Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brufikova
9/2010 a 7/2013 takže jestli se povede hned, tak by bylo zase přesně 3 roky po
@Makett píše:
@brufikova
9/2010 a 7/2013 takže jestli se povede hned, tak by bylo zase přesně 3 roky po
Já mám 7 skoro 8 letoun a 10 letoun ![]()
@ladyjurasice píše:
Myslim ze se me rozjede ms
Tak jak to dopadlo? Doufám že budou krásný // ![]()
@MarťankaP píše:
Tak jak to dopadlo? Doufám že budou krásný //
Holky? Myslíte že tehu mi mohl zahnat menses? Měla jsem 4.12 ovu plus 5.12. a sex 4 a teď ve čtvrtek v pátek jsem spinila jako bych to měla dostat. Včera mě bolely prsa jak by se mi nalevaly a dnes mě vzbudila ranní nevolnost… Děkuji za rady… Ale nevím kde se mám o tomhle pobavit.
@brufikova píše:
Holky? Myslíte že tehu mi mohl zahnat menses? Měla jsem 4.12 ovu plus 5.12. a sex 4 a teď ve čtvrtek v pátek jsem spinila jako bych to měla dostat. Včera mě bolely prsa jak by se mi nalevaly a dnes mě vzbudila ranní nevolnost… Děkuji za rady… Ale nevím kde se mám o tomhle pobavit.
A dostat to máš kdy?
@MarťankaP píše:
A dostat to máš kdy?
Teď v sobotu… a trochu špinění jsem měla a menses se nerozjela a teď mám i nevolnost… tak tak držím u počítače.. ![]()
@brufikova píše:
Teď v sobotu… a trochu špinění jsem měla a menses se nerozjela a teď mám i nevolnost… tak tak držím u počítače..
Tak to vypadá slibně
Chtělo by to test ![]()
Marti, měla jsem chuť si dát perník co mají holky od Mikulajdy jsem na sladké závislá a já to vidím a natahuje mě…:-)) tak nevím no… ve středu se chystám k mudr ať na mě ještě koukne ![]()
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…tak to máš výdrž, já už bych naháněla test
Kdepak do středy ![]()
Marti natož že u mě půjde o 3 děťátko připadám si jako prvorodička
a právě proto jsem se sem včera zaregistrovala abych stdovala, sledovala a s někým si vyměňovala podobnou situaci
test nevím zda mi řekne… mám s nim špatné zkušenosti z db kdy jsem holky čekala…:( neřekl mi ani u jedne že jsem
@brufikova píše:ale každopádně to vypadá, že by to mohlo klapnout
Marti natož že u mě půjde o 3 děťátko připadám si jako prvorodičkaa právě proto jsem se sem včera zaregistrovala abych stdovala, sledovala a s někým si vyměňovala podobnou situaci
test nevím zda mi řekne… mám s nim špatné zkušenosti z db kdy jsem holky čekala…:( neřekl mi ani u jedne že jsem
Bych byla šťastná… poom všem co mi mudr řekla že to nepůjde už:-( že nám dává 5%… a jednou mi řekla že vidí gestační váček na to mi pak řekla že to byla zvětšená žlázka… Marti i tobě přeji ať to vyjde co nejdřív… U sebe mám strach ze zklamání… že to je poplach
promiň mi mé dnešní chmury… jsem nadšená tak že mám až strach…
@brufikova píše:
Bych byla šťastná… poom všem co mi mudr řekla že to nepůjde už:-( že nám dává 5%… a jednou mi řekla že vidí gestační váček na to mi pak řekla že to byla zvětšená žlázka… Marti i tobě přeji ať to vyjde co nejdřív… U sebe mám strach ze zklamání… že to je poplachpromiň mi mé dnešní chmury… jsem nadšená tak že mám až strach…
Tak prubni ten test, ikdyz ti pred tím nevyšel, do středy je dlouhá doba když vidím jak seš na tom.. Kdyby vyšel tak budeš aspoň v klidu