Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zítra budu volat mudr a koupim si test… Čekám na výplatu a chlap je v robotě do noci
takže do zítra budu čekat… myslíš že to po týdnu ukáže?
@brufikova píše:já myslím že může, co jsem tady četla tak někomu ukázal test ducha i před ms, každopádně držím palce
Zítra budu volat mudr a koupim si test… Čekám na výplatu a chlap je v robotě do nocitakže do zítra budu čekat… myslíš že to po týdnu ukáže?
To fakt jo? Marťo já předevčírem zase četla na facebooku jak lajcky zjistíš co čekáš
nechtělo se mi tomu věřit ![]()
@brufikova píše:
To fakt jo? Marťo já předevčírem zase četla na facebooku jak lajcky zjistíš co čekášnechtělo se mi tomu věřit
Každej to má jinak, někomu to ukáže fakt brzo.. Jak se to prosim tě dělá?
Tak to je mazec
No prý z ranní moče a do ní dáš prdopeč… Když ti vyšumí jak pěna od piva prý to bude kluk a když to nic dělat nebude tak holčička ![]()
@brufikova píše:
Tak to je mazecNo prý z ranní moče a do ní dáš prdopeč… Když ti vyšumí jak pěna od piva prý to bude kluk a když to nic dělat nebude tak holčička
Ahoj devcatka, v patek jsem prikladala foto TT, dnes jsem si delala znovu ale jinou znacku nez pred tim, tak nevim co si myslet, prikladam foto hodne jsem ho priblizila a ve skutecnosti je to videt mnohem lepe, dekuji ![]()
@ClauAlex píše:
Ahoj devcatka, v patek jsem prikladala foto TT, dnes jsem si delala znovu ale jinou znacku nez pred tim, tak nevim co si myslet, prikladam foto hodne jsem ho priblizila a ve skutecnosti je to videt mnohem lepe, dekuji
Vidím tam ducha ![]()
Myslite si ze by se z toho neco mohlo i vyklubat? po stranach mi prijde ty okraje ze se zbarvuji ![]()
Ahoj holky, jsem snažilka od října.. jak dlouho vám trvalo snažení?
Ahoj good-rebelka ja neberu prasky od cervna a zatim teda taky asi nic, cekam jestli to vyjde tenhle mesic, darek pod stromecek ![]()
@ClauAlex čauky, já taky čekám, ale asi MS zítra dorazí… přeji aby se ti zadařilo pod stromeček
už se snažíte nějaký ten pátek ![]()
No ja mam MS dostat az pristi tyden ale dnes jsem si delala tahu test, davaala jsem sem foto tak uvidime
jen podotykam ze by to bylo nase krasne treti miminko ![]()