Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
1.6.18 06:42

@Syberia tak super! To je moc dobre a myslim ze nebudes litovat :potlesk:
Jo hormony…ale já bych je měla mít uspany :think: a dneska? Celou noc jsem se videla s pláčem… takže mi už asi oficiálně hrabe :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
1.6.18 07:36

@venisa Ahoj, no to vedro neni ani nic pro me a to jsem teplo mela vzdy rada. Jenze venku lita svinstvo, na ktery mam alergii, takze vetrat moc nemuzeme a beztak i v noci jde dovnitr leda teplo :roll:
@EllEff To na to asi uz moc myslis :lol: To se mi taky stava, ze se mi o tom pak zda. A treba na zacatku tehu, jak jsem se bala furt o prcka, tak jsem se budila placem v noci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
1.6.18 07:43

@Syberia no to já mám otevřený ventilačky aby to aspoň trochu protahovalo… nejlíp máme v obýváku… ale i tak je to šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.6.18 08:18

@Syberia já doufam ze je to tím a nezůstane mi to :mrgreen: jsem ale v praci, moc nad tím nepremyslim…teda vědomě…podvědomí je mazec
@venisa ahoj mamino :) chudak malej jak zvládá horka? Je to asi mazec co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
1.6.18 08:32

@EllEff no horka se mu moc nelíbí… nejhorší je, když se mu chce spinkat a ne a ne zabrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
1.6.18 08:39

@venisa Tak my mame obyvak nejhorsi, mame tam dve obrovsky okna, takze to tam pere jako krava. Ale zase lepsi nez zima, i kdyz nejakej stred by mi nevadil. Ja mam ted spis hadry na leto, co muzu nosit, takze do zimy nemam co na sebe :lol: My mame bazen, tak verim, ze kdyz prcka osplouchnu, tak mu bude lip. Mate aspon balkon? Ze bys tam soupla ten malinkej bazen a nebo aspon vanicku a v tom ho trochu osplouchla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
1.6.18 08:45

@Syberia bohužel balkon nemáme… takže sme jen mezi stěnama… včera jsem aspoň dopolko vypadla na chvilku ven, než začal ten pařák ale i tak bylo kolem desátý na sluníčku 27 stupňů… pak odpolko jsem šla k ségře (máma je teď v Egyptě) - mají u bytu předzahrádku a tam od odpoledne profukuje a sluníčko tam vůbec nesvítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.6.18 08:48

@venisa chudak malej…no, jiný už to nebude…
Tady (v Mnichově) byla přes noc bouřka a teď je tu krasne, skoro až chladno, tak snad to dorazí i do cr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
1.6.18 08:51

@EllEff no tady u nás zatím žádná bouřka nebyla… ale vypadá to, že je chladněji než včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
1.6.18 10:07

@venisa @EllEff Tady uz i trochu bouri - Plzen. Zene se to od zapadu a urcite je chladneji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
1.6.18 10:40

@Syberia jsem venku jelikoz doma uz nas to s malym nebavilo a teda musela jsem zalezt pod strom do stinu a uspat maleho… Na slunicku tu mame 29°C… Takze se drzim ve stinu kde to profukuje aby se malej aspon trochu prospal… Ja bych si taky dala dvacet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.6.18 06:17

@venisa Teeda, ani pak se to nezkazilo? Tady foukalo dost, takze bylo tak akorat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
2.6.18 06:37

@Syberia no vcera se pak zatahlo kolem. jedne ale zadny dest… A ted uz je mi vedro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.6.18 06:52

@venisa Tady taky neprselo. Rano to teda vypadalo vselijak, pak jsem slysela i boureni, ale rozhnal to vitr a ted uz tu sviti slunko. V loznici jsme meli 24 rano 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
2.6.18 07:14

@Syberia no teploměr v pokojích nemáme, ale venku ve stínu už je nějakých 18 stupňů :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí