Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1401
20.12.15 09:19

Holky takmam teprve den spozdeni ale test negativni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.12.15 09:43

Ženy tak mám opět zvýšenou bazalku, ráno jdu se psem a žaludek se mi převrhl… Mlezivo nemám ale musela jsem si vemenit podprdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.12.15 09:46
@hodynka píše:
Holky takmam teprve den spozdeni ale test negativni :-(

Tak mám test čistý :-( ale příznaky jasné… Teta z gyndy říkala ať se na testy neupinam. A když si vzpomenu u holek taky mi testy čárky neukoazovaly…tak ja nevím no… Jsem z těch testů zmatená přijde mi to vyhození peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
20.12.15 09:54

@brufikova ja nevimzda se mi nenatahl cyklus treba…:-( mela jsem to mit 19 protoze naposledy jsem to mela 21.11. no a nic…tak treba to budu vzdy mit ted 21. nevim… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.12.15 09:58

Hodynko… já třeba mám velké problémy s ovulaci… u mě podle mudr není 100% zda ovuluji :-( s menstruaci taky mám katastrofa…:-( veškerou přípravu pro těhu mi pomáhá mudr… a to jsem i podstupovala ovutest… Takže v tomhle ti neporadím:-/ Mě jeden test ukázal dvě čárky a druhý nic :-(hodynko počkej :-) uvidíš vše dopadne jak má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
20.12.15 10:00

@brufikova no musim cekat tak uvidime… a ty jsi tehu nebo neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
20.12.15 10:07
@ClauAlex píše:
MarťankaP tak to vypada fakt dobre :-) zkus udelat ten test, nebo udelas az zitra? :andel:

Zítra, já mám na to takový štěstí, že poslední co jsem měla doma vyšel neplatně… Alezkoušela jsem prsa :-D a teče pořád :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.12.15 10:21

Podle mudr z ultrazvuku 50 na 50 prý úplně vv začátku v pátek jsem byla na odběrech a zítra jdu ještě na odběry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
20.12.15 10:26
@brufikova píše:
Tak mám test čistý :-( ale příznaky jasné… Teta z gyndy říkala ať se na testy neupinam. A když si vzpomenu u holek taky mi testy čárky neukoazovaly…tak ja nevím no… Jsem z těch testů zmatená přijde mi to vyhození peněz

Evi, asi jsme ten případ na který ty testy nefungují (má to 1% žen) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.12.15 10:37

Vzpomeň co říkal můj chlap nekupuj ty blbosti :-D Marťanko, kdybys věděla jak mi je nevěřím že to je neurotického původu. Žádné stresy nemám… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.12.15 10:38
@MarťankaP píše:
Evi, asi jsme ten případ na který ty testy nefungují (má to 1% žen) :-) :-)

Kdy jsi měla naposledy sex? Přišla jsi chlapovi normální? :-) Vím je to intimní…:-D ale tak musíme se dopátrat která těhu je a která ne :-D :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.12.15 10:46

Holky az ted jsem se sem dostala :-D delam obed :-) no pekne jste to tu rozjeli, no MartankaP tak ja jsem asi dalsi pripad na ktery test nefunguji ale neverim tomu ze se to povedlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
20.12.15 10:51

Holky a mate nekdobílý výtok nbo vubec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.12.15 10:54

@hodynka já nemám nic :-( jediné co ještě s příznaku mám šimrání sem tam píchnutí v podbříšku…

@ClauAlex já už taky půjdu dělat oběd ale nemám sílu na nic :-) co děláš k obědu? Já udělám krkovici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
20.12.15 10:56
@brufikova píše:
Kdy jsi měla naposledy sex? Přišla jsi chlapovi normální? :-) Vím je to intimní…:-D ale tak musíme se dopátrat která těhu je a která ne :-D :dance: :dance: :dance:

Tak chlapovi teď přijdu jiná :mrgreen: A sex… Popravdě na něho posledních pár dnů nemám ani pomyšlení! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí