Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarťankaP píše:
Já jsem po ovu.. teď čekám jestli dorazí mrcha ms, nebo ne, ale ještě má 3 dny čas, tak pořád doufámbude to naše první, pro mě už skoro vymodlený
Ale teď si ták říkám, že vymodlený je po roce asi silný slovo, švagrová čekala 3 roky než se zadařilo..
Ahojky snažilky, ja se taky pridávám
doufam ze to vyjde a pod stromecek bude prekvapeni
dnes odpoledne jsem zkousela testovat ![]()
@ClauAlex píše:
Ahojky snažilky, ja se taky pridávámdoufam ze to vyjde a pod stromecek bude prekvapeni
dnes odpoledne jsem zkousela testovat
A jak jsi dopadla?
@MarťankaP píše:
Ale teď si ták říkám, že vymodlený je po roce asi silný slovo, švagrová čekala 3 roky než se zadařilo..
Kdyz clovek chce tak to nejde. Drzim palce at nedojde
Asi takhle nějak, nevim no co myslite vy?
ve skutecnosti to vypada o hodne lepe nez na fotu ![]()
@ladyjurasice píše:
Kdyz clovek chce tak to nejde. Drzim palce at nedojde
To je přesný! Čím víc chceš, tím miň to jde
kéž by se nám všem mohlo zadařit
@ClauAlex píše:
Asi takhle nějak, nevim no co myslite vy?ve skutecnosti to vypada o hodne lepe nez na fotu
No vidim nejakyho ducha
@MarťankaP píše:
To je přesný! Čím víc chceš, tím miň to jde![]()
kéž by se nám všem mohlo zadařit
Jj ja to mam dostat dnes ale zatim to je jen obcas ruzove spineni od rana takze ![]()
@ladyjurasice píše:
Jj ja to mam dostat dnes ale zatim to je jen obcas ruzove spineni od rana takze
držim, držím všechny čtyři ať to vyjde ![]()
Držim Vam vsem palecky holky
ve skutecnosti na tom testu zadny duch neni kouknu a je tam videt slaba carka, nemusim to ani nijak naklanet kouknu a vidim ![]()
@MarťankaP píše:
držim, držím všechny čtyři ať to vyjde
Myslim ze se me rozjede ms ![]()
@ClauAlex píše:
Držim Vam vsem palecky holkyve skutecnosti na tom testu zadny duch neni kouknu a je tam videt slaba carka, nemusim to ani nijak naklanet kouknu a vidim
Tak kdy budes zase testovat
No chtela jsem az v nedeli ale vim ze to nevydrzim
strasne bych si prala aby to vyslo, to by byl nas nejkrasnejsi darek pod stromecek ![]()
Ahoj holky, jsem tu uplne poprve, do ted jsem diskuze jen četla a rada bych si o tom s nekym psala, okoli uz to asi,, nebavi,, moc poslouchat a rikaji, ze to vsechno chce jen cas a trpelivost. O miminko se snazime od konce řijna, nejak jsme to neresili a snazili se,,bez pocitani,, plodnych a neplodnych dnu, ale neklaplo to, tak ted je to tyden, co jsme to zkouseli v plodnych dnech a ovulaci, tak jen cekam a cekam. Chteli bychom moc uz miminko, me je 26, priteli 33, bydlime spoli, oba pracujem, ja ted dodelavam v lednu magistra, tak jsme si rekli, ze je cas uz zacat a ted to nejde. Mam z toho i spatne nalady, vim ze to je asi jeste brzo. Mate nejake rady? Kys. listovou jim, piju kontryhelovy caj. Dekuji ![]()