Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia tak super! To je moc dobre a myslim ze nebudes litovat ![]()
Jo hormony…ale já bych je měla mít uspany
a dneska? Celou noc jsem se videla s pláčem… takže mi už asi oficiálně hrabe
![]()
@venisa Ahoj, no to vedro neni ani nic pro me a to jsem teplo mela vzdy rada. Jenze venku lita svinstvo, na ktery mam alergii, takze vetrat moc nemuzeme a beztak i v noci jde dovnitr leda teplo ![]()
@EllEff To na to asi uz moc myslis
To se mi taky stava, ze se mi o tom pak zda. A treba na zacatku tehu, jak jsem se bala furt o prcka, tak jsem se budila placem v noci ![]()
@Syberia no to já mám otevřený ventilačky aby to aspoň trochu protahovalo… nejlíp máme v obýváku… ale i tak je to šílený…
@Syberia já doufam ze je to tím a nezůstane mi to
jsem ale v praci, moc nad tím nepremyslim…teda vědomě…podvědomí je mazec
@venisa ahoj mamino
chudak malej jak zvládá horka? Je to asi mazec co
@EllEff no horka se mu moc nelíbí… nejhorší je, když se mu chce spinkat a ne a ne zabrat…
@venisa Tak my mame obyvak nejhorsi, mame tam dve obrovsky okna, takze to tam pere jako krava. Ale zase lepsi nez zima, i kdyz nejakej stred by mi nevadil. Ja mam ted spis hadry na leto, co muzu nosit, takze do zimy nemam co na sebe
My mame bazen, tak verim, ze kdyz prcka osplouchnu, tak mu bude lip. Mate aspon balkon? Ze bys tam soupla ten malinkej bazen a nebo aspon vanicku a v tom ho trochu osplouchla ![]()
@Syberia bohužel balkon nemáme… takže sme jen mezi stěnama… včera jsem aspoň dopolko vypadla na chvilku ven, než začal ten pařák ale i tak bylo kolem desátý na sluníčku 27 stupňů… pak odpolko jsem šla k ségře (máma je teď v Egyptě) - mají u bytu předzahrádku a tam od odpoledne profukuje a sluníčko tam vůbec nesvítí…
@venisa chudak malej…no, jiný už to nebude…
Tady (v Mnichově) byla přes noc bouřka a teď je tu krasne, skoro až chladno, tak snad to dorazí i do cr ![]()
@EllEff no tady u nás zatím žádná bouřka nebyla… ale vypadá to, že je chladněji než včera…
@Syberia jsem venku jelikoz doma uz nas to s malym nebavilo a teda musela jsem zalezt pod strom do stinu a uspat maleho… Na slunicku tu mame 29°C… Takze se drzim ve stinu kde to profukuje aby se malej aspon trochu prospal… Ja bych si taky dala dvacet ![]()
@venisa Teeda, ani pak se to nezkazilo? Tady foukalo dost, takze bylo tak akorat ![]()
@Syberia no vcera se pak zatahlo kolem. jedne ale zadny dest… A ted uz je mi vedro…
@venisa Tady taky neprselo. Rano to teda vypadalo vselijak, pak jsem slysela i boureni, ale rozhnal to vitr a ted uz tu sviti slunko. V loznici jsme meli 24 rano ![]()
@Syberia no teploměr v pokojích nemáme, ale venku ve stínu už je nějakých 18 stupňů ![]()