Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ClauAlex píše:
Holky, tak jsem dorazila k pc az tedtest si zkusim az zitra, tak uvidime
Brufikova hod sem foteckua my to zkoukneme.
MartankaP a co ty? stale nic? jinak budu na vas holky myslet a dejte co nejdriv vedet <3
zkoušela jsem to fotit různě a nejde to ani na fotce pořádně vidět
leskne se to nebo rozmazává
tak uvidíme zítra 10:30 jdu k mudr tak ta mi nejlépe řekne
![]()
@brufikova píše:
Beruško brufi jsem si dala podle mého mužejinak Vás všechny ženušky zdravímJá už zítra budu mít jasno zda jsem či ne ale dnes ráno mě probudili nevolnosti tak uvidíme a časově ve stejnou dobu:-) vidím že je nás tady opravdu víc co se snaží v podobném termínu jako my
ženy mám tady guláš kdo je kdo jen Marťanku si vybavuji
Přeji nám všem aby to vyšlo
Tak moc drzim palce at to vyjde
@brufikova píše:
Holky tak mám testík za sebou a jsem z něj celkem zmatená:-( měla jste některá test od pepina? Vyskočila mi silná fialová čárka a do půle slabá modrá čárka tak jsem zmatená co to je jestli ano nebo ne chci to vyfotit a nejde to
Ja jsem mela od pepina a byl negativni. Drzim palce at jsi. Dej vedet
Ahoj holky. Tak po delsi dobe pisi. Stehovali jsme se tak trochu sly myslenky jinam.ale ovulaci jsem konecne zastihla 2silnejsi carka (vetsinou byla slabsi) a to 25DC (mam cyklus az 40dni. Pojistili jsme si to mazlenim i pri slabe pozit pred
a na obrazku jsou tehu testy s citlivosti 10. 10DPO slabounce pozit. 13DPO slabounce pozit. 15DPO uz vic pozit ale presto slabe. Snad to bude dobre. Za tyden jsem objednana na gyndu na prevenci a domluvila jsem se i na odber hcg. Sestricka teda riksla ze tam jeste nemusi byt videt ze tim ze mam dlouhy cyklus a vim kdy jsem mela ovu tak to az za 14dni. Ale uz 2dny mam pocit jak na motani hlavy. Navaly a citlivejsi prsa jak pred mesickama. A tak tyden pobol podbrisku. Par dni jsem spinila. Doufam ze mimusko se v novem domecku zadarilo
![]()
@ClauAlex píše:
Ahoj devcatka, v patek jsem prikladala foto TT, dnes jsem si delala znovu ale jinou znacku nez pred tim, tak nevim co si myslet, prikladam foto hodne jsem ho priblizila a ve skutecnosti je to videt mnohem lepe, dekuji
A ktery jsi den po ovulaci? Ja to tam mela 13DPO
tak snad nam to vyjde
@Suzi89 píše:
Ahoj holky. Tak po delsi dobe pisi. Stehovali jsme se tak trochu sly myslenky jinam.ale ovulaci jsem konecne zastihla 2silnejsi carka (vetsinou byla slabsi) a to 25DC (mam cyklus az 40dni. Pojistili jsme si to mazlenim i pri slabe pozit preda na obrazku jsou tehu testy s citlivosti 10. 10DPO slabounce pozit. 13DPO slabounce pozit. 15DPO uz vic pozit ale presto slabe. Snad to bude dobre. Za tyden jsem objednana na gyndu na prevenci a domluvila jsem se i na odber hcg. Sestricka teda riksla ze tam jeste nemusi byt videt ze tim ze mam dlouhy cyklus a vim kdy jsem mela ovu tak to az za 14dni. Ale uz 2dny mam pocit jak na motani hlavy. Navaly a citlivejsi prsa jak pred mesickama. A tak tyden pobol podbrisku. Par dni jsem spinila. Doufam ze mimusko se v novem domecku zadarilo
![]()
Tak toto vypada moc nadejne. Drzim palce at to je vse jak ma byt. Na vanoce skvely darek.
@ladyjurasice doufam ze jo. Uz je to rok a pul od svatby a vysazeni prasku. Prvne jsme tomu nechavali volnost ale muj cyklus je stale nestabilni spise prodlozeny. A tak rok se snazime a asi pul rok ovu testy :/ byl by to krasny darecek
a jak vy mate v planu k dr na kontrolu?
Dobré ráno. Taky začínám uvažovat o testu třeba o víkendu, ale nevím, jestli to není moc brzy, když ms má přijít až 24. ![]()
Dobre ranko holky, no nerozumim tomu sle ms mam dostat prave az pristi tyden, a ovulku jsem mela mit minuly tyden tak to vsazim na to ze to muselo byt drive jestli jsem otehotnela ale nevim nevim ![]()
@ClauAlex píše:a co ten dnesni test?
Dobre ranko holky, no nerozumim tomu sle ms mam dostat prave az pristi tyden, a ovulku jsem mela mit minuly tyden tak to vsazim na to ze to muselo byt drive jestli jsem otehotnela ale nevim nevim
Ten sem jeste nedelala, si myslim stejne ze to nevyjde! je asi jeste brzo si myslim
@Suzi89 píše:
@ladyjurasice doufam ze jo. Uz je to rok a pul od svatby a vysazeni prasku. Prvne jsme tomu nechavali volnost ale muj cyklus je stale nestabilni spise prodlozeny. A tak rok se snazime a asi pul rok ovu testy :/ byl by to krasny dareceka jak vy mate v planu k dr na kontrolu?
Aha drzim moc palce. My se snazime od srpna a jak na potvoru to nejde. Vim ze zenska nema na to myslet kdyz chce mimi ale nejak to nejde. Dnes jsem 5dc a od 10dc zkousim ovu testy tak uvidim
@ClauAlex píše:
MartankaP no a co tY?
zatim nic, 3 den zpozdeni, ale test bilej ![]()
@MarťankaP píše:
zatim nic, 3 den zpozdeni, ale test bilej
To je nejaky divny nechapu. A boli te neco?