Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
14.12.15 16:08
@ClauAlex píše:
Myslite si ze by se z toho neco mohlo i vyklubat? po stranach mi prijde ty okraje ze se zbarvuji :)

Ja myslim ze muze, ale od patku bych cekala silnejsiho ducha, ale nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.12.15 16:12

Nevim no je to jina znacka testu a delala jsem ten dnesni z odpoledni moci, tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
14.12.15 16:24
@ClauAlex píše:
Nevim no je to jina znacka testu a delala jsem ten dnesni z odpoledni moci, tak uvidime :)
a kdy ma/mela byt ms?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.12.15 16:27

Má byt teprve az pristi tyden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.12.15 16:29
@good-rebelka píše:
Ahoj holky, jsem snažilka od října.. jak dlouho vám trvalo snažení?

Ahoj, tak to jsme na tom stejne :-) Ted cekam, zda-li a kez by NE! dorazi v patek MS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
14.12.15 16:34
@ClauAlex píše:
Má byt teprve az pristi tyden :-)

Aha tak to meni situaci, to ti dusici vypadajibpekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.12.15 16:37

MarťankaP no ja doufam že máš pravdu, a ze to opravdu vyjde :-) bylo by to krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
14.12.15 16:45
@ClauAlex píše:
MarťankaP no ja doufam že máš pravdu, a ze to opravdu vyjde :-) bylo by to krasne

Vánoční dáreček! ;) držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
14.12.15 16:52

Já jsem to měla dostat dneska, zatím nic, ani mě nebolí břicho a prsa, což mívám pokaždý a někdy i dva dny před, zkoušela jsem test, ale ani dušíček :-( tak snad mrcha nedorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.12.15 16:52

No snad jo :-) tobe taky preji at to brzy vyjde a ty jsi na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.12.15 16:53

Jeee, tak to budu na tebe myslet at opravdu nedorazi, to by byl taky krasny darecek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
14.12.15 17:19
@ClauAlex píše:
Jeee, tak to budu na tebe myslet at opravdu nedorazi, to by byl taky krasny darecek :-)
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.12.15 17:35

Ženy já z Vás mám radost :-) já už si test ani nedělám :-) ve středu jdu k paní mudr…:-) tak snad mé příznaky co jsou mi potvrdí že těhu jsem :-) ráno mě dokonce dnes nevolnosti probudily :-) ale trochu špiním tak nevím nevím :-( jeden důvod proč nedůvěřuji že jsem…Marťanko taky budeš do vánoc v tom uvidíš :-D budeme mít zářijatka :-D :dance: :dance:
ClauAlex a ty máš krásnou čárečku sice slabou ale tiše závidím ale taky blahopřeju k Ježíšku pokud se ti to potvrdí :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
14.12.15 18:15
:srdce: :dance:
@brufikova píše: Ženy já z Vás mám radost :-) já už si test ani nedělám :-) ve středu jdu k paní mudr…:-) tak snad mé příznaky co jsou mi potvrdí že těhu jsem :-) ráno mě dokonce dnes nevolnosti probudily :-) ale trochu špiním tak nevím nevím :-( jeden důvod proč nedůvěřuji že jsem…Marťanko taky budeš do vánoc v tom uvidíš :-D budeme mít zářijatka :-D :dance: :dance:
ClauAlex a ty máš krásnou čárečku sice slabou ale tiše závidím ale taky blahopřeju k Ježíšku pokud se ti to potvrdí :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
:pankac: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.12.15 20:32

Brufikova budu na tebe myslet ve stredu a pak dej vedet jak jsi dopadla urcite to tam bude <3 a MarťankaP uvidis ze to vyjde, nekomu se to ukazuje az dele ten test, no a ja jsem na sebe zvedava teda uvidime, doufam ze test bude jen silit a silit, a snad pristi tyden mrcha nedorazi :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí