Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
4.7.18 11:09

@venisa doufam v to a věřím ze jo :) a moc dekuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.7.18 11:16

15+1tt

@EllEff Děkuji :srdce: Říkala,že není potřeba?Takže to nechají na nich nebo jak? To jste museli mít super spermio?" 8o :think: No,my měli kolísavé spermio a manžel měl astenozoospermii (sníženou pohyblivost),ale zase měl ohromné množství,takže jich tam bylo tím pádem i víc těch dobrých.Zvolili jsme PICSI a ejhle… :dance: Takže v sobotu jo?Tak to už je zachvíli a budu na tebe moc myslet :) Počet oplodněných máte skvělý,takže to vypadá, že budou i nanučky :potlesk: :dance: Mám z Vás radost :dance: @venisa Děkují :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.7.18 12:46

@Kajule21 no rikala ze není potřeba- ze norma je 15 milionu a manzel měl 35 milionu a i pohyblivost a vše super…dneska jak jsem volala tak rikala ještě ze jsme to nechali,ze ty vajíčka ještě dozrala přes noc…tak uvidime…a ET v patek ve 12 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.7.18 21:28

Ahoj holky! Tak z 6ti kousku máme dnes tři bojovnicky a zitra si jdu pro jedno nebo pro dvě- dle kvality…a jdu si pro úspěch- nejlépe parecek ;) :andel: ale ani stejnému pohlaví se nebráním…úspěch nepřichází v úvahu
Jinak jsem dneska ze zvědavosti udělala test a je tam slabý duch po ovitrelle…další udelam cca za 3 dny abych vedela ze je pryc…tak si na mě zitra ve 12:00 vzpomeňte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.7.18 21:23

Holky co je s vámi?
Já už mam ET za sebou dneska ve 12…dávali jsme dvě vajíčka-jedno osmibunecne a jedno pomalejší,petibunecne…tak jsem zvedava co a jak bude.jinak podle dnešního testu je už ovitrele z těla pryc :) tak teď už jen doufat ze se kuliskum u mě bude libit…aspoň jednomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
6.7.18 21:32

@EllEff no já dneska nějak nestíhám… když bylo nějak slušně byli jsme radši s malým venku… tak super, že máš v bříšku dva kulíšky… určitě se jim bude u tebe líbit :srdce: kdy máš nějakou kontrolu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.7.18 21:50

@venisa kontrola až za 14 dni…to bude dlouhy… a co Domca? Jak jde cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
6.7.18 22:01

@EllEff no to bude dlouhých 14 dní to věřím… No Domča právě nechce vůbec usnout… přes den toho asi moc naspal, tak teď ne a ne zabrat… jinak cvíčo celkem jde, ale řve u toho jako tygr… ale jsou vidět pokroky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.7.18 16:35

15+5 tt

@EllEff Hezkýýý,gratuluju,pěkná práce :potlesk: Teď už jen věřit :dance: Kdy máš.kontrolu?Za 14dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.7.18 20:44

@venisa to je moc do te ze už jsou videt pokroky :) uvidis ze už to dlouho trvat nebude
@Kajule21 no jsem zklamana ze nemame nanuky a říkám si jak to asi dopadne když to jedno ma jen 5 buněk… jsem z toho nervózní a už bych rada vedela vysledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.7.18 10:32

15+6tt

@EllEff To chápu,ale tak většinou,když je to „né úplně TOP kvalita“, doporučují 2. Zkus jim věřit a nepochybovat…Já se na to nějak neupínala,ale hned po ETu jsem na mailnké mluvila a věřila mu. Pak začalo pobolívání podbřišku a já manželovi říkala,že pokud nejsem těhotná, mám nějaký obrovský nádor…Pak mě cca 2 dny před kontrolou začalo bolet břicho (křeče jako před MS) a já do rána řvala a řvala,že to určitě nevyšlo. Kamarádky mě uklidňovaly,že to může být vlivem uhnizďování a zvětšování dělohy a ejhle - láska tam byla. Byla a je to naše malá bojovnice a já jsem a ni neskutečně pyšná,jak zabojovala a jak to zvládla…Asi v tom hrálo velkou roli štěstí,že jsme měli sice jednu, ale za to 30-40bunečnou blastocystu,takže asi super kvalita, při ETu šel jeden bobíšek a ejhle… :dance: :srdce: Moc na tebe myslím a držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.7.18 11:59

@Kajule21 snažím se byt v klidu a i si říkám, ze to vyjít nemusí, ale hodne doufam ze se aspoň jednomu drobkovi u mě bude libit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.7.18 20:05

15+6tt

@EllEff No,vyjít to nemusí,to máš pravdu,ale zkus věřit,že to vyšlo a nepřipouštět si nic jiného!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
10.7.18 08:39

Ahoj holky, já mám teď hrozný kvalty v práci a vůbec nestíhám… Malej v bříšku pěkně roste a kope neustále :srdce: To si vždycky říkam, že je vše, jak má být a jsem v klidu :andel: Udělali jsme pokrok a vybrali pokojík a dokonce už máme i postýlku s přebalovákem doma. Čekáme ještě na skříň (ta byla na objednání). Nemůžeme se rozhodnout jak vymalovat a taky bych ráda do pokojíku postel rozkládací. Když bude muž nebo malej nemocnej, tak ať můžu spát u něho. S tou postelí máme taky problém, protože nevím barvu :lol: Pokoj bysme rádi tyrkysovo béžový (celý dům máme do dřeva - venkovský styl, nic moderního. Jenže nábytek je bílá borovice a jsou tam vidět suky atd. (to bych viděla spíš do šeda, jak je je přetřeno) a postel se mi líbíla v Ikea HEMMES ta šedá, jenže tady jsem narazila, jelikož nevim, jestli mi to všechno půjde k sobě :zed: Přemýšlala jsem o bílé, jenže ta je čistě bílá, tak nevím, aby to nebylo horší než lepší :nevim: Mrkněte na to, co si o tom myslíte a tady je ještě odkaz na tu postel https://www.ikea.com/…s/S99211621/
@Kajule21 Jinak gratuluji ke krásnému bříšku :potlesk: O tom syndromu jsem četla, ale ani to mě nepřesvědčilo. Všechny ostatní věci budu dodržovat, tak snad se nám to vyhne. Zatím jsem pořád přesvědčená, že malej bude spát sám v pokoji a já k němu budu vstávat. Bavila jsem se takhle s několika kamarádkama a taky to tak mají, takže nevidím důvod. Do ložnice se nám prostě nevejde. Jako mimčo jsem takhle spala taky a to bez monitoru dechu a chůvičky ;)
@EllEff Tak super, bojovníčky si pěkně hýčkej a držím palce, ať se pěkně uhnízdí tam kde mají a drží se zuby nehty :hug: :andel: Víra je určitě důležitá. Vyjít to opravdu nemusí, ale to už jsi v životě zažila jistě tolikrát, že tě ani tento případný neúspěch nezlomí a budete bojovat dál ;) Já pevně věřím, že to vyšlo a budeš nám za pár dní (nakonec to uteče, i když se to táhne jak smrad :lol: ) hlásit šťastnou novinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.7.18 05:20

@Syberia

Neumim si predstavit, ze kazde 2-3 hodiny v noci budu muset vstat a jit do jineho pokoje nakojit, prebalit, atd. Po dvou měsících vstávání každé tři hodiny jsem byla tak vyčerpaná, ze jsem nevstala ani k malé, co spi v postýlce u nás v ložnici. Proste moje tělo to sabotovalo, holt spankova deprivace je svině. Muž vstával a malou mi podával; pomohlo mi to neskutecně. Dalo se kojit tak nějak v “polospanku”, když jsem ji měla u sebe…Osobně si myslím, ze budeš spát na te rozkládací posteli poměrně často, ne-li pořád. Takže dobrý nápad, ze ji budete mít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí