Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
17.12.15 20:36

A zpoždění máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.12.15 08:36

Dobre ranko holky, vcera uz me to nepustilo a nemohla jsem uz ani napsat, Brufiku co ti rekl manzel na ty testy? :-) me se dnes rano stalo to ze zvykam normalne zvejkacku a po nejake chvilce jsem ji musela vyplyvnout protoze se mi zvedl tak zaludek protoze mi prislo ze zvejkam nejakou desinfekci :-D boli me porad hrozne podbrisek, ale asi si to vsugerovavam a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.12.15 10:39
@ClauAlex píše:
Dobre ranko holky, vcera uz me to nepustilo a nemohla jsem uz ani napsat, Brufiku co ti rekl manzel na ty testy? :-) me se dnes rano stalo to ze zvykam normalne zvejkacku a po nejake chvilce jsem ji musela vyplyvnout protoze se mi zvedl tak zaludek protoze mi prislo ze zvejkam nejakou desinfekci :-D boli me porad hrozne podbrisek, ale asi si to vsugerovavam a co vy?

Chlap mi řekl že to jsou kraviny ty tehu testy:-) že my baby z nich blbneme:-) a upřímně souhlasim s ním:-) já dnes opět lizala lžíci s horcici:-) jinak jsem po odběrech výsledky a utz budou v pondělí… Holky kéž bychom to měly jako včera Lucie v ruzovce:-) přejí nám to vsem co se tady snažíme:-) nevolnost sem tam mám ale byvam často unavená a největší krize kolem 12-13 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.12.15 10:42

Jo Brufiku tak takhle bych si to presne predstavovala jako Lucie z ordinace to by bylo krasne :-) no mas pravdu z tech testu fakt hrabe a to řádně :-D tak jsem si proste rekla NE dokud dorazi nebo nedorazi MS…ja jsem unavena mi prijde ted porad, odpoledne si chodim lehat tak na 2 hodinky a ted dopoledne jsem lezela jeste tak do 10..nic se mi nechce delat :-D a dneska jsem zacala citit trochu prsa..mozna si objednam tehotensky krevní test a ten ukaze tu pravdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.12.15 10:50
@ClauAlex píše:
Jo Brufiku tak takhle bych si to presne predstavovala jako Lucie z ordinace to by bylo krasne :-) no mas pravdu z tech testu fakt hrabe a to řádně :-D tak jsem si proste rekla NE dokud dorazi nebo nedorazi MS…ja jsem unavena mi prijde ted porad, odpoledne si chodim lehat tak na 2 hodinky a ted dopoledne jsem lezela jeste tak do 10..nic se mi nechce delat :-D a dneska jsem zacala citit trochu prsa..mozna si objednam tehotensky krevní test a ten ukaze tu pravdu :-D

Prsa jsem cítila v sobotu :-) já jsem třeba hlídána u MUDr budu rizikovka tak i tak… Ale na to že mám mít klid. režim litam div se nepretrhnu aspoň chvíli vždy spocnu v tramvají:) včera ruzovka celkem super… Vždy když jsem byla tehu jak s Teri tak s Kiki vždy v ruzovce byl někdo tehu tak jsem to prožívala s ním… A zda se mi že s Kiki jsem prožívala Gitu od Lucky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.12.15 10:53

A posledni dobou mam hrozny nalady :-D tenhle tyden se mi chtelo strasne brecet ani nevim kvuli cemu a proc :-D chvilku jsem stastna a chvilku zase nasrana a nervni :-D u prvniho tehu jsem ani nevedela ze jsem tehotna a u druhe taky ne ale zjistila jsem to fakt brzo a ted kdyz to chci tak to nejde a uz z toho magorim neberu prasky od cervna no a to si fakt pozor nedavame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.12.15 13:37

Holky me je dneska celej den blbe :mrgreen: Ale nechapu ty testy :nevim: Fakt magorina 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.12.15 14:34

MarŤankaP, takze testy stale nic? :-/ a ms ti stale nedorazila jo? no to vypada zatim dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.12.15 15:44
@ClauAlex píše:
MarŤankaP, takze testy stale nic? :-/ a ms ti stale nedorazila jo? no to vypada zatim dobre :hug:

Nedorazila, test zkusim az zitra, dnes vynecham :-) ale ze do ted nevysel, to nechapu :nevim: Ale u tebe za to dam snad i ruku do ohne :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
18.12.15 16:16

Je holky mam z vas radost. Tobe brufi drzim palce je to moc obrovska nadeje ze jsi. Ja nejak nestiham sem chodit to vite cukrovi uklid prace a darky je toho dost. Jinak ja testuji ovu jsem 7 dc ale zatim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.12.15 16:44

MartankaP, tak dej hned zitra vedet budu drzet palecky :-) ja si myslim ze ne teda :-( mam takove tuseni, ale uvidime pristi tyden jak to cse dopadne :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.12.15 19:31

Ahoj ženušky, konečně sedím po celém dni :-) Do školy s malou, odběry, obchody, oběd, zpět pro malou do školy, pro peníze za nájem do bývalého bytu, něco málo tam vyklidit, nakoupit, tchýně ve špitále, pro jednu k babičce, druhou odvézt k ségře a ještě vybalit a poumyt věci z bytu jsem KO a do toho už peču chleba :-) Tereza si poslouchá hudbu jako bych viděla sebe za mlada, nešťastná že neviděla svoji lásku :-) no a zítra konečně trochu nějaký advent :-D a představte si že jsem neměla ani odvahu dnes volat sestřičce jak dopadly odběry krve :-)nechávám si to na pondělí na další odběr plus utz :-D jak se říká trpělivost růže přináší :-) jaký vy jste měly holky den a jak se cítíte? Doufám že těhotně :-D :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.12.15 20:28

No teda brufiku takovej frmol, ja ted uz sedim u televize a cpu se cukrovím :-) dneska me tak silene boli podbrisek to je hrozny jako pri ms ale uplne jinak :-( beztak to spis bude zase nejakej zanet, trochu pobolivaji prsa a dnes vecer jsem zkusila tehotensky test a nic neukazal :-( takze to vzdavam! uvidim jestli dorazi ms pristi tyden nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.12.15 20:31

Ahoj holky, jak to tady ctu, tak nekterym gratuluju! Ja se musim sverit, zkouseli jsme hodne v plodnych dnech jako obvykle a tak jsem mela malou dusicku, ze by to konecne na vanoce mohlo klapnout, MS mam dostat zitra a rikala jsem si, ze treba neprijde a budem mit nejkrasnejsi darek k vanocum a uz zacinam pocitovat, ze se ta mrska zase dostavi :-( jsem zklamana, jsem to ted obrecela a to jsem si naivne zacala myslet, ze mam trosku priznaky, bolel me behem 14 dnu podbrisek, mela jsem velkou zizen porad a porad jsem jen brecela, dnes jsem mela super naladu, ale ted uz to na me vse dopadlo :-( Tak se sveruji tady, jelikoz me asi chapete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.12.15 20:37
@Betka2244 píše:
Ahoj holky, jak to tady ctu, tak nekterym gratuluju! Ja se musim sverit, zkouseli jsme hodne v plodnych dnech jako obvykle a tak jsem mela malou dusicku, ze by to konecne na vanoce mohlo klapnout, MS mam dostat zitra a rikala jsem si, ze treba neprijde a budem mit nejkrasnejsi darek k vanocum a uz zacinam pocitovat, ze se ta mrska zase dostavi :-( jsem zklamana, jsem to ted obrecela a to jsem si naivne zacala myslet, ze mam trosku priznaky, bolel me behem 14 dnu podbrisek, mela jsem velkou zizen porad a porad jsem jen brecela, dnes jsem mela super naladu, ale ted uz to na me vse dopadlo :-( Tak se sveruji tady, jelikoz me asi chapete…

Jen neplakej co když jsi už těhu chceš uplakané miminko? :-D dyť děti dělat je příjemné a sranda :-D třeba se nad tím smát… My už to s mojim zkúšame od září plus mínus a taky zatím nic možná teď snad ano podle utz ale odvahu dnes si zavolat na krev jsem neměla vlastně jsem na to trochu zapoměla :-D Já chápu tvé zklamání, ale neboj naděje umírá poslední :-) máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí