Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
5.5.18 18:25

@Lilikaspi Děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.5.18 07:43

@Lilikaspi Ahoj :mavam: Díky moc :* A jak se daří vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.5.18 07:45

@Kajule21 Mamka mi chce taky umýt okna, ale u nás to bude šílení, jelikož nám dělají fasádu z cihliček, do toho ten pyl… prostě hnus :poblion: Já přemýšlim, že bych si objednala na to službu. Mamka má problémy s rukama, že jí pak hrozně bolí a oken u nás neni zrovna málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.5.18 08:56

@Syberia my to mame jak na houpacce.kdyz se Anicka z niceho vyhrabe, hned se najde neco dalsiho.uz 2× mela zanet mocovych cest, antibiotika, ted zacla flekatet, nejaka alergie, bud na antibiotika, slunicko nebo pyl, takze zase kapky a mazani a cekame kdy to zmizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.5.18 09:13

@Lilikaspi Ta už je veliká :srdce: Tak snad bude už v pořádku ;) On ten pyl snad brzy poleví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.5.18 12:55

@Syberia Tak to bych řešila nějakou tou úklidovou firmou. Já měla po zimě okna umyté i s rámama, takže mi mamča s babi umyly jen skla, pomohly uklidit a byl to skvělý holčičí den :dance: My máme v baráku 11 oken a jedny balkonové dveře.

No holky, mě taky asi 2× chytlo kýchání z těch srač. ek, co teď všude lítá, ale zatím se jakž takž držím a nedávám si nic…Samozřejme nemůžu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.5.18 13:00

@Kajule21 Muzes pouzit morskou vodu do nosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.5.18 13:04

Ahoj holky :)
Tak jedu z endokrinologie je tam naznak autoimunitni thyreotidy, ale nic hrozného, léky jsem z paní doktorka vymackala a to byla poslední překážka k umělému oplodnění…tak už jsem se objednala do caru na 16.5 a mělo by se už začít se stimulaci…jestli ne, tak pana doktora už asi uskrtim :mrgreen:
A jak je jinak u vás holky? Jak si užíváte miminka a těhotenství v tomhle pocasi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.5.18 13:42

@EllEff No tak obrovská gratulace :potlesk: Tak hlavně, ať se doktor v caru už víc necuká a hlavně vám to hned vyjde :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.5.18 13:43

@Kajule21 Na tu alergii jsem četla něco v jiné diskuzi, že si stříkáš do nosu a tim pak nepšíkáš a i nějaký prášky, co jsou dovolený. Taky to ještě nemam nijak zásadní, tak to neřešim. To samý migrény, sice je mam, ale prášky nežeru, i když mi doktorka dovolila panadol, ale prostě dokud to vydržim, tak to řešit nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.5.18 17:53

@Syberia uz ji bude 7mesicu, ma 8,5kg ale zub zadny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.5.18 18:56

@Lilikaspi Však oni zachvilku vylezou :mrgreen: Ještě je budeš proklínat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.5.18 20:21

@venisa To pomáhá na alergii? 8o @EllEff Tak aspoň, že už víš, kde jspu překážky a jak na ně :dance: No, pokud budeš mít MS, v začátku stimulace by nemělo nic stát :dance: Těhu je super, zatím mi počasí vůbec nijak nevadí, jsem OK :) V pátek máme další kontrolu, tak snad je vše OK a zase ten zázrak uvidím :srdce: @Syberia Taky to kromě kapesníku nijak neřeším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.5.18 21:12

@Kajule21 je to jediný co se může nebo respektive mělo by se do nosu v těhotenství používat… ale já si občas při potížích s alergií brala xyzal… a všude jsem to hlásila, že to při obtížích beru a nikdo mi na to nic neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
11.5.18 15:29

Ahojky tehulky, jak pak se mate??? Me dneska Domca dobre trenoval ale chudacka bolelo brisko… Den a pul nekakal, tak ho to trapilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí