nemám sílu na nic
co děláš k obědu? Já udělám krkovici ![]()
@brufikova píše:
Kdy jsi měla naposledy sex? Přišla jsi chlapovi normální?Vím je to intimní…:-D ale tak musíme se dopátrat která těhu je a která ne
![]()
![]()
![]()
Tak chlapovi teď přijdu jiná
A sex… Popravdě na něho posledních pár dnů nemám ani pomyšlení!
![]()