Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Medvídě30 píše:
@ladyjurasice ne ne. Neberu nic. Po porodu jsme se s manželem dohodli, že do sebe žádný svinstvo cpát nebudu, když chceme brzo druhý. Hlídala jsem plodný dny s tím, že kdyby náhodou se zadařilo, tak se nic neděje. Ale že cíleně se chceme snažit až bude malýmu kolem roka no
Tak držím moc palce ať to vyjde co nejdříve. Já piju jen čaj z kontryhele a nic víc. Zatím žadné prášky a tak
@Papuchalka píše:
Ano, teprve o první (pro oba) byt máme dobrou práci taky. Já bojuju akorát s VS.
Tak to je hezký to doufám že vám to vyjde co nejdříve. To první je vždy nej a nej…
@ladyjurasice
Ja si to nerada priznavam, ale hrozne se tesim az tu budeme vsichni pohromade.
Mate nekdo nejake zkusenosti s kotryhelem, kyselinou listovou? Co dalsiho se vlastne pouziva? Tohle jsem tu tak nejak spise omylem vycetla
Ja mam teda posledni dobou problem dodrzovat byt i jen nejaky zdravy rezim, jim nejim, stiham nestiham.
@Papuchalka píše:
@ladyjurasice
Ja si to nerada priznavam, ale hrozne se tesim az tu budeme vsichni pohromade.Mate nekdo nejake zkusenosti s kotryhelem, kyselinou listovou? Co dalsiho se vlastne pouziva? Tohle jsem tu tak nejak spise omylem vycetlaJa mam teda posledni dobou problem dodrzovat byt i jen nejaky zdravy rezim, jim nejim, stiham nestiham.
Tak ja brala 2 mesice kyselinu listovou a nic to nedelalo tak to ted neberu akorat jen platis v lekarne ale asi v lednu zase zacnu kdyby nahodou. Kontryhel jsem zacala pit tenhle cyklus co byl tak nvm ale holky si ho chvali tak uvidime.
Po vanocich asi zacnu s nejakou tou normalni zivotospravou
Ale vanoce u jedne rodiny u druhe rodiny a pak mame zaplacene wellnes, alespon na sebe budeme mit cas. Zajimalo by me, jak ten caj chutna? ![]()
@Papuchalka píše:
Po vanocich asi zacnu s nejakou tou normalni zivotospravouAle vanoce u jedne rodiny u druhe rodiny a pak mame zaplacene wellnes, alespon na sebe budeme mit cas. Zajimalo by me, jak ten caj chutna?
Jako me osobne chutna i kdyz bylinky nemam rada. No ja se snazim zivotospravu dodrzovat jen me to moc nejde. A neco vypit to uz vubec ne. Delam nepretrzity provoz tak je to tezky.
Ale tak, v jedne diskuzi jsem cetla neco jako „kdyz chces dite, sezen si ho kde chces“
Treba by to urcite veci usnadnilo. (vtip)
Super, koupi se v lekarne? Bylinkove caje mohu do nekonecna, tak to prubnu.
@Papuchalka píše:
Ale tak, v jedne diskuzi jsem cetla neco jako „kdyz chces dite, sezen si ho kde chces“Treba by to urcite veci usnadnilo. (vtip)Super, koupi se v lekarne? Bylinkove caje mohu do nekonecna, tak to prubnu.
Jj v lekarne stoji kolem 35 kc
Jeste nebyla ani ovulace, ale koupila jsem si ten caj
Nejake testovani bude az na konci mesice. Dneska jsem akorat chtela zneuzit partnera.
Ano, teprve o první (pro oba) byt máme dobrou práci taky. Já bojuju akorát s VS.