Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
15.12.15 21:37
@ClauAlex píše:
Holky, tak jsem dorazila k pc az ted :-) test si zkusim az zitra, tak uvidime :-)
Brufikova hod sem fotecku :-) a my to zkoukneme.
MartankaP a co ty? stale nic? jinak budu na vas holky myslet a dejte co nejdriv vedet <3

zkoušela jsem to fotit různě a nejde to ani na fotce pořádně vidět :-( leskne se to nebo rozmazává :-( tak uvidíme zítra 10:30 jdu k mudr tak ta mi nejlépe řekne :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
16.12.15 00:04
@brufikova píše:
Beruško brufi jsem si dala podle mého mužejinak Vás všechny ženušky zdravím :-) Já už zítra budu mít jasno zda jsem či ne ale dnes ráno mě probudili nevolnosti tak uvidíme a časově ve stejnou dobu:-) vidím že je nás tady opravdu víc co se snaží v podobném termínu jako my :-D ženy mám tady guláš kdo je kdo jen Marťanku si vybavuji :-D Přeji nám všem aby to vyšlo :-)

Tak moc drzim palce at to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
16.12.15 00:05
@brufikova píše:
Holky tak mám testík za sebou a jsem z něj celkem zmatená:-( měla jste některá test od pepina? Vyskočila mi silná fialová čárka a do půle slabá modrá čárka tak jsem zmatená co to je jestli ano nebo ne chci to vyfotit a nejde to :-(

Ja jsem mela od pepina a byl negativni. Drzim palce at jsi. Dej vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.12.15 02:09

Ahoj holky. Tak po delsi dobe pisi. Stehovali jsme se tak trochu sly myslenky jinam.ale ovulaci jsem konecne zastihla 2silnejsi carka (vetsinou byla slabsi) a to 25DC (mam cyklus az 40dni. Pojistili jsme si to mazlenim i pri slabe pozit pred :) a na obrazku jsou tehu testy s citlivosti 10. 10DPO slabounce pozit. 13DPO slabounce pozit. 15DPO uz vic pozit ale presto slabe. Snad to bude dobre. Za tyden jsem objednana na gyndu na prevenci a domluvila jsem se i na odber hcg. Sestricka teda riksla ze tam jeste nemusi byt videt ze tim ze mam dlouhy cyklus a vim kdy jsem mela ovu tak to az za 14dni. Ale uz 2dny mam pocit jak na motani hlavy. Navaly a citlivejsi prsa jak pred mesickama. A tak tyden pobol podbrisku. Par dni jsem spinila. Doufam ze mimusko se v novem domecku zadarilo :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.12.15 02:33
@ClauAlex píše:
Ahoj devcatka, v patek jsem prikladala foto TT, dnes jsem si delala znovu ale jinou znacku nez pred tim, tak nevim co si myslet, prikladam foto hodne jsem ho priblizila a ve skutecnosti je to videt mnohem lepe, dekuji :-)

A ktery jsi den po ovulaci? Ja to tam mela 13DPO :) tak snad nam to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
16.12.15 07:34
@Suzi89 píše:
Ahoj holky. Tak po delsi dobe pisi. Stehovali jsme se tak trochu sly myslenky jinam.ale ovulaci jsem konecne zastihla 2silnejsi carka (vetsinou byla slabsi) a to 25DC (mam cyklus az 40dni. Pojistili jsme si to mazlenim i pri slabe pozit pred :) a na obrazku jsou tehu testy s citlivosti 10. 10DPO slabounce pozit. 13DPO slabounce pozit. 15DPO uz vic pozit ale presto slabe. Snad to bude dobre. Za tyden jsem objednana na gyndu na prevenci a domluvila jsem se i na odber hcg. Sestricka teda riksla ze tam jeste nemusi byt videt ze tim ze mam dlouhy cyklus a vim kdy jsem mela ovu tak to az za 14dni. Ale uz 2dny mam pocit jak na motani hlavy. Navaly a citlivejsi prsa jak pred mesickama. A tak tyden pobol podbrisku. Par dni jsem spinila. Doufam ze mimusko se v novem domecku zadarilo :) :srdce:

Tak toto vypada moc nadejne. Drzim palce at to je vse jak ma byt. Na vanoce skvely darek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.12.15 08:00

@ladyjurasice doufam ze jo. Uz je to rok a pul od svatby a vysazeni prasku. Prvne jsme tomu nechavali volnost ale muj cyklus je stale nestabilni spise prodlozeny. A tak rok se snazime a asi pul rok ovu testy :/ byl by to krasny darecek :) a jak vy mate v planu k dr na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.15 08:39

Dobré ráno. Taky začínám uvažovat o testu třeba o víkendu, ale nevím, jestli to není moc brzy, když ms má přijít až 24. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
16.12.15 09:08

Dobre ranko holky, no nerozumim tomu sle ms mam dostat prave az pristi tyden, a ovulku jsem mela mit minuly tyden tak to vsazim na to ze to muselo byt drive jestli jsem otehotnela ale nevim nevim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.12.15 09:49
@ClauAlex píše:
Dobre ranko holky, no nerozumim tomu sle ms mam dostat prave az pristi tyden, a ovulku jsem mela mit minuly tyden tak to vsazim na to ze to muselo byt drive jestli jsem otehotnela ale nevim nevim :-)
a co ten dnesni test? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
16.12.15 09:55

Ten sem jeste nedelala, si myslim stejne ze to nevyjde! je asi jeste brzo si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
16.12.15 09:55

MartankaP no a co tY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
16.12.15 12:15
@Suzi89 píše:
@ladyjurasice doufam ze jo. Uz je to rok a pul od svatby a vysazeni prasku. Prvne jsme tomu nechavali volnost ale muj cyklus je stale nestabilni spise prodlozeny. A tak rok se snazime a asi pul rok ovu testy :/ byl by to krasny darecek :) a jak vy mate v planu k dr na kontrolu?

Aha drzim moc palce. My se snazime od srpna a jak na potvoru to nejde. Vim ze zenska nema na to myslet kdyz chce mimi ale nejak to nejde. Dnes jsem 5dc a od 10dc zkousim ovu testy tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.12.15 12:50
@ClauAlex píše:
MartankaP no a co tY?

zatim nic, 3 den zpozdeni, ale test bilej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
16.12.15 15:02
@MarťankaP píše:
zatim nic, 3 den zpozdeni, ale test bilej :nevim:

To je nejaky divny nechapu. A boli te neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí