Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
12.12.15 20:38

:-)

Holky už aby se nám to povedlo :-) chybí mi vůně miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.12.15 20:41

@brufikova
9/2010 a 7/2013 takže jestli se povede hned, tak by bylo zase přesně 3 roky po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.12.15 20:44
@Makett píše:
@brufikova
9/2010 a 7/2013 takže jestli se povede hned, tak by bylo zase přesně 3 roky po

Já mám 7 skoro 8 letoun a 10 letoun :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.12.15 20:47

@brufikova
Tak to budou uz dvě velké pomocnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
12.12.15 21:19
@ladyjurasice píše:
Myslim ze se me rozjede ms :,(

Tak jak to dopadlo? Doufám že budou krásný // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.12.15 08:27
@MarťankaP píše:
Tak jak to dopadlo? Doufám že budou krásný // ;)

Holky? Myslíte že tehu mi mohl zahnat menses? Měla jsem 4.12 ovu plus 5.12. a sex 4 a teď ve čtvrtek v pátek jsem spinila jako bych to měla dostat. Včera mě bolely prsa jak by se mi nalevaly a dnes mě vzbudila ranní nevolnost… Děkuji za rady… Ale nevím kde se mám o tomhle pobavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
13.12.15 08:35
@brufikova píše:
Holky? Myslíte že tehu mi mohl zahnat menses? Měla jsem 4.12 ovu plus 5.12. a sex 4 a teď ve čtvrtek v pátek jsem spinila jako bych to měla dostat. Včera mě bolely prsa jak by se mi nalevaly a dnes mě vzbudila ranní nevolnost… Děkuji za rady… Ale nevím kde se mám o tomhle pobavit.

A dostat to máš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.12.15 08:39
@MarťankaP píše:
A dostat to máš kdy?

Teď v sobotu… a trochu špinění jsem měla a menses se nerozjela a teď mám i nevolnost… tak tak držím u počítače.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
13.12.15 08:41
@brufikova píše:
Teď v sobotu… a trochu špinění jsem měla a menses se nerozjela a teď mám i nevolnost… tak tak držím u počítače.. :zed:

Tak to vypadá slibně :lol: Chtělo by to test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.12.15 08:41

Marti, měla jsem chuť si dát perník co mají holky od Mikulajdy jsem na sladké závislá a já to vidím a natahuje mě…:-)) tak nevím no… ve středu se chystám k mudr ať na mě ještě koukne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
13.12.15 08:46

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…tak to máš výdrž, já už bych naháněla test :mrgreen: Kdepak do středy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.12.15 08:50

Marti natož že u mě půjde o 3 děťátko připadám si jako prvorodička :-) a právě proto jsem se sem včera zaregistrovala abych stdovala, sledovala a s někým si vyměňovala podobnou situaci :-D test nevím zda mi řekne… mám s nim špatné zkušenosti z db kdy jsem holky čekala…:( neřekl mi ani u jedne že jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
13.12.15 08:53
@brufikova píše:
Marti natož že u mě půjde o 3 děťátko připadám si jako prvorodička :-) a právě proto jsem se sem včera zaregistrovala abych stdovala, sledovala a s někým si vyměňovala podobnou situaci :-D test nevím zda mi řekne… mám s nim špatné zkušenosti z db kdy jsem holky čekala…:( neřekl mi ani u jedne že jsem
ale každopádně to vypadá, že by to mohlo klapnout :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.12.15 08:56

Bych byla šťastná… poom všem co mi mudr řekla že to nepůjde už:-( že nám dává 5%… a jednou mi řekla že vidí gestační váček na to mi pak řekla že to byla zvětšená žlázka… Marti i tobě přeji ať to vyjde co nejdřív… U sebe mám strach ze zklamání… že to je poplach :-( promiň mi mé dnešní chmury… jsem nadšená tak že mám až strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
13.12.15 09:03
@brufikova píše:
Bych byla šťastná… poom všem co mi mudr řekla že to nepůjde už:-( že nám dává 5%… a jednou mi řekla že vidí gestační váček na to mi pak řekla že to byla zvětšená žlázka… Marti i tobě přeji ať to vyjde co nejdřív… U sebe mám strach ze zklamání… že to je poplach :-( promiň mi mé dnešní chmury… jsem nadšená tak že mám až strach…

Tak prubni ten test, ikdyz ti pred tím nevyšel, do středy je dlouhá doba když vidím jak seš na tom.. Kdyby vyšel tak budeš aspoň v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí