Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
6.6.18 07:25

@Syberia hele v tehotenstvi kdyz se neco nezda nerekla bych, ze jet na pohotovost je blbost i kdyby to meli byt ty prdy… A to myslim vazne… Takze jestli to opravdu zas bolelo klidne si na tu pohotovost dojed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
6.6.18 07:31

@venisa To mas pravdu, ohrozit bych ho fakt nechtela 8o Ctu si o tom v diskuzich a je dost mozny, ze jak je dole, tak mi tam macka streva a pak to nejde a boli silene :roll: Ono i na velkou jdu za 2-3 dny… Uvidim no, ale to bych musela manzela tahat jeste z prace, aby me tam hodil, jelikoz ja sotva dolezu k autu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
6.6.18 07:40

@Syberia no musis se rozhodnout sama jestli jet nebo ne… Jinak ono zase nemuzes dat jen na to co se pise na netu… Protoze ono se toho muze napsat tolik a ze to nic neni nebo ze je to „katastrofa“… Musis se rozhodovat podle svych pocitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
6.6.18 07:56

@venisa Ja bych i prave v leze rekla pocit, ze jsem jen nadmuta. Kdyz si stoupnu, tak je to jiny peklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
6.6.18 08:01

@Syberia hele „reknu“ ti to asi takhle, ty se bojis napit koly ale kdyz mas bolesti vahas jet na pohotovost, coz mi prijde takovy zvlastni… Neber to prosim zle ale jen to nejak uplne nechapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
6.6.18 08:24

@venisa Pravdu mas, ale cola ma v sobe taky bublinky a to nedela dobre :lol: Ja piju ted vse jen neperlive :P Ja jsem panikar, ale dost o vsem rozumuju… Takze se pak snazim uklidnit tim, ze je to tohle nebo tohle a cekam na zlepseni. Kdyby neprislo, tak jsem v hajzlu a uz si nic nevysvetlim :lol: Ted jsem byla na zachode a je to o neco lepsi. Takze si udelam volne dopoledne v posteli a uvidi se ;) Kdyby k tomu byl jeste jinej priznak (spineni, horecka), tak bych nevahala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
6.6.18 08:31

@Syberia to já zase v těhotenství pila jen perlivý věci… jakmile jsem se napila neperlivýho mohla jsem jít blejt :lol: no hlavně ona kola pomáha občas i na vytrávení :nevim: no uvidíš, musíš vědět sama co dělat… tak snad se to do odpoledne zlepší a budeš v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
6.6.18 08:36

@venisa Ja se naucila pit magnesku neperlivou. Ta mi chutna a je zdrava :lol: Ja perlivy nepila ani predtim moc. Proste jen vodu z kohoutku se stavou. Samotna voda mi nikdy nejela. Ted mi nejede i ta se stavou, mam po ni paleni zahy. Manzel pije jemne perlivou magnesku, tak jsem zkusila a dobry, jen mi vadi ty bublinky, tak dotahl neperlivou a jsem spokojena. Obcas si uvarim caj a pohodicka ;) Zajimavy, jak se ty chute treba i zmeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.6.18 10:04

@venisa Nooo,aby ses nedivila, až odcouvá někam dál :lol: @Syberia No jasně, že se zeptáme - na to jsem zvědavá jak opice. Já nejsem ten typ, že bych to chtěla ako překvápko - chvi vědět, co pak případně nakupovat. A colu si klidně dejn, když ji nebudeš pít každý den po litrech, nic se nestane. Mně v CARu říkali, že jedno kafé denně se může a já ho nepiju, protože na něj ani nemám chuť (jen vjímečně, zatím asi 3×),ale když se mi udělalo slabo, asi 2× jsem si 2dcl coly dala…Je to určitě dobré i na tlak, kdyby se ti třeba motala hlava nebo tak. @venisa Přesně tak - všeho s mírou - těhoteství není nemoc a v rozumné míře a jednou za čas se to může… @Syberia Zkus pořádně prdět :lol: :mrgreen: @venisa Přesně jsem to takhle chtěla napsat - a taky ne ve zlém. Cola vůbec ic neudělá, kdežto tohle může být prkotina, ale taky něco „vážnějšího“ (neříkám to proto, abych tě děsila).A jak jsi řekla, nečekala jsi 3 roky, aby jsi něco podělala, takže se rozhodni sama, co je důležité!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
6.6.18 10:13

@Kajule21 nooo tak zatim se drzi na puzzlich :lol: tak snad mu to nejakou dobu vydrzi… A jak ti je, jak se citis??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.6.18 10:25

@venisa Tak to je dobře… Já se cítím dobře, nic mě nebojí, jen bradavky na dotek cítím a občas odbřišel. Včera jsem se vztekla, nechtěla jsem kupovat Angelsounds, tak jsem zkusila nějaké appky z Googlu, na jedné se nádherně, přímo ukázkově nahrálo srdíčko, já šťastná a pak jsme s manželem zjistili, že je to nějaké jejich pos. rané nahrávání, které tam je od prvopočátku uložené, takže jsme poslouchali bůh ví co…Myslela jsem, že mě trefí šlak :zed: Všechno jse modinstalovala a počkám raději do screeningu, ať nestresuju. I když popravdě, kdoví, jak ty appky fungujou, takže jsem se k tomu ani od počátku moc neupínala a i kdybych nic neslyšela, nejspolehlivější je stejně UTZ a ne nějaká appka s hodnocením 2,7 což je teda žalostně málo. Asi to funguje stejně jako měřič tlaku apod. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
6.6.18 10:31

@Kajule21 ty appky jsou o hovně, tak jsem jednu zkoušela… radši jsem to smazala protože jsem nic nenašla a jak se malej vždy na utz vrtěl… občas měla dr problém ho změřit jak jí furt utíkal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
6.6.18 11:00

@Kajule21 No vidis a mne bylo receno, ze umele zvysovat tlak kofeinem je vlastne jen jednorazovka a spatne, protoze ti rychle vyskoci, ale zase rychle klesne :nevim: Dala jsem si na brisko teply zabal, tak uvidime. Prdeni prave moc nejde :lol: Ja se na anglesounds nakonec vykaslala, ac jsem o nem uvazovala. Na screeningu je to jako nejlepsi hudba, az uslysis to srdickou bit. Je o dost rychlejsi nez nase, ale je to naprosto v poradku :srdce: Uz se na ten pristi patek moc tesim, az ho zase uvidim a uslysim. Pokud brisko neprestane bolet, tak odpoledne na gyndu zajedu. Ona je tam dneska az odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.6.18 07:21

Tak holky vcera me z gyndy stejne poslali do nemocnice, ze ani jezdit nemam. A tam mi doktor vzal krev a moc a ze pockame hodku na vysledky a bud zanet mocovych cest nebo slepak, takze bud nasadi ATB nebo posle na chiru. Tak nastesti je to „jen“ ten zanet mocovych cest. Tak jsem vyfasla prasky a v pondeli na kontrolu. Prcek je v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.6.18 07:34

@Syberia no jeste, ze je to „jen“ ten zanet a prcek je v poradku… Prasky zaberou a bude dobre… No jak jsem psala, nikdy to nemusi byt to na co to vypada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí