Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
15.5.18 08:00

@Syberia no my jsme koupili „větší“ bodynka a on se mezi tím nějak jako zvětšil :lol: myslím, že je tak akorát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.5.18 08:14

@venisa Jestli tys je nesrazila v pračce :lol: Mně se takhle teď sráží úplně všechno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.5.18 08:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
15.5.18 09:29

@venisa to ma krasny miry broucek :) nas ceka v patek 4.mesicni. malá podle toho co jsem ji vazila doma ma 5800g a 64 cm 8o mame doma desnou čáru :-D ale je zlatá, pres den uz si krasne hraje, v noci uz spinka celou noc. konecne zacala past koniky tak se snad vyhneme rehabilitacim. Pristi tyden uz ji cekaji nausnicky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.5.18 09:56

@Reniseek17 To je taky prdelka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.5.18 12:56

@venisa No, to jo, Filípek měl 8.5. 5měsíců a váží cca 6kg. Je hubeňoučký a dlouhý :srdce: @Syberia To víš, že to zvládnete :dance: Určitě se má dobře, věřím tomu :pankac: Nooo, co může udělat taková cysta jsem zažila v lednu a dneska ráno. V lednu mi praskla - bolest taková, že jsem se půl hodiny nemohla ani pohnout, seděla schoulená a opřená o gauč a nebyla schopna pohybu.Jen slzy mi valily, běda se pohnout.Za 30 min jako mávnutím kouzelného proutku mi bylo tak, že jsem se smála a mohla tancovat. Šla jsem na gyndu na kontrolu hned druhý den a doktor potvrdil, že praskla podle volné tekutiny. Dneska cca 4:44 jdu na záchod a dobré, jdu v 7,jak jsem vstávala a už mě bolel jakoby levý vaječník. Vzhledem k tomu, že tam ty cysty mám, tak mě napadlo, že praskla - totožná bolest jako v lednu, ale tak 100× menší a jen na levé straně. Tak se dál chystám do práce, v tom mě začalo polévat horko, zbělala jsem jak stěna a šla jsem na záchod, co bude, jestli to půjde vrchem nebo spodem. Začala jsem se dávit a už už jsem měla na mále, ale jelikož jsem nic nejedla, nemělo ze mě ani co vyjít, takže nakonec jsem neblila a začala mi být zase strašná zima.Tak jsem volala do CARu, marně…Dovolala jsem se až z práce a že můžu dojet, tak jsem v 10 zavřela a :pankac: před 12 už byla i pátky v práci. Cysta sice nepraskla, ale má 7cm, takže se zvětšuje a doktor říká, že by se měla sama vstřebat, v nejhorším případě prasknout.Ale že už je dost velká a má tenkou stěnu, takže si myslí, že už se začne zmenšovat až se vstřebá. Odstaňovat ji operativně prej není pro miminko bez rizika a je jasné, že ho nikdy neohrozím i za cenu toho, že budu mít bolesti. Teď už je to o malinko lepší, aletančit se mi ještě nechce. Hlavně, že je fazolka v pořádku, dneska jsme 7+6tt, nádherně jsem viděla dneska srdíčko (doktor mi natočil svou obrazovku na UTZ) a já jsem od té doby jako v oblacích :srdce: Něco tak nádherného jsem ještě neviděla :srdce:
No a vzhledem k cystám mě ještě z CARu nepředal mému gynekologovi a příští týden mám další kontrolu, takže lásku zase uvidím :dance: Jsem ráda, že chodím každý týden, alespoň do toho 2.trimestru. Kolikátý tt už jsi ty? @Reniseek17 Fešanda :dance: Holky, vždyť teď jste rodily a už ty Vaše děti mají Bůh ví kolik měsíců 8o No, i když já si furt stěžuju, jak to neubíhá a když se podívám zpětně, tak jsem si dneska promítala, jak jsem si jela po 10ti dnech od transferu pro výsledky a ejhle, už jsem 8tt :lol: Příští kontrolu už budu 9tt :) Letí to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.5.18 13:16

@Reniseek17 jo míry to jsou parádní… téda to máte pěknou žížalu… jinak Domča přčes noc spí krásně ale přes den to stojí za houvno… a teď posledních pár dní hodně řve až hystericky, tak je to celkem na palici… no a o pasení u nás nemůže být řeč, to úplně sabotuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.5.18 13:39

@Kajule21 to je dobře, že si tě takhle v caru hlídají :srdce: jeminkote, tak to je Domča oproti Filípkovi obr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.5.18 13:41

@Kajule21 To budeš vyřízená, až budeš chodit jednou měsíčně :lol: Mě zas až tak nikdo nehlídal a kontrola po 2-3 týdnech byla do toho 12tt, teď už je to fakt za ty 4 týdny :zed: Utíká to šíleně, i když od kontroly ke kontrole to trvá věčnost :lol: Zítra budu začínat 16tt, takže dneska 15+6. Zítra ta krev na triple testy, příští čtvrtek kontrola na gyndě, tak doufam, že mi tam řekne, že se už mam objednat na 20tt na 2.screening :srdce: To bude další stres, jestli vyjde vše dobře, takže člověk z toho fakt nevyjde. Teď si ve fázi, kdy se bojíš jen o to, aby miminko prospívalo a rostlo jak má. Pak se ti k tomuhle přidá ještě ten strach, jestli je zdravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.5.18 17:04

@Syberia Tak o jeho zdraví se bojím už teď a modlím se, aby bylo vše OK. Tobě to teda letí, jsi jednou tolik, co já 8o No, tak já nechodím na kontroly, protože bych chtěla, ale proto, že mě chce vidět doktor skrz ty cysty. Minule říkal, že poslední kontrola a předá mě asi mému doktorovi, pak ještě jednak kontrola. Díky tomu mému dnešnímu problém s cystou mě chce vidět ještě příští týden, tak uvidíme… :nevim: Snad se vstřebá. Zbláznit z méně častějších kontrol se sice můžu, leč nic jiného mi nezbyde, než jít, jak mě objednají. Celé těhotenství nemůžu chodit každý týden… :nevim: @venisa Ano ano, Filinek je malý drobek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.5.18 17:07

@Kajule21 on to Filí dožene :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.5.18 18:51

@venisa Určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.5.18 19:11

@Syberia budu mít dlouhy protokol- odber na nějakou hodnotu vyšel vysokém a je potřeba udělat dlouhy…ani nevim jak dlouho to trva :think: no uvidime jak to bude… já se na zitra tak tesim :) sice je pravda, ze bych si mezi nohy mohla dat návštěvní knihu, ale co :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.5.18 20:18

@EllEff Proč návštěvní knihu? 8o 8o Takže od zítra stimuluješ jo? A MS už máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.5.18 21:43

@Kajule21 zitra jdu pro hormony, MS čekám v patek :)
No protože jsem na te koze tak casto :think: to holky který otěhotní jen tak nemaji- 1× preventivně ročně a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí