Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1095
11.12.15 21:07
@Betka2244 píše:
Ahoj holky, jsem tu uplne poprve, do ted jsem diskuze jen četla a rada bych si o tom s nekym psala, okoli uz to asi,, nebavi,, moc poslouchat a rikaji, ze to vsechno chce jen cas a trpelivost. O miminko se snazime od konce řijna, nejak jsme to neresili a snazili se,,bez pocitani,, plodnych a neplodnych dnu, ale neklaplo to, tak ted je to tyden, co jsme to zkouseli v plodnych dnech a ovulaci, tak jen cekam a cekam. Chteli bychom moc uz miminko, me je 26, priteli 33, bydlime spoli, oba pracujem, ja ted dodelavam v lednu magistra, tak jsme si rekli, ze je cas uz zacat a ted to nejde. Mam z toho i spatne nalady, vim ze to je asi jeste brzo. Mate nejake rady? Kys. listovou jim, piju kontryhelovy caj. Dekuji :-)

Ahoj jsi na to stejne jak my. Taky piji druhy mesic caj a nvm zda zabira. My se snazime od srpna a jak na potvoru to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.12.15 21:15
@ladyjurasice píše:
Ahoj jsi na to stejne jak my. Taky piji druhy mesic caj a nvm zda zabira. My se snazime od srpna a jak na potvoru to nejde

Ja si obcas pripadam jak,,blazen,, uz a ze to moc resim, ale je to k nevydrzeni :) Uz nevim, cim bych tomu jeste pomohla. A vy to kazdy mesic zkousite hlavne jen v plodnych dnech? Ja si priznaky asi ted od ovulace namlouvam, ale jednu noc jsem mela takove bolesti v podbrisku, ze jsem myslela, ze dostanu MS, dnes me chytla zimnice a druhy den jen brecim, aniz bych mela duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
11.12.15 21:17
@Betka2244 píše:
Ja si obcas pripadam jak,,blazen,, uz a ze to moc resim, ale je to k nevydrzeni :) Uz nevim, cim bych tomu jeste pomohla. A vy to kazdy mesic zkousite hlavne jen v plodnych dnech? Ja si priznaky asi ted od ovulace namlouvam, ale jednu noc jsem mela takove bolesti v podbrisku, ze jsem myslela, ze dostanu MS, dnes me chytla zimnice a druhy den jen brecim, aniz bych mela duvod.

My to zkousime hned po ms obden a furt nic asi jsem zablokovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
11.12.15 21:20
@ladyjurasice píše:
Ahoj jsi na to stejne jak my. Taky piji druhy mesic caj a nvm zda zabira. My se snazime od srpna a jak na potvoru to nejde

Holky kolik šálků denně pijete? Plánuju začít taky, jestli to teď zase nevyjde. Začínáte první den cyklu a končíte pít když máte ovu? Jinak @Betka2244 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.12.15 21:25

@ladyjurasice @MarťankaP
Holky, ja se tady zatim ucim, tak se kdyztak nedivte, za spatne psane prispevky, musim na to prijit, jak to tu funguje, jsem rada, ze budeme,, soucitit,, spolu :-) Ja jsem cajik pila jednou denne, prave mi caj dosel, tak musim skocit do lekarny. A berete nebo pijete jeste neco? My jsme se ted hodne,, tulili,, v plodne dny hlavne, hlavne jsem to nechtela moc resit a pocitat, aby jsme si to hlavne uzili a pritele neodratila, ale zacim byt vic a vic zoufala. Pristi patek bych mela dostat MS, tak jsem velmi zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
11.12.15 21:30
@MarťankaP píše:
Holky kolik šálků denně pijete? Plánuju začít taky, jestli to teď zase nevyjde. Začínáte první den cyklu a končíte pít když máte ovu? Jinak @Betka2244 :mavam:

Ja ho piju rano a vecer a 14 dc. Jinak brala jsem i kyselinu listovou ale tu jsem vzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
11.12.15 21:31

@Betka2244
Tady ty pocity přesně znám, nejhorší je, když to cítíš v kostech, seš si jistá že už to vyšlo a pak nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.12.15 21:34

@MarťankaP a vy jak se dlouho pokoušite? Je ten zivot strasne nefer, ten kdo chce, tak to jde nekdy s problemama a ten kdo nechce nebo by nemusel, tak je to hned a bez problemu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
11.12.15 21:36
@ladyjurasice píše:
Ja ho piju rano a vecer a 14 dc. Jinak brala jsem i kyselinu listovou ale tu jsem vzdala

Tak nějak to mám taky v plánu, zítra jdu pro něj, já věřím tomu, že někomu může zabrat už jen z proto, že tomu věří, sama jsem se přesvědčila jak dokáže být psychika mocná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
11.12.15 21:43
@MarťankaP píše:
@ladyjurasice píše:
Ja ho piju rano a vecer a 14 dc. Jinak brala jsem i kyselinu listovou ale tu jsem vzdalaTak nějak to mám taky v plánu, zítra jdu pro něj, já věřím tomu, že někomu může zabrat už jen z proto, že tomu věří, sama jsem se přesvědčila jak dokáže být psychika mocná

Tak to souhlas myslim ze se blokneme hned jak chceme a prvni mesic to nevyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
11.12.15 21:44
@Betka2244 píše:
@MarťankaP a vy jak se dlouho pokoušite? Je ten zivot strasne nefer, ten kdo chce, tak to jde nekdy s problemama a ten kdo nechce nebo by nemusel, tak je to hned a bez problemu :-(

Už rok :,( jak říkáš, někdo ani nechce, šup a je to (ale to je hold ta psychika no) a kdo chce tak to nejde :( moje švagrová s manželem se snažily tři roky a až si začali po doktorech domlouvat umělé tak se zadařilo :) a vím, že takových případů je spousta, tak musíme doufat, že se nám brzo taky zadaří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.12.15 21:47
@MarťankaP píše:
Už rok :,( jak říkáš, někdo ani nechce, šup a je to (ale to je hold ta psychika no) a kdo chce tak to nejde :( moje švagrová s manželem se snažily tři roky a až si začali po doktorech domlouvat umělé tak se zadařilo :) a vím, že takových případů je spousta, tak musíme doufat, že se nám brzo taky zadaří ;-)

Tak to uz delsi dobu no… ja jsem nervozni a to nejsou ani 3 mesice a to se rika, ze kdyz je zenska vcelku jeste mlada, ze to jde rychle, tak nevim, kde je ten zacarovany kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
11.12.15 21:49
@MarťankaP píše:
Už rok :,( jak říkáš, někdo ani nechce, šup a je to (ale to je hold ta psychika no) a kdo chce tak to nejde :( moje švagrová s manželem se snažily tři roky a až si začali po doktorech domlouvat umělé tak se zadařilo :) a vím, že takových případů je spousta, tak musíme doufat, že se nám brzo taky zadaří ;-)

To jsem taky slysela ze kdo se upne na umele nebo adopci tak nakonec otehotni sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.12.15 21:53

Kolem me to vsechny zname a kamaradky prave zkouseli hlavne jen v plodnych dnech a vzdy jim to hned klaplo, tak proto jsem i z toho asi trochu rozhozena, jelikoz jsem si rikala, ze to bude taky hned, 3 roky neberu HA, tak jsem si myslela, ze to bude hned :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
12.12.15 08:27
@Betka2244 píše:
Kolem me to vsechny zname a kamaradky prave zkouseli hlavne jen v plodnych dnech a vzdy jim to hned klaplo, tak proto jsem i z toho asi trochu rozhozena, jelikoz jsem si rikala, ze to bude taky hned, 3 roky neberu HA, tak jsem si myslela, ze to bude hned :-(
Já jsem ze začátku plodný dny vůbec neřešila, řekli jsme si že tomu dáme volný průběh, ale teď už si hlídám úplně všecko :mrgreen: A to je ten problém :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí