Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1401
16.12.15 15:25

Ahojte muzu se pridat budu totiz mezi vas take patrit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.12.15 16:56
@ladyjurasice píše:
To je nejaky divny nechapu. A boli te neco?

Práve že ne :nevim: Ale spousta holek co jsem tady tak pročítala měla pozitivní test třeba až týden po vynechání a žádný přiznaky, no ale nevim no :-( já mám ms vždycky jak hodinky, max rozdíl den..včera mě akorát chvilkama píchalo v podbříšku při nějaké težší práci nebo prudkým pohybu…
No dám tomu do konce týdne, pak jdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.12.15 17:00

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…ahooj no určitě můžeš ;-) a od kdy k nám budeš patřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.12.15 17:53

@MarťankaP budu drzet pakecky at to vyjde. A vis presne kdy byla ovu. Mohla byt az pozdeji. Ja mam slabe poz tehu od 12 dne po poz ovu testu. Ale jeste to neni silna carka. Aai dnes vyzkousim jestli bude silnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.12.15 18:29
@Suzi89 píše:
@MarťankaP budu drzet pakecky at to vyjde. A vis presne kdy byla ovu. Mohla byt az pozdeji. Ja mam slabe poz tehu od 12 dne po poz ovu testu. Ale jeste to neni silna carka. Aai dnes vyzkousim jestli bude silnejsi :)
jaj tohle mě nenapadlo, vetšinou býva 14-15 DC testy nedělám, většinou na sobě poznám, že přišla… Taky držím palce ;) dej vědětjak jsi dopadla :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.12.15 18:32
@MarťankaP píše:
jaj tohle mě nenapadlo, vetšinou býva 14-15 DC testy nedělám, většinou na sobě poznám, že přišla… Taky držím palce ;) dej vědětjak jsi dopadla :-)

já měla pozitivní ovutest až 25 DC. a většinou jsem měla 20DC. Takže to může být tím :) takže jen aby hodnota hcg šla nahoru :) :potlesk: já mám delší cyklus a nepravidelný takže je to možná jiné než u tebe. Ale budu držet palečky :) já jdu testnout další testík. Dnes jsem si koupila novou krabičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
16.12.15 18:34

Holky držím palce a hlavně dejte vědět jak to vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
16.12.15 18:35
@Suzi89 píše:
já měla pozitivní ovutest až 25 DC. a většinou jsem měla 20DC. Takže to může být tím :) takže jen aby hodnota hcg šla nahoru :) :potlesk: já mám delší cyklus a nepravidelný takže je to možná jiné než u tebe. Ale budu držet palečky :) já jdu testnout další testík. Dnes jsem si koupila novou krabičku :)

Držím palce a hod foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.12.15 18:40
@ladyjurasice píše:
Holky držím palce a hlavně dejte vědět jak to vypadá

Jsem zvědavavá na brufika, měla jít dnes k dr, ale jeste se neozvala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.12.15 18:41

Tak carecka zesilujeeeee :P 15den po pozit ovu testu ;) at je uz utery :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.12.15 18:56
@Suzi89 píše:
Tak carecka zesilujeeeee :P 15den po pozit ovu testu ;) at je uz utery :)
jee to je super! :dance: :potlesk: :palec: :potlesk: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
16.12.15 19:06

Suzi89 moc zatim gratuluji vypada to nadejne :-) a u tebe MartankaP to zatim taky vypada dobre ne? mrcha zatim nedorazila, tak zkousej tej obden a uvidis.no ja jsem taky zvedava na brufika :-) ja budu testova asi az dalsi tyden…chci to ted nachvilku vypustit z hlavy :-D musim zabalit darky a pripravovat na Vanoce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.12.15 19:12
@MarťankaP píše:
jee to je super! :dance: :potlesk: :palec: :potlesk: :dance:
:dance: budu doufat :) a co používáš za test? máš vysokou citlivost tu 10. já měla doma ještě jeden a ten neměl vyšší citlivost a ten byl předtím negativní když od mamatest byl slabě pozitivní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.12.15 19:19
@Suzi89 píše: :dance: budu doufat :) a co používáš za test? máš vysokou citlivost tu 10. já měla doma ještě jeden a ten neměl vyšší citlivost a ten byl předtím negativní když od mamatest byl slabě pozitivní

Měla jsem 10, ale pro mě absolutně neznámá značka, z lékárny… Zítra zkusím mamatest :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
16.12.15 19:38

Ja jak jsem si delal ty testy tak jeden byl z lekarny a jmenoval se ladymax myslim a druhej byl mamatest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí