Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
22.6.18 06:06

@Kajule21 ano malej je plne kojenej… @Syberia tak cviceni celkem jde… No ono to odrazeni vlastne hodne navadi k zaklonu hlavicky… Jinak doktora jsme nezmenili… Co sme byli na posledni kontrole, tak byl lepsi… Jinak dietu furt drzim… Meli byudelat Domcovi testy ale az v srpnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 07:09

@venisa A přijde ti to s tou dietou lepší? A jak tvoje váha, stíháš se už najíst nebo pořád marnota? :(
Já teď dostala mraky dalších léků a podpůrných prostředků, tak mam přes den o zábavu postaráno… A to jsem pořád šíleně pracovně vytížená :zed: Vždycky si říkam už jen do konce tohohle měsíce musim odevzdat tohle a tohle a pak už bude líp. Jenže ten další musim odevzdat další firmu nebo připravovat zase jinou na blíží se závěrku :pocitac:
Ve středu jsem byla na gyndě, postěžovala si, že mi ve vedrech otýkají šílené kotníky a lýtka, tak jsem dostala něco proti tomu. Musim prášek ráno a večer. Pak jsem si postěžovala, že mi hrozně tahá spodek, když chodim, takže moc toho nenachodim, jelikož to fakt bolí. Tak jsem dostala hořčík rozpustnej, mam taky vypít dva denně (ráno a večer) a do toho ještě piju Fertipronu, kterou bych taky měla dvakrát denně, ale to jsem zkrouhla jen na ráno, protože jinak bych se uchlastala k smrti vodou 8o Jo a ještě jak jsem měla ten zánět močových cest, tak mi dala další pití, ale to prý nemusim každý večer, třeba ob, jenže než jdu spát, tak to vypít, aby se vyplavilo všechno špatný přes noc z těla a ráno to vyčůram. Doufam, že to funguje i ve 2-3 ráno… Protože po takovej náloži prostě zaručeně jít musim :lol: Dneska teda šílená noc. Vzbudila jsem se v půl 3 a do půl 6 jsem čuměla, tak jsem už zase usnula, ale v 6 budíček a manžel mi večer řekl, že musí na 7 do práce, tak ho nesmim nechat spát, takže i když já bych ještě spala, tak jeho jsem musela furt šťouchat, ať už vstává :cert: No a v půl 7 začal kňučet pes, že chce ven, tak jsem vstala a bylo po spánku. Ono stejnak dělam od 7, takže byl nejvyšší čas :mrgreen: Vy máte denní a noční rytmus jak nastavenej? Je to nějak pravidelný nebo se prostě vzbudí kdy chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 07:29

@Syberia tak přijde nám, že se to tou dietou zlepšilo… No jinak váha je na 56 kg… měla jsem i dny, kdy to padlo na 55 kg, ale to bylo, když jsem se nestíhala za celý den pořádně najíst - snědla jsem za celý den 6ks rýžových chlebíčků… jinak stíhám se najíst jak kdy, záleží jakoou náladu má Domča… ale posledních pár dní to stíhám… Ty by si měla s tou prací začít zvolňovat… ale to už jsme tu řešily :mrgreen: já jediný co jsem musela zobat bylo železo… no režim zatím uplně nemáme ale více méně se snažíme nejpozději kolem osmé mít malého vykoupaného pak dostane napapat a jde se spát… jinak přes den má „volný“ režim - hraje si, a když začne být protivný, tak se ho snažím/snažíme uspat… pak spí jak kdy - někdy 15 minut někdy ale taky dvě hodiny… no a noc to má teďkon tak že přes noc spí a vstáváme většinou kolem 6… párkrát se povedlo, že se vzbudil kolem 4 ale pak ještě usnul… jinak když byl malinký - po porodu do toho šestinedělí měl režim takový, že chtěl baštit co tři hodiny a to se hlásil sám… i přes noc se budil sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 08:03

@venisa Já vim, řešily :lol: Tak ono dokud nebudu mít nějakej problém, co by mě položil do postele a nesměla bych se hnout, tak zatim nevidim důvod ;) Snad teda ani nic takovýho nepřijde, ale snad se to fakt na začátku července srovná :lol: Zase musim do Prahy na kontrolu jedný firmy na FÚ :zed: No nedá se svítit, kolegyni se do toho moc nechce, že tam už byla za jinou, tak jsem jí říkala, že je stejně podepsaná na tom přiznání i s telefonem, takže kdyby chtěli, tak si jí dohledaj tak jako tak :lol: No neměla se k tomu tam zajet sama, tak co se budu doprošovat, ne. Jediný, co mě teda děsí, že pro malýho nemam fakt nic :nevim: Jen teda těch pár drobností od švagrové, ale to je prostě všechno :zed: Jenže prostě neni čas… Nemam čas ani pořádně koukat tady na ty diskuze. Vy aspoň tolik nepřispíváte, tak to jde, ale jsem v diskuzi, kde dočítam asi 30 stránek :roll: A ne a ne to dosmolit :mrgreen:
O tom režimu jsem právě slyšela a četla, že je hrozně důležitý něco zavést a dodržovat. Samozřejmě, že když se ti budí, tak ho řvát hlady nenecháš :lol: Ale že by měl vědět, že v 8 se jde spát, pak po obědě a já nevim jak často, to se pak mění věkem. Ale na výsledek jsem teda fakt zvědavá u sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 08:09

@Syberia jéééé a na jakou Prahu jedeš??? no záleží o jaký přiznání se jedná… většinou když něco potřebujeme, voláme na uvedené číslo na přiznání a chceme většinou mluvit s uvedenou osobou na přiznání…a kort když je podepsaná na přiznání měla by tam jet ona, jakož to vyhotovitel přiznání… ty bys měla mít na jednání plnou moc… no jako ono s tím režimem je to těžký, když se mu nechce spát, tak ho nedonutím ani omylem… a vysvětli 4měsíčnímu dítěti, že teď se musí spát :lol: jako až bude starší, tak ho třeba po „obědě“ dám do postýlky aby věděl, že se musí teď odpočívat a pak večer bude koupačka a kolem té osmé taky pošupajdí do postýlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 08:45

@venisa Na Prahu 6. Oni poslali zahájení kontroly datovkou. Máme tam nadměr a ta firma předtim moc činná nebyla. Jenže teď rozjíždí novej projekt, tak je to jasný. Bohužel hned kontrola :roll: Jsem zkoušela, že bych to poslala datovkou, ale bohužel a hlavně tam budu muset ještě pak znovu na ukončení :zed: Já moc tu Prahu nemusim, jsem z tý cesty vždycky šíleně vystresovaná :nevim:
No jasný, to nevysvětlíš :lol: Ale mě tu teď zaráží sousedi. Ještě nemají ani prázdniny a už ty smradi tady řvou až do 10. To jsem si stěžovala manželovi, že takhle teda naše dítě venku nebude, tak on se ještě divil, co je na tom špatnýho. Tady asi nastane boj mezi námi :lol: Protože já si třeba myslim, že v 8 doma je i tak dost pozdě. Já jsem zvyklá v půl 9 zalézt do postele k televizi a nehodlam tady někde nahánět 10 letý děcko po ulici… Já byla vychovaná prostě za určitýho režimu. Nevim teda do kolika, ale dodržovala jsem dost dlouho večerníček, vykoupat a spát. Kolem 6 byla večeře. Věděla jsem, že prostě v 8 už mam být dávno v posteli a spát. Když už jsem byla větší a dávali v tv něco vhodnýho (pohádku nebo tak), tak mi bylo dovoleno i to dokoukat, ale to bylo jen o víkendu. Jelikož v týdnu jsem vstávala do školky nebo školy a nechtělo se mi, že. A to samý ta výchova nevýchova, kdy dítěti nic nezakážeš nebudeš mu říkat, co smí a co nesmí. Myslim tim už krapet větší děti, co chápou :lol: Ale aby mi děcko udělalo scénu v krámu, že mu musim něco koupit nebo tam lezl a hrabal na ty vystavený věci, tak to fakt ne. Teď jsem viděla článek, že se má nechat i dítě čmárat po zdi a kdo to jako bude furt malovat? Pak půjde do školky a zdevastuje jim to tam nebo někde v čekárně? Protože doma přeci smí a nikdo mu nic neřekl, tak nebude vědět, že se normálně kreslí na papír a ne na zeď…
Jsem se teď nějak tou výchovou rozohnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 08:48

@Syberia a je to vyloženě kontrola nebo postup k odstranění pochybností???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 09:04

@venisa Vyloženě kontrola - Sdělení - pozvání k zahájení daňové kontroly. Jedná se přímo o DPH za duben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 09:22

@Syberia no jo tak to šlo rovnou… Tak snad to bude na pohodu a natrefíš na nějakýho normálního kontrolora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 09:25

@venisa Tak paní takhle zněla v pohodě, já jí to právě vysvětlila do telefonu a ona teda říkala, že tam fakt bohužel musim, i když jen kvůli jedný faktuře, ale že to bude určitě krátký a nebude to nijak zdržovat. Ale to víš, táhnout se kvůli půl hoďce z Plzně se mi moc nechce :lol: To si snad spojim s Malvíkem, co mi doporučovala známá, že se tam mam zajet podívat na kočárky atd., abych si to tam vyzkoušela :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 09:31

@Syberia tak určitě by to bylo lepší spojit s nějakým „výletem“ když už se potáhneš do Prahy… no Malvík je prý dobrý ale mě přijde drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 09:34

@venisa No mně se líbí jeden kočárek Inglesina nebo tak nějak a ten stojí 7 v 1 nebo kolik tam toho je skoro 25 8o Zatim jsem ale neměla možnost se podívat jinde a po jinym, co by mě takhle nadchnul… Tak jsem spíš myslela na čumendu než na nákup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 09:42

@Syberia no pane jo 25 to je síla… my máme kočárek za necelých 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.6.18 09:53

@venisa No já si to představovala do těch 15, ale spíš míň… Jenže já bych právě chtěla všechna kolečka stejně velká a ten kovový košík dole. Ještě jsem koukala na Roan, ten je teda polskej, ale o desítku levnější. Jenže v tý Inglesině si mi líbí ty různý vychytávky :lol: No fakt nevim :roll: Sice si říkam, že ho pak využijeme i u druhýho, ale co když přijde na řadu brzy a budu muset koupit takovou tu kombinaci pro dvě děti? Já s tim moc otálet nechci vzhledem k mýmu věku a k tomu, že nám to tak dlouho trvalo :nevim: Viděla jsem nábytek do pokojíčku fakt nádhernej, ale asi za 60 litrů, to už mi taky přijde dooost. Sice opět si řikam, že v postýlce budu mít dvě děti, takže bych měla investovat, aby to bylo kvalitní a nerozpadlo se to po jednom a pak taky můj vkus je asi moc drahej :oops: Nakonec jsem objevila ještě jeden nábytek, kde celá ta sestava dělá 36 tisíc. Je tam postýlka, knihovna, šatní skříň 2 dveřová a přebalovák. Řekni mi kolik místa ten váš prcek zabere? Knihovnu bych si třeba i odpustila a nahradila případně nějakou poličkou na knížky nebo tak, ale taky nevim, protože očekavam, že někdo dotáhne nějaký plyšáky a kam s nima taky, že jo :think: Nicméně si myslim, že v přebalováku budou tak pleny a jeho hadříky v té skříni, to pak nevim, jestli radši nechtít třídveřovou, která je jen o 2 dražší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.6.18 10:01

@Syberia no jelikož bydlíme ve 2+1 nemá Domča svůj vlastní pokojík… u nás v ložnici má postýlku a nic jineho se mu tam nevejde a v obýváku jsme mu udělali mezi komody prostor, kdemá pěnové puzzle na tom hrací deku a jinak na sedačce máme jeho lehátko… takže už se těšíme až budeme hledat a hlavně spíš až budemem ve větším… jinak pro Domču mám jen komodu kde jsou 4 šuplata a 6 poliček… nemohli jsme si dovolit nic moc velkého abychom se vlezli do obýváku… mámetu totiž ještě dvě kola, kočárek a momentálně letní pneu abychom mohli nechat přezout auto… jako nevím kam pak dáme zimáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí