Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Betka2244 píše:
Ahoj holky, jsem tu uplne poprve, do ted jsem diskuze jen četla a rada bych si o tom s nekym psala, okoli uz to asi,, nebavi,, moc poslouchat a rikaji, ze to vsechno chce jen cas a trpelivost. O miminko se snazime od konce řijna, nejak jsme to neresili a snazili se,,bez pocitani,, plodnych a neplodnych dnu, ale neklaplo to, tak ted je to tyden, co jsme to zkouseli v plodnych dnech a ovulaci, tak jen cekam a cekam. Chteli bychom moc uz miminko, me je 26, priteli 33, bydlime spoli, oba pracujem, ja ted dodelavam v lednu magistra, tak jsme si rekli, ze je cas uz zacat a ted to nejde. Mam z toho i spatne nalady, vim ze to je asi jeste brzo. Mate nejake rady? Kys. listovou jim, piju kontryhelovy caj. Dekuji
Ahoj jsi na to stejne jak my. Taky piji druhy mesic caj a nvm zda zabira. My se snazime od srpna a jak na potvoru to nejde
@ladyjurasice píše:
Ahoj jsi na to stejne jak my. Taky piji druhy mesic caj a nvm zda zabira. My se snazime od srpna a jak na potvoru to nejde
Ja si obcas pripadam jak,,blazen,, uz a ze to moc resim, ale je to k nevydrzeni
Uz nevim, cim bych tomu jeste pomohla. A vy to kazdy mesic zkousite hlavne jen v plodnych dnech? Ja si priznaky asi ted od ovulace namlouvam, ale jednu noc jsem mela takove bolesti v podbrisku, ze jsem myslela, ze dostanu MS, dnes me chytla zimnice a druhy den jen brecim, aniz bych mela duvod.
@Betka2244 píše:
Ja si obcas pripadam jak,,blazen,, uz a ze to moc resim, ale je to k nevydrzeniUz nevim, cim bych tomu jeste pomohla. A vy to kazdy mesic zkousite hlavne jen v plodnych dnech? Ja si priznaky asi ted od ovulace namlouvam, ale jednu noc jsem mela takove bolesti v podbrisku, ze jsem myslela, ze dostanu MS, dnes me chytla zimnice a druhy den jen brecim, aniz bych mela duvod.
My to zkousime hned po ms obden a furt nic asi jsem zablokovana
@ladyjurasice píše:
Holky kolik šálků denně pijete? Plánuju začít taky, jestli to teď zase nevyjde. Začínáte první den cyklu a končíte pít když máte ovu? Jinak @Betka2244 ![]()
@ladyjurasice @MarťankaP
Holky, ja se tady zatim ucim, tak se kdyztak nedivte, za spatne psane prispevky, musim na to prijit, jak to tu funguje, jsem rada, ze budeme,, soucitit,, spolu
Ja jsem cajik pila jednou denne, prave mi caj dosel, tak musim skocit do lekarny. A berete nebo pijete jeste neco? My jsme se ted hodne,, tulili,, v plodne dny hlavne, hlavne jsem to nechtela moc resit a pocitat, aby jsme si to hlavne uzili a pritele neodratila, ale zacim byt vic a vic zoufala. Pristi patek bych mela dostat MS, tak jsem velmi zvedava.
@MarťankaP píše:
Holky kolik šálků denně pijete? Plánuju začít taky, jestli to teď zase nevyjde. Začínáte první den cyklu a končíte pít když máte ovu? Jinak @Betka2244
Ja ho piju rano a vecer a 14 dc. Jinak brala jsem i kyselinu listovou ale tu jsem vzdala
@Betka2244
Tady ty pocity přesně znám, nejhorší je, když to cítíš v kostech, seš si jistá že už to vyšlo a pak nic ![]()
@MarťankaP a vy jak se dlouho pokoušite? Je ten zivot strasne nefer, ten kdo chce, tak to jde nekdy s problemama a ten kdo nechce nebo by nemusel, tak je to hned a bez problemu ![]()
@ladyjurasice píše:
Ja ho piju rano a vecer a 14 dc. Jinak brala jsem i kyselinu listovou ale tu jsem vzdalaTak nějak to mám taky v plánu, zítra jdu pro něj, já věřím tomu, že někomu může zabrat už jen z proto, že tomu věří, sama jsem se přesvědčila jak dokáže být psychika mocná
@MarťankaP píše:@ladyjurasice píše:
Ja ho piju rano a vecer a 14 dc. Jinak brala jsem i kyselinu listovou ale tu jsem vzdalaTak nějak to mám taky v plánu, zítra jdu pro něj, já věřím tomu, že někomu může zabrat už jen z proto, že tomu věří, sama jsem se přesvědčila jak dokáže být psychika mocnáTak to souhlas myslim ze se blokneme hned jak chceme a prvni mesic to nevyjde
@Betka2244 píše:
@MarťankaP a vy jak se dlouho pokoušite? Je ten zivot strasne nefer, ten kdo chce, tak to jde nekdy s problemama a ten kdo nechce nebo by nemusel, tak je to hned a bez problemu
Už rok
jak říkáš, někdo ani nechce, šup a je to (ale to je hold ta psychika no) a kdo chce tak to nejde
moje švagrová s manželem se snažily tři roky a až si začali po doktorech domlouvat umělé tak se zadařilo
a vím, že takových případů je spousta, tak musíme doufat, že se nám brzo taky zadaří ![]()
@MarťankaP píše:
Už rokjak říkáš, někdo ani nechce, šup a je to (ale to je hold ta psychika no) a kdo chce tak to nejde
moje švagrová s manželem se snažily tři roky a až si začali po doktorech domlouvat umělé tak se zadařilo
a vím, že takových případů je spousta, tak musíme doufat, že se nám brzo taky zadaří
Tak to uz delsi dobu no… ja jsem nervozni a to nejsou ani 3 mesice a to se rika, ze kdyz je zenska vcelku jeste mlada, ze to jde rychle, tak nevim, kde je ten zacarovany kruh.
@MarťankaP píše:
Už rokjak říkáš, někdo ani nechce, šup a je to (ale to je hold ta psychika no) a kdo chce tak to nejde
a vím, že takových případů je spousta, tak musíme doufat, že se nám brzo taky zadaří
To jsem taky slysela ze kdo se upne na umele nebo adopci tak nakonec otehotni sam
Kolem me to vsechny zname a kamaradky prave zkouseli hlavne jen v plodnych dnech a vzdy jim to hned klaplo, tak proto jsem i z toho asi trochu rozhozena, jelikoz jsem si rikala, ze to bude taky hned, 3 roky neberu HA, tak jsem si myslela, ze to bude hned ![]()
@Betka2244 píše:Já jsem ze začátku plodný dny vůbec neřešila, řekli jsme si že tomu dáme volný průběh, ale teď už si hlídám úplně všecko
Kolem me to vsechny zname a kamaradky prave zkouseli hlavne jen v plodnych dnech a vzdy jim to hned klaplo, tak proto jsem i z toho asi trochu rozhozena, jelikoz jsem si rikala, ze to bude taky hned, 3 roky neberu HA, tak jsem si myslela, ze to bude hned