Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papuchalka
7.12.15 13:29
@ladyjurasice píše:
to ne no. Nejhorší je když člověk je sám doma. Děláme na směny takže se málo vidíme. A vy se snažíte teprve o první?

Ano, teprve o první (pro oba) byt máme dobrou práci taky. Já bojuju akorát s VS.

• Citovat
  • Upravit
1095
7.12.15 13:32
@Medvídě30 píše:
@ladyjurasice ne ne. Neberu nic. Po porodu jsme se s manželem dohodli, že do sebe žádný svinstvo cpát nebudu, když chceme brzo druhý. Hlídala jsem plodný dny s tím, že kdyby náhodou se zadařilo, tak se nic neděje. Ale že cíleně se chceme snažit až bude malýmu kolem roka no :)

Tak držím moc palce ať to vyjde co nejdříve. Já piju jen čaj z kontryhele a nic víc. Zatím žadné prášky a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
7.12.15 13:34
@Papuchalka píše:
Ano, teprve o první (pro oba) byt máme dobrou práci taky. Já bojuju akorát s VS.

Tak to je hezký to doufám že vám to vyjde co nejdříve. To první je vždy nej a nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
7.12.15 18:45

@ladyjurasice
Ja si to nerada priznavam, ale hrozne se tesim az tu budeme vsichni pohromade.

Mate nekdo nejake zkusenosti s kotryhelem, kyselinou listovou? Co dalsiho se vlastne pouziva? Tohle jsem tu tak nejak spise omylem vycetla :) Ja mam teda posledni dobou problem dodrzovat byt i jen nejaky zdravy rezim, jim nejim, stiham nestiham.

• Citovat
  • Upravit
1095
7.12.15 18:51
@Papuchalka píše:
@ladyjurasice
Ja si to nerada priznavam, ale hrozne se tesim az tu budeme vsichni pohromade.Mate nekdo nejake zkusenosti s kotryhelem, kyselinou listovou? Co dalsiho se vlastne pouziva? Tohle jsem tu tak nejak spise omylem vycetla :) Ja mam teda posledni dobou problem dodrzovat byt i jen nejaky zdravy rezim, jim nejim, stiham nestiham.

Tak ja brala 2 mesice kyselinu listovou a nic to nedelalo tak to ted neberu akorat jen platis v lekarne ale asi v lednu zase zacnu kdyby nahodou. Kontryhel jsem zacala pit tenhle cyklus co byl tak nvm ale holky si ho chvali tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
7.12.15 18:57

Po vanocich asi zacnu s nejakou tou normalni zivotospravou :D Ale vanoce u jedne rodiny u druhe rodiny a pak mame zaplacene wellnes, alespon na sebe budeme mit cas. Zajimalo by me, jak ten caj chutna? :)

• Citovat
  • Upravit
10206
7.12.15 18:58

Ahoj holky, prodávám se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
7.12.15 18:59
@Jitusee píše:
Ahoj holky, prodávám se :jazyk:

To snad neee ;)

• Citovat
  • Upravit
1095
7.12.15 19:01
@Papuchalka píše:
Po vanocich asi zacnu s nejakou tou normalni zivotospravou :D Ale vanoce u jedne rodiny u druhe rodiny a pak mame zaplacene wellnes, alespon na sebe budeme mit cas. Zajimalo by me, jak ten caj chutna? :)

Jako me osobne chutna i kdyz bylinky nemam rada. No ja se snazim zivotospravu dodrzovat jen me to moc nejde. A neco vypit to uz vubec ne. Delam nepretrzity provoz tak je to tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
7.12.15 19:02
@Papuchalka píše:
To snad neee ;)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
7.12.15 19:11

Ale tak, v jedne diskuzi jsem cetla neco jako „kdyz chces dite, sezen si ho kde chces“ :D Treba by to urcite veci usnadnilo. (vtip)

Super, koupi se v lekarne? Bylinkove caje mohu do nekonecna, tak to prubnu.

• Citovat
  • Upravit
10206
7.12.15 19:12

@Papuchalka ať žije můj samoopravujici me mobil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
7.12.15 19:16
@Papuchalka píše:
Ale tak, v jedne diskuzi jsem cetla neco jako „kdyz chces dite, sezen si ho kde chces“ :D Treba by to urcite veci usnadnilo. (vtip)Super, koupi se v lekarne? Bylinkove caje mohu do nekonecna, tak to prubnu.

Jj v lekarne stoji kolem 35 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
8.12.15 16:28

Ahoj holky tak jaka dnes? Co testovani bude mit nejaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
8.12.15 19:14

Jeste nebyla ani ovulace, ale koupila jsem si ten caj :) Nejake testovani bude az na konci mesice. Dneska jsem akorat chtela zneuzit partnera.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex