Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre ranko holky, vcera uz me to nepustilo a nemohla jsem uz ani napsat, Brufiku co ti rekl manzel na ty testy?
me se dnes rano stalo to ze zvykam normalne zvejkacku a po nejake chvilce jsem ji musela vyplyvnout protoze se mi zvedl tak zaludek protoze mi prislo ze zvejkam nejakou desinfekci
boli me porad hrozne podbrisek, ale asi si to vsugerovavam a co vy?
@ClauAlex píše:
Dobre ranko holky, vcera uz me to nepustilo a nemohla jsem uz ani napsat, Brufiku co ti rekl manzel na ty testy?me se dnes rano stalo to ze zvykam normalne zvejkacku a po nejake chvilce jsem ji musela vyplyvnout protoze se mi zvedl tak zaludek protoze mi prislo ze zvejkam nejakou desinfekci
boli me porad hrozne podbrisek, ale asi si to vsugerovavam a co vy?
Chlap mi řekl že to jsou kraviny ty tehu testy:-) že my baby z nich blbneme:-) a upřímně souhlasim s ním:-) já dnes opět lizala lžíci s horcici:-) jinak jsem po odběrech výsledky a utz budou v pondělí… Holky kéž bychom to měly jako včera Lucie v ruzovce:-) přejí nám to vsem co se tady snažíme:-) nevolnost sem tam mám ale byvam často unavená a největší krize kolem 12-13 ![]()
Jo Brufiku tak takhle bych si to presne predstavovala jako Lucie z ordinace to by bylo krasne
no mas pravdu z tech testu fakt hrabe a to řádně
tak jsem si proste rekla NE dokud dorazi nebo nedorazi MS…ja jsem unavena mi prijde ted porad, odpoledne si chodim lehat tak na 2 hodinky a ted dopoledne jsem lezela jeste tak do 10..nic se mi nechce delat
a dneska jsem zacala citit trochu prsa..mozna si objednam tehotensky krevní test a ten ukaze tu pravdu ![]()
@ClauAlex píše:
Jo Brufiku tak takhle bych si to presne predstavovala jako Lucie z ordinace to by bylo krasneno mas pravdu z tech testu fakt hrabe a to řádně
tak jsem si proste rekla NE dokud dorazi nebo nedorazi MS…ja jsem unavena mi prijde ted porad, odpoledne si chodim lehat tak na 2 hodinky a ted dopoledne jsem lezela jeste tak do 10..nic se mi nechce delat
a dneska jsem zacala citit trochu prsa..mozna si objednam tehotensky krevní test a ten ukaze tu pravdu
Prsa jsem cítila v sobotu
já jsem třeba hlídána u MUDr budu rizikovka tak i tak… Ale na to že mám mít klid. režim litam div se nepretrhnu aspoň chvíli vždy spocnu v tramvají:) včera ruzovka celkem super… Vždy když jsem byla tehu jak s Teri tak s Kiki vždy v ruzovce byl někdo tehu tak jsem to prožívala s ním… A zda se mi že s Kiki jsem prožívala Gitu od Lucky ![]()
A posledni dobou mam hrozny nalady
tenhle tyden se mi chtelo strasne brecet ani nevim kvuli cemu a proc
chvilku jsem stastna a chvilku zase nasrana a nervni
u prvniho tehu jsem ani nevedela ze jsem tehotna a u druhe taky ne ale zjistila jsem to fakt brzo a ted kdyz to chci tak to nejde a uz z toho magorim neberu prasky od cervna no a to si fakt pozor nedavame ![]()
Holky me je dneska celej den blbe
Ale nechapu ty testy
Fakt magorina ![]()
MarŤankaP, takze testy stale nic? :-/ a ms ti stale nedorazila jo? no to vypada zatim dobre ![]()
@ClauAlex píše:
MarŤankaP, takze testy stale nic? :-/ a ms ti stale nedorazila jo? no to vypada zatim dobre
Nedorazila, test zkusim az zitra, dnes vynecham
ale ze do ted nevysel, to nechapu
Ale u tebe za to dam snad i ruku do ohne
![]()
Je holky mam z vas radost. Tobe brufi drzim palce je to moc obrovska nadeje ze jsi. Ja nejak nestiham sem chodit to vite cukrovi uklid prace a darky je toho dost. Jinak ja testuji ovu jsem 7 dc ale zatim nic.
MartankaP, tak dej hned zitra vedet budu drzet palecky
ja si myslim ze ne teda
mam takove tuseni, ale uvidime pristi tyden jak to cse dopadne ![]()
Ahoj ženušky, konečně sedím po celém dni
Do školy s malou, odběry, obchody, oběd, zpět pro malou do školy, pro peníze za nájem do bývalého bytu, něco málo tam vyklidit, nakoupit, tchýně ve špitále, pro jednu k babičce, druhou odvézt k ségře a ještě vybalit a poumyt věci z bytu jsem KO a do toho už peču chleba
Tereza si poslouchá hudbu jako bych viděla sebe za mlada, nešťastná že neviděla svoji lásku
no a zítra konečně trochu nějaký advent
a představte si že jsem neměla ani odvahu dnes volat sestřičce jak dopadly odběry krve
nechávám si to na pondělí na další odběr plus utz
jak se říká trpělivost růže přináší
jaký vy jste měly holky den a jak se cítíte? Doufám že těhotně
![]()
No teda brufiku takovej frmol, ja ted uz sedim u televize a cpu se cukrovím
dneska me tak silene boli podbrisek to je hrozny jako pri ms ale uplne jinak
beztak to spis bude zase nejakej zanet, trochu pobolivaji prsa a dnes vecer jsem zkusila tehotensky test a nic neukazal
takze to vzdavam! uvidim jestli dorazi ms pristi tyden nebo ne..
Ahoj holky, jak to tady ctu, tak nekterym gratuluju! Ja se musim sverit, zkouseli jsme hodne v plodnych dnech jako obvykle a tak jsem mela malou dusicku, ze by to konecne na vanoce mohlo klapnout, MS mam dostat zitra a rikala jsem si, ze treba neprijde a budem mit nejkrasnejsi darek k vanocum a uz zacinam pocitovat, ze se ta mrska zase dostavi
jsem zklamana, jsem to ted obrecela a to jsem si naivne zacala myslet, ze mam trosku priznaky, bolel me behem 14 dnu podbrisek, mela jsem velkou zizen porad a porad jsem jen brecela, dnes jsem mela super naladu, ale ted uz to na me vse dopadlo
Tak se sveruji tady, jelikoz me asi chapete…
@Betka2244 píše:
Ahoj holky, jak to tady ctu, tak nekterym gratuluju! Ja se musim sverit, zkouseli jsme hodne v plodnych dnech jako obvykle a tak jsem mela malou dusicku, ze by to konecne na vanoce mohlo klapnout, MS mam dostat zitra a rikala jsem si, ze treba neprijde a budem mit nejkrasnejsi darek k vanocum a uz zacinam pocitovat, ze se ta mrska zase dostavijsem zklamana, jsem to ted obrecela a to jsem si naivne zacala myslet, ze mam trosku priznaky, bolel me behem 14 dnu podbrisek, mela jsem velkou zizen porad a porad jsem jen brecela, dnes jsem mela super naladu, ale ted uz to na me vse dopadlo
Tak se sveruji tady, jelikoz me asi chapete…
Jen neplakej co když jsi už těhu chceš uplakané miminko?
dyť děti dělat je příjemné a sranda
třeba se nad tím smát… My už to s mojim zkúšame od září plus mínus a taky zatím nic možná teď snad ano podle utz ale odvahu dnes si zavolat na krev jsem neměla vlastně jsem na to trochu zapoměla
Já chápu tvé zklamání, ale neboj naděje umírá poslední
máš zpoždění?