Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
22.6.18 10:17

@venisa Ty jo, tak to máte taky doma dost harampádí navíc, co. No to jsou bytovky :roll: My máme naštěstí už domeček, takže je vše připraveno, i když spoustu věcí bysme si udělali teď zase jinak :lol: Hele, ale o těch gumách na auto… To jsem viděla někde nabídku, že když si je dáváš do pneuservisu přezout, že jich hodně nabízí možnost úschovy za pakatel. To zkuste vyzjistit ;)
Ten kočárek, co máš, já trojkombinace nebo jen hlubokej nebo i sporťák, ale bez autosedačky? Teď jsem našla zrovna v tom Malvíku, že mají loňskou kolekci té Inglesiny za 11, ale je to jen korbička :think: Zase dost maminek píše, že pak vymění kombinaci za sporťák, aby byl lehkej, tak já pořád nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 10:31

@Syberia no tak ono podnájem je podnájem… ono bytovka je fajn, když máš sklep… no já bych tomu uschování moc nevěřila… my máme kočárek - hluboká korba, sportovní korbička plus k tomu byla taška na kočárek, pláštěnka, moskytiéra, rukávník a držák na pití… sedačku jsme dokupovali později ale k tomuto kočárku stojí asi 1500,–…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 10:55

@venisa To máš pravdu, bytovka je na něco v pohodě. Pro nás ale nesnesitelný sousedi nebo možná my pro ně :lol: Pořád si jedna bába stěžovala na našeho psa, když se přítel přistěhoval i se psem, ta nebyla zvyklá, tak tam prostě vyla. Babka tam furt lítala a bušila nám na dveře, takže pes štěkal o to víc, že… Když jsem se ptala všech ostatních sousedů, tak mi řekli, že jí slyší jen občas a jen chvíli. Bába měla očividně halušky. Jezdila jsem do práce v půl 7 a babka nám psala na dveře vzkazy, že od 6 od rána, to jsem byla doma a bylo ticho. Takže já jsem byla totálně vypsychlá. Psa jsem kvůli tomu řezala, jak jsem zabouchla a zkoušela, jestli začne nebo ne a když začala, tak to ve mě ruplo. Pak cestou do práce jsem div nebrečela, že kvůli bábě mlátim psa, kterej je prostě nešťastnej v novym prostředí :,( Do konce na nás zavolala i policajty, který mi řekli, že v podstatě to může dojít tak daleko, že budeme platit pokuty a úřad nás vyzve k vyřešení. A když jsem se ptala, jak to vyřešit, tak prej no poslední možnost je utracení. Jako kvůli bábě budu psa zabíjet??? Takže v baráku jsme spokojený. A teda ani v té bytovce bych si do sklepa kola nedala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 11:14

@Syberia no bohužel sousedi dokážou být nesnesitelní… chudák pejsek, ale naštěstí to dobře dopadlo a máte klid… no my budeme muset opět do podnájmu jelikož na hypotéku nedosáhneme… ještě chceme kouknout na byty co jsou teda bez podlah a kuchyně - to si člověk musí dokoupit sám, ale jsou to nové byty a platí se nájem, ale pak je ten byt „náš“… ale to i musíme pořádně nastudovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
22.6.18 12:02
@venisa píše:
@Mili39 no při dnešním ranním cvičení už tak neřičel… tak nevím jestli to dělám špatně…

Já myslím, že pláč není známkou kvality :lol: . Já udělala holce tenkrát takové modřiny, protože jsem to dělala špatně, že se sestra zhrozila…Domísek si zvykne a Ty taky. Držte se oba :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 12:14

@Mili39 no taky jsem si říkala, že u toho přeci nemusí furt řvát… no uvidíme co nám řekne dr na kontrole ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.6.18 13:13

@Syberia @Kajule21 mě nic není, takže se neomezuji :) nechci bejt plasan,takže se snažím to fakt neřešit.jediny na co koukam je, abych píchala ve stejny cas…
Jj máme krávy a telata :) a tomu jednomu teď, holcicce dělám náhradní mámu…její mámu podojim a modlím se aby mě nepokopala a pak to dávám te malé pit :lol: je to hezky, ale náročný…jako nadojim maximálně litr a mam dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 13:26

@EllEff juuuu to je krasavice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.6.18 13:32

Hergot vy jste se rozjely :lol: :lol:

@Syberia No,taky už si začínám myslet,že mám oblečků mraky,ale tak co se nepoužije schovám pro druhé mimčo nebo případně prodám… Ale s oblečkama už končím. Jedině v případě,že by to byl nakonec chlapeček,tak bych musela „obměnit“ miminkovský šatník. Ale i když teď nakupuju,nakupuju věci pro zimňátko-overálky,dupky s dl.rukávem apod.Nic letního,protože nevím,jak rychle miminko porodste,takže budu taky dokupovat až podle potřeby. Já si monitor dechu půjčím od sestřenky,hci si koupit ještě chůvičky.Na hrací deku kašlu,přijde mi to zbytečné a lehátko kopím asi až uvidím,jestli do toho vůbec chce nebo kdyby mi v košíku mimčo plakalo (budu mít v ložnici postýlku a v obýváku košík na kolečkách). Setík do postýlky mám objednaný…Uvidíme,co bude chtít pořídit rodina.Kosmetiku pro miminko nebudu taky nějak hrotit - jen nějaké krém na prdelku, dětský olejíček, tyčinky do nosíku a oušek,nějaké nůžky na nehtíky a víc člověk snad nepotřebuje.Plenky do začátku mám…Fusak mám po sobě,ten nebudu řešit vůbec.Plenky mám od kamarádky 20ks - to by mělo stačit,látkovat asi nakonec nebudu nebo jen doma,v práci to bude nereálné. Dívala jsem se i na seznam věcí do porodnice pro mě a je to naprostá brnkačka - já jen svou kosmetiku, nějaké vložky,kalhotky,hygienické potřeby apod.,doklady a pro miminko jen plenky - zbytek nám tam dají 8o Což je teda super :dance: @venisa @venisa No ty kráso,tak to hledím,jak se do toho bytu napasujete s tolika věcma.My měli ve 2+1 taky kola a já sjem šílela- jak mít špinavé kolo v ložnici,to mě fakt pekelně sr.alo :zed: Do toho ještě gumy a malé dítě…Pane jo.Ale u nás s bývalým,když jsme bydleli v garsonce,bydlela i známá - byly 2 dospělí,2 děti a ještě v té garsonce chovali jakési pitomé ptáky (andulky nebo korely nebo co to bylo za verbeš)-by mě šlak trefil… @Syberia Hele o té výchově mi ani nemluv nebo se budu muset zas nas.rat - tohle je přesně typ toho našeho „smrada“.Tatínek mu dovolí snad všechno a já jsem pak ta špatná,protože já bych mu 3/4 z toho teda nedovolila a naopak co tatínka nese.re,mě teda se.re pekelně - třeba jeho škola. Smrad hledí do půl 11 do noci na televizu (já bych ho zahnala když moc pozdě,tak v 9 a nazdar!!), pak může synáček pít nealko pivo - je přece nealko!!? :zed: (já bych mu dala šťávu nebo mléko a nazdar.nechápu,proč by mělo 9leté děcko pít nealko pivo?), teď jsme minulou sobotu grilovali,koupila jsem si nealko šampaňské a tatínek na mě volá: „Nalej aj Aďovi“,tak mu odpovídám: „Ledva hov.no,to není pro děcka“. Nakonec jsem mu teda „náprstek“ dala,ale tím skončil. Pak si chtěl synáček střílet ze vzduchovky,tak se střílelo ze vzduchovky (samozřejmě že doletěl soused a já se nedivím.Byla jsem pak na ty dva nas.raná jak pes a malého bych nejradši lištila). A to je pořád něco…ALe že by se synek třeba pravidělně učil,aby nebyl deb.il,když má všechny možné dys- (dyslexie,dysrafie,diskalkulie apod.) ale to ne-škola asi není důležitá.A pak vždycky dolezou s tatínkem,ať jim pomůžu,protože jsem dobrá na češtinu.Příště je pošlu někam a už jsem manželovi řekla,že buď se bude synek učit pravidelně nebo ať zamnou neleze,když mu pak teče do bot,že pak to na poslední chvilku během 2 hodin,které u nás je, zachraňovat nebudu…Moje děcko to není,tak ať je klidně blbý,když to nevadí tatínkovi :zed: :nevim: @EllEff No ty kráso a kdo to bude dělat,až budeš po ETu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.6.18 13:39

@Kajule21 no asi manzel nebo já..přeci ji nenechám zajít…až tam půjdu,tak ji vyfotim je fakt nadherna…teď uvažují neschopenku po ET :think: musím to ještě promyslet, už to mam u obvodní domluvené, ze by mi napsala zadá aby v praci nevěděli, ale nejsem si jistá jestli mam a nebo nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.6.18 13:39

@venisa to je jedna z těch nejfotogenictejsich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 13:40

@Kajule21 no nás to tu sére taky, že to tu máme jak skladiště ale bohužel se zatím nedá nic dělat… ten rok to tu musíme nějak vydržet… jinak ve skoro všech porodnicích dostaneš na mimčo oblečení… mají erární a to jim pak necháš a do svého dáváš akorát při propuštění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 13:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.6.18 13:50

@EllEff No ty v žádném případě k takovým zvířatům ani nechoď!!Náhodou tě kopne nebo něco.Olízneš si ruku od mléka a ani nedomýšlet…Těhotné by neměly nepasterizované mléko!! A jelikož budeš po IVF,doporučí ti klidový režim,takže s dojením je konec :nevim: Tak psala jsi,že v Mnichově nemůže v těhu pracovat ve zdravotnictví,takže není co řešit a jinou možnost stejně ani nemáš…Nech si napsat neschopenku na záda,aby nevěděli co a jak pro případě, že by to NEDEJ BOŽE nedopadlo a když se to povede,pak můžeš časem s pravdou ven,že jsi do toho třeba i zrovna otěhotněla a nevěděla to nebo tak.. :think: @venisa No právě někde bylo,že ti půjčí (že nechtějí,skrz bakterie apod.,přece jen ty svoje mají „sterilní“) a někde jsem si myslela,že zase musíš mít třeba všechno svoje,i hygienické potřeby,krémy apod. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.6.18 13:59

@Kajule21 no mas asi pravdu… dojít pak nebudu jen malou krmit- to jejich mléko pro lidi není jsou to masné krávy takže to beru jako ruce špinavé a hotovo… ale s tou neschopenku mas asi pravdu…když to nevyjde, budu vedet ze jsem udělala maximum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí