Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak se po delší době zase hlásím s novinkama..
tak asi ta největší- od 16.6. je ze mě vdaná paní
Takže máme konečně všichni stejné příjmení..
Jinak naší Valince už je 5 měsíců
už se krásně přetáčí na bříško a zpět, plazí se a začíná se stavět na kolínka ![]()
@Syberia no zitra jdu na kontrolu a zatím je na úterý plánovaný OPU…tak snad ty hajzlici dorostou ![]()
@EllEff Nebuď smutná, oni si s tím poradí…Jen už člověk čekal,že zítra bude OPU a nic co
Ale třeba v pondělí bude další kontrola nebo rovnou už i odběr. Oni si určitě poradí a dobře to dopadne…Hlavně ať je aspoň jedno,které se chytne a bude to všechno v pořádku
@Reniseek17 Ahoj, super,gratuluju
Malá je šikovná ![]()
@Reniseek17 Gratuluji k svatbe
Holcicka vam roste jako z vody ![]()
@EllEff Tak jak jsi dopadla na kontrole?
Ahoj holky!
Tak už ksem z toho zmatená.dle dnešní kontroly cca 15 folikulu 1,4-1,7cm a v úterý OPU…tak snad tam bude něco kvalitního k odběru… ![]()
@EllEff Určitě ano,držím palce
@Syberia Heleď,jak jsem četla,hned jsem si na tebe vzpomněla s tím spaním novorozenců v jiném pokoji než rodiče.Článek je o SIDS (syndrom náhlého úmrtí kojence).Třeba si to rozmyslíš… ![]()
Ahoj holky!
Tak už to mam za sebou,odebrali se 14 vajicek a uvidime kolik jich je zralych…manzel ma nadstandardní spermiogram,takže jsme se domluvili,ze je necháme oplodnit než ICSI…rikala embryolozka,ze by mohly ještě ty vajíčka dozrat ![]()
No a transfer patek nebo sobota…tak uvidime ![]()
@EllEff no já se v tomto vůbec nevyznám, ale moc držím palečky aby vám to vše dobře dopadlo ![]()
@EllEff Tak super
A jak se cítíš po OPU? Bolí tě něco? Už jsi doma nebo ještě v CARu? Já nevím, jaké je ICSI nebo podle čeho to rozhodují. Nám dali na výběr ICSI nebo PICSI, o obou nám povykládali a my měli jasno, že chceme PICSI.Pak v den odběru se nás ještě ptali, mi PICSI potvrdili a bylo vymalováno ![]()
Jinak se začínáme dámy pěkně zakulacovat
Dneska jsme přesně 15+0tt ![]()
@Kajule21 už jsem doma a boli mě břicho…ale da se to přežít…
Původně bylo domluvené ICSI, ale ta embryolozka rikala ze není potreba
tak uvidime…jaký byl spermiogram u vás?
Mas krasny pupicek ![]()
Tak holky máme 6 bojovnicku oplodnenych ![]()
Tak uvidime jak se budou vyvíjet a v patek ve 12 ET jednoho nebo dvou
@EllEff tak to je krásný číslo… tak snad bojovníčci budou bojovat do pátku a bude jich co nejvíce… moc moc držím palečky ![]()