Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
24.5.18 17:50

@venisa A za jak dlouho myslíš, že se to případně napraví? Chápu pár dní, že to má v těle ještě, ale pak? :think: Nicméně netušim, jak dlouho se zbavujeme určitých látek z těla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.5.18 18:27

@Syberia tak doporučuje se ta dieta držet minimálně tři měsíce aby to bylo k něčemu… doktora co se jí ptala ségra říkala, že uvidíme po měsíci jestli se to nějak lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.5.18 19:20

@venisa Aha, tak to je beh na dlouhou trat taky… Tak drzim palce, at je to ono a aspon bude malymu uz dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.5.18 19:42

@Syberia no je to na dlouho ale to se zvladne… Jen aby to k necemu bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.5.18 10:50

@venisa Někteří dokotři na to asie ser.ou :zed: Normálně bych se zeptala toho ségřiného pediatra jestli nepřibírá a odešla bych…Asi to nebude úplně nejblíž, ale auto máte a zdraví a spokojenost malého je na prvním místě. Já taky dojížděla na gyndu každý týden 30km tam a 30zpátky a co nadělám. Jsem zam spokojená, péče super, takže raději dojíždět než chodit v místě bydliště k nějakému felčarovi, který mi nepomůže, ba dokonce možná i „ublíží“… @Syberia Vůbc se neomlouvej - muselo to ven a tobě se tím uleví. Pozitivní zpráva je, že to nikdo nevidí nijak černě, tak se pokus taky myslet pozitivně…Já vím, člověk má strach, ale akorát stresuješ sebe a malého taky…Udělej si nějakou radost dobrou knížkou, výletem nebo si s chlapem udělejte hezký den spolu…Snaž se na každý den naplánovat něco pozitivního a uvídíš, jak těch 14dní rychle uteče…Já takhle měla necelých 14dní po ETu…Bolelo mě v podbřišku a říkala jse mmanželovi, že pokud nejsem těhotná, musím mít minimlně nějaký kur. evský (pardon za to slovo) nádor..A ejhle, byla to fazolka :) O to víc překvapená a šťastná jsem byla… Věřím, že to bude OK i u Vás a malý bude v pořádku - lednivka vypadá evidentně v normě a když říkali, že i ten Down je v normě, tak jim zkus alespoň malinko důvěřovat :) S tou kontrolou je mi to líto - vždycky se musí něco vys.rat,když je člověku nejhůř :zed: Já to měla stejně - říkala jsem si, jak si vyberu penzijní připojištění a koupím na prodejnu nějaké nové kočárky. Jen mě tahle myšlenka kterési pondělí napadla, ozval se mi účetní, že jsem před víc jak půl rokem spadla do plátcovství DPH. Myslela jsem, že se vyvrátím…Další vyvrácení mělo přijít, když jsem se dozvěděla, že budu na DPH zpětně vracet přes 40.000,– :zed: Tak jsem si říkala, že penzijko vyberu a zaplatím z toho aspoň část toho pos. raného DPHčka (dobrých víc jak 30tisíc že?). No, leda hov.no - na pnezijku mám státní příspěvky a jak mi oznámili, ty budu muset vrátit (přes 7000,–), další další vys. írání…Během chvilky se zes.ralo,co mohlo - toho papírování apod., peněz, nervů…A to ještě čekám, jestli mi dají nějakou pokutu za to, že jsem spadla do plátcovství, nevěděla to a tím pádem se i pozdě přihlásila…Takže parádička…A pak přišlo to nejkrásnější v podobě těhotenství :dance: :srdce: Děkuju každé ráno a každý večer tam nahoru, že mám tu možnost být těhotná a modlím se, abysme to dotáhli do zdárného konce a měli šťastné a zdravé miminko… :srdce: Všechno jsem si malovala růžové, jak budu až do porodu v práci a po porodu budu jezdit i s mimčem do práce a realita je jiná. Teď, když vidím, že se kamarádce v 6měsíci začal zkracovat čípek a od středy je na neschopence si říkám: „Co když se to stane i mě?“…No co bych dělala? Musela bych si nechat „jen“ e-shop a prodejnu zavřít. Mrzelo a bolelo by mě to, ale co nadělám - miminko je na prvním místě, manžel má svoje podnikání a místo mě by v práci být nemohl a zaplatit zaměstnance? Tak na to opravdu nemám…Ale to zabíháme do detailů a maluju nějaké špatné scénáře…Naopak věřím, že to všechno dobře dopadne, zvládnu i podnikání, těhu bude v pořádku, uřiju si krásně cca 2,5 měsíce s miminkem doma a pak budeme muset jezdit do práce, až bude muset manžel zase do svojí práce…A pokud bych to nezvládala, musela bych zůstat doma na rodičáku, pustit prodejnu, mít „jen“ eshop a po rodičáku nastoupit někam jako zaměstnanec a podnikat na vedlejšák jako VPP :nevim: Holt už se bude muset všechno napořád podřizovat dítěti…Koneckonců - pro ně uděláme cokoliv :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
25.5.18 11:02

@Kajule21 no uvidíme co bude na další kontrole a pak se rozhodnu… už tam máme naplánované očkování, tak pak bych se poohlédla po jiném dr… jo taky jsem přemýšlela, že bych se domluvila se ségrou jestli bychom nemohli přejít k tý jejich dr… no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
25.5.18 19:28

@venisa Urcite to pomuze ;) Drzim palce :palec:
@Kajule21 Pravdu mas, pro nase vysnene deticky cokoliv. S ruznyma vyriantama proste pocitat musis :nevim: Snaz se nic moc netahat, jestli je to jen trochu mozne, at si nezadelas na nejake problemy a urcite bude vse v poradku ;) Drzim palecky, at ti 1.screening vyjde na 1* a nemusis si delat zadne starosti, i kdyby jen zbytecne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
25.5.18 19:52

@Syberia no pokusím se to držet co nejdéle to půjde… ale musím říct, že s dietkou i tím, že občas se fakt nestihnu najíst už mám o 2,5 kg míň než když jsem otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
25.5.18 20:06

@venisa Ty kraso, to se teda mas :mrgreen: To je sen kazdy maminy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
25.5.18 20:09

@Syberia no jen aby to nešlo až moc dolu :think: ono na jednu stranu je to pěkný ale na tu druhou bych nechtěla mít nějaký problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
25.5.18 21:48

@venisa To mas pravdu, extremy jsou spatne ;) Nestihas se najist kvuli malymu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
25.5.18 22:06

@Syberia ano někdy se nestihnu najíst (oběd) kvůli malýmu… někdy má prostě den blbec, kdy řve jak tur a jediný co pomáhá je chování… a když pak usne tak ho člověk musí mít na ruce jelikož po položení se vzbudí a jede se na novo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
25.5.18 22:21

@venisa Tak to mej po ruce aspon neco rychlyho, at si jen soupnes do pusy a muzes chovat dal ;) Zase i pro nej je dulezity, abys byla v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
25.5.18 22:24

@Syberia no jenze ted s tou dietou je to slozitejsi… Nemuzu zobat co se mi dostane podruku… Tak to bude o neco horsi, ale nejak to zmakneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
26.5.18 06:34

@venisa Ta znama prave nemela mliko, takze byl celkove na umelym a u toho uz jen vychytavali, co mu vadi a co ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí