Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
21.6.18 10:28

@Kajule21 Domča moc zaklání hlavičku a neopírá se správně o ručičky a pak nepoužívá pořádně břišní svaly… tak musíme cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.6.18 10:48

@venisa A jo takle…Tak to jsou „kosmetické“ vady a to rozcvičíte-jste šikulky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.6.18 11:01

@Kajule21 jo není ti nic moc vážného ale je to už další žrout času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.6.18 11:13

@Kajule21 už stimuluju… od úterý mam 200j. Puregonu a v sobotu jdu na kontrolní utz… jako vis jak ať jich odeberou kolik chtějí, hlavně ať z toho je vysledek :* a kdy si cítila ze se něco deje? Nebo to je jen u OHHS? Jsem z toho všeho vypleskla a jen čekám co bude a co mi řeknou… ale hlavně ze už se něco deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.6.18 13:49

@venisa To sice je,ale jinak to nejde :nevim: @EllEff Já jsem necítila nic…Když jsem stimulovala jako dárkyně,tak jsem měla (jak už jsem říkala) vajíček cca 20 a cítila jsem se nafoukle,jako bych byla těhotná a po OPU mě břicho i dost bolelo…Když jsem stimulovala na IVF,necítila jsem vůbec nic nebyla jsem ani nafouklá,ani jsem (jak některé holky) nepřibrala - teda aspoň o tom nevím,možná jsem se jen rozežrala a mžná to bylo díky stimulaci :nevim: a po OPU jsme byla úplně v pohodě a dokonce mě manžel vezl hned po propuštění z CARu do práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.6.18 14:03

@Kajule21 no tak dneska už jsme to zvládli dvakrát ale až přijede Robin odpadnu… padla na mě nějaká viroza nebo co, takže začínám být vyřízená… ale naštěstí je Domča celkem hodný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.6.18 14:12

@venisa Předáš ho taťkovi,ať i pocvičí i on a zapluješ do duchen :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.6.18 14:31

@Kajule21 no myslím, že třetí cvíčo bude na Robinovi… už teď tlačím čas očima ať už je pět a je doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.6.18 16:49

@venisa Tak ještě 10minut a táta je doma a ty letíš do duchem.POřádně si odpočiň :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.6.18 17:45

@Kajule21 no Robin už je doma,vařím si čaj a jdu kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.6.18 18:34

@Kajule21 já pravé taky vůbec nic nepocituju tak jestli to není něco spatne :)
Já už to asi moc řeším a měla bych prestat :zed:
Ale funguju normalne, dneska jsem dojila krávu a krmila těle, protože nepije, Sekala zahradu, proste funguju jak mam…jen proste když je chvilka tak si říkám jestli je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.6.18 21:59

@venisa A pak už fakt zalez do peřin!!Malý je plně kojený? @EllEff U stimulace to vůbec neřeš a dělej klidně cokoliv,hlídat se pak budeš až po ETu.Vy máte krávy a telata? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 03:40

@Kajule21 Tak to ja mam jen jedno bodycko a takovou soupravicku po brachovo detech :lol: Pak vahu, vibracni lehatko, monitor dechu a hraci deku, taky po nich. Jinak jsem marna :lol: Uhackovala jsem mu chobotbicku a dodelavam deku do kocarku. Nabytek jsme vybrali, jeste premerit pokoj a objednat to, co se nam vejde. Nasla jsem z masivu borovice celou sestavu za necelyh 40 :roll: Jo a mamka doda latkove plenky, rucniky a set do postylky - perinku a polstarek. Oblecku mas ted nejak strasne moc :lol: Ja koupim jen pro nejmensi par kousku podle seznamu, co jsem si tu nekde stahla a pak budu dokupovat podle potreby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 03:51

@EllEff Pri stimulaci je vse dovoleno, mozna pak ke konci, az budou vajicka vetsi, tak te bude bricho tlacit, ale zalezi na mnozstvi. Ja jich mela celkem 11 myslim a 6 z toho pouzitelnejch :roll: 1 prezraly a zbytek nedozral. Po odebrani by ses mela ten den minimalne setrit a nedelat nic namahavyho. Ja pak mela bolesti i zvysenou teplotu, ale cert vi z ceho. Kdyz jsem tam volala, tak mi rekli, ze mam bejt v klidu a pokud se to zhorsi, tak dojet. Zlepsilo se to a ja to dal neresila. K transferu teda nedoslo, ze vse zaniklo do druheho dne, takze dal nevim, jak to probiha :nevim: Nicmene podle jejich reakce to nic typickyho neni, takze se neboj. Zalezi na kvalite a ne kvantite ;) Ja si pichala do bricha 175 a teda i tak jsem se bala hyperstimulace :lol: Takze tu teplotku jsem si mohla privodit z nervu :mrgreen: Drzim palecky, at pekne foliky dozraji a kvalitne je oplodni a pak se hlavne udrzi ;) :palec: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 03:54

@venisa S Domcou je mi to lito. Ale cviceni urcite zvladne a snad i casem bude vic v pohode, jak si zvykne ;) To by si clovek ani nemyslel, ze je mozny spatne se odrazet 8o Uz jste zmenili doktora? Co ta dieta vlastne? Mozna jsi to tu uz zminovala, tak se omlouvam, ale u me uz propukla ta tehotenska demence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí