Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 Bubinek presne 19+5tt, takze uz 20tt
Mam 5kg nahore
Myslim, ze vcera jsem videla bud kopnuti nebo pesticku
Dloubla jsem si do bricha, ze tady asi nekde je a odpovedi mi bylo takovy klepnuti a povyskoceni kuze
A den predtim jsem mela na brise bouli jak blazen a tvrdou, tak asi zadicka ![]()
Ty mas spis jeste dobre napapany brisko, ale je fakt, ze vecer je to vzdycky horsi
Ja to fotila dopoledne pred obedem ![]()
@venisa Ty jo, leti to fakt silene ![]()
@Syberia @Kajule21 krasny pupicky ![]()
Syberua jestli chces, posli mi zpravu do zprávy a já ti na to mrknu ![]()
Jako Jo, týden není tolik, ale budu to muset nějak spojit se smenama
@Syberia no to je paráááda, že už o sobě dal mrňousek vědět
no jako letí to fakt strašně rychle…
@venisa Nooo,je to mazec, jak to letí
…No, ono to vypadá, že se rýsuje…Kdyby jsi měl viděla včera. Ale tak přes den člověk cosi pojí, takže večer to vyleze
Ale zatím nemám to bříško nějak moc veliké. Mám nahoře cca 1,5kg, což je myslím, dobré.. @Syberia Já to taky fotila před obědem
No, máš krásné bříško na to, že jsi 5 měsíc - to je fat super, aspoň nebudeš mít velký „buben“
a 5kg nahoře mi přijde jako super váha. Já mám teď +/- 1,5kg, když se ráno zvážím. Měla jsem nějakých +/-54kg a ráno na lačno a po záchodě mám cca 55,5kg. To je super, taky už se těším na pohyby nebo aspoň to „šimrání“
@EllEff Děkujeme
A ty půjdeš na IVF v Mnichově nebo u nás?
@Kajule21 jdu na IVF u nás v ČR…já jsem tu v Mnichov+ jen pracovně…
@Kajule21 kilo a půl je prd
já za celé těhu nabrala nějakých 12-13kg… a teď mám o tři kila míň než před otěhotněním…
@Kajule21 Tak to jsem mela pocatecni vahu stejnou a tak ve 13tt jsem mela o 2 kg nahore. Pro me jsou ted zabijacky ty vedra. Ja totiz silene otecu a pak nemam chut vubec na nic. Pali hrozne chodidla, no sileny
@venisa A kdy jsi zacala nejvic nabirat? Vcera mi jedna znama rekla, ze u obou deti nabrala 22 kg
A to ma fakt postavu jak lusk
Tak jsem si rikala no teeeda, to bych nechtela. Ja jsem rada, ze lezu ted s 5 kg nahore. Co bych delala s dalsima 17 ![]()
@Syberia nejvíc jsem asi začala nabírat po tom 7 měsíci nebo tak nějak… no někdo nenabere skoro nic, někdo nabere i víc jak 22kg… někomu to jde dolu hned a někdo se s tím pak trápí… je to strašně individuální…