Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se mám báječně
Dnešní kontrola dopadla na výbornou
Fazolka má 1,12cm, srdíčko krásně bije a vše je, jak má být. Další kontrola je příští středu
![]()
@venisa Ahoj, no ja mam posledni dny hroznej masakr v praci. Dneska to zaslo zase az tak daleko, ze jsem (krome rohliku rano) mela jidlo az v pul 4. Od ty doby zase nic a je mi pekne spatne. Jen nevim z ceho. Je mi tezko a chce se mi zvracet
Takze hlad mi na to nesedi ![]()
@Kajule21 Parada
Jen tak dal ![]()
@Syberia kočko tak takhle teda ne…
musíš papat… a to že ti je na zvracení je klidně z toho, že si nejedla…
@venisa Ja si to prave taky myslim, ze jsem to podelala tim
A to si furt rikam uber, ale pak se toho tolik sesype a proste to nejde ![]()
@Syberia no hold prostě nebudeš moc takhle moc pracovat… nebo když budeš chtít pracovat hodně, budeš si muset dělat pravidelný pauzy na jídlo, byť bys měla sníst jen sušenku…
@venisa Prave… Ono je to celodenni sezeni u pc i dost narocny na zada. Berou me silene a to mam zatim jen malou vanicku. Teda spis po ranu. Vecer je to uz fakt vana
Jenze je hrozne tezky zvyky za 11 let prace tady zmenit
No musim proste
@Syberia To bys měla…Mimčo je na prvním místě. Já třeba málo pila a teď se snažím pít víc, jíst hodně ovoce a zeleniny, aby miminko mělo všechno. Nikdy bych si neodpustila, kdyby mělo kvůli mé lenosti nebo tomu, že si neudělám čas na jídlo a pití nějakou vadu, protože mu v těhu něco chybělo…
@venisa Jsem šťastná přešťastná ![]()
@Syberia chápu, že je to těžký, ale jak i mě spoustu lidí říkalo - teď nejde jen o tebe… musíš si do hlavy dostat, že je mimčo na prvním místě…
@venisa To ja si samozrejme rikam
Ja chtela jet na 12 domu na obed a delat uz z domova. Ale furt nekdo volal a musela jsem udelat tohle a tamto a najednou 3 hodiny jen to svihne
Chci to vsechno probrat se sefem, abych mohla delat z domova, jenze on mi vzdycky schuzku zrusi s tim, ze to nestiha nebo ma migrenu nebo nevim ![]()
@Syberia no když ti dělá šef problémy, což mi přijde, že dělá schválně, začla bych přemýšlet nad tím, zda nejít na neschopenku… takhle to dlouho nepůjde…
@venisa O tom jsem uz uvazovala, ale nechce se mi kvuli tem kratkym vychazkam a hlavne co vikendy. Jezdime obcas k nasim na chalupu a stresovat, at jsme doma vcas a nemoct tam prespat… Proste mu prinejhorsim reknu, ze delam z domova a hotovo. Ja uz takhle dva dny v tydnu delam treba rok, ale ted uz me dost vysiluje tahat sem a tam kabelu, notebook a jeste mraky sanonu, faktur a jinych papiru… Ale uz si nosim i vic jidla do prace, abych to zvladla a holt se musim pripravit i na variantu zkrizeni planu a i tak si neco k jidlu vzit… Jenze znas to, udelam uz jen tohle a tohle a jdu… No a 2-3 hodky v trapu ![]()
@Syberia no musím říct, že po tom co jsem loni v březnu potratila, jsem si po tom, když se to znovu povedlo, řekla, že se to v práci neposére, že všechno udělám, ale postupně, žádný honem honem… Jasně vycházky jdou na houvno u tý neschopenky, ale měla by ses opravdu nad tím zamyslet a dát tomu pitomci šéfovi nůž na krk - buď tě nechá dělat z domova nebo půjdeš na neschopenku… opravdu tu nejde „jen“ o tebe a to, že taháš tolika věcí, pořádně nejíš a ještě děláš „od nevidím do nevidím“ - to není dobré…
@venisa Vsak ja se snazim dost to omezovat, takze si umis jiste predstavit, jak jsem delala driv
Jenze jsem bohuzel ucetni a jak taky vis, FU se nepta, jestli muzu nebo nemuzu
A u nas to nikdo jinej neumi. Ted delam prave i fakturantku za jednu, co odesla v prosinci. Nastoupila nedavno holcina na tu pozici, takze snad se osvedci a zvladne to
To by mi odpadla velka starost
Ale teda sef furt jeste hleda nahradu za me. Asi mu nedochazi, ze na materskou nastuju zacatkem zari a cus