Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
11.5.18 19:07

Já se mám báječně :) Dnešní kontrola dopadla na výbornou :dance: Fazolka má 1,12cm, srdíčko krásně bije a vše je, jak má být. Další kontrola je příští středu :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
11.5.18 19:11

@Kajule21 tak to je parááááda, že je všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
11.5.18 21:02

@venisa Ahoj, no ja mam posledni dny hroznej masakr v praci. Dneska to zaslo zase az tak daleko, ze jsem (krome rohliku rano) mela jidlo az v pul 4. Od ty doby zase nic a je mi pekne spatne. Jen nevim z ceho. Je mi tezko a chce se mi zvracet :zed: Takze hlad mi na to nesedi :think:
@Kajule21 Parada :potlesk: Jen tak dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
11.5.18 21:14

@Syberia kočko tak takhle teda ne… :cert: musíš papat… a to že ti je na zvracení je klidně z toho, že si nejedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
11.5.18 21:19

@venisa Ja si to prave taky myslim, ze jsem to podelala tim :think: A to si furt rikam uber, ale pak se toho tolik sesype a proste to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
11.5.18 21:21

@Syberia no hold prostě nebudeš moc takhle moc pracovat… nebo když budeš chtít pracovat hodně, budeš si muset dělat pravidelný pauzy na jídlo, byť bys měla sníst jen sušenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
12.5.18 05:29

@venisa Prave… Ono je to celodenni sezeni u pc i dost narocny na zada. Berou me silene a to mam zatim jen malou vanicku. Teda spis po ranu. Vecer je to uz fakt vana :lol: Jenze je hrozne tezky zvyky za 11 let prace tady zmenit :roll: No musim proste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.5.18 07:58

@Syberia To bys měla…Mimčo je na prvním místě. Já třeba málo pila a teď se snažím pít víc, jíst hodně ovoce a zeleniny, aby miminko mělo všechno. Nikdy bych si neodpustila, kdyby mělo kvůli mé lenosti nebo tomu, že si neudělám čas na jídlo a pití nějakou vadu, protože mu v těhu něco chybělo… :zed: @venisa Jsem šťastná přešťastná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.5.18 08:09

@Syberia chápu, že je to těžký, ale jak i mě spoustu lidí říkalo - teď nejde jen o tebe… musíš si do hlavy dostat, že je mimčo na prvním místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.5.18 08:11

@Kajule21 to věřím, že jsi šťastná přešťastná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
13.5.18 08:26

@venisa To ja si samozrejme rikam ;) Ja chtela jet na 12 domu na obed a delat uz z domova. Ale furt nekdo volal a musela jsem udelat tohle a tamto a najednou 3 hodiny jen to svihne :roll: Chci to vsechno probrat se sefem, abych mohla delat z domova, jenze on mi vzdycky schuzku zrusi s tim, ze to nestiha nebo ma migrenu nebo nevim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
13.5.18 08:31

@Syberia no když ti dělá šef problémy, což mi přijde, že dělá schválně, začla bych přemýšlet nad tím, zda nejít na neschopenku… takhle to dlouho nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
13.5.18 08:39

@venisa O tom jsem uz uvazovala, ale nechce se mi kvuli tem kratkym vychazkam a hlavne co vikendy. Jezdime obcas k nasim na chalupu a stresovat, at jsme doma vcas a nemoct tam prespat… Proste mu prinejhorsim reknu, ze delam z domova a hotovo. Ja uz takhle dva dny v tydnu delam treba rok, ale ted uz me dost vysiluje tahat sem a tam kabelu, notebook a jeste mraky sanonu, faktur a jinych papiru… Ale uz si nosim i vic jidla do prace, abych to zvladla a holt se musim pripravit i na variantu zkrizeni planu a i tak si neco k jidlu vzit… Jenze znas to, udelam uz jen tohle a tohle a jdu… No a 2-3 hodky v trapu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
13.5.18 08:53

@Syberia no musím říct, že po tom co jsem loni v březnu potratila, jsem si po tom, když se to znovu povedlo, řekla, že se to v práci neposére, že všechno udělám, ale postupně, žádný honem honem… Jasně vycházky jdou na houvno u tý neschopenky, ale měla by ses opravdu nad tím zamyslet a dát tomu pitomci šéfovi nůž na krk - buď tě nechá dělat z domova nebo půjdeš na neschopenku… opravdu tu nejde „jen“ o tebe a to, že taháš tolika věcí, pořádně nejíš a ještě děláš „od nevidím do nevidím“ - to není dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
13.5.18 09:47

@venisa Vsak ja se snazim dost to omezovat, takze si umis jiste predstavit, jak jsem delala driv :lol: Jenze jsem bohuzel ucetni a jak taky vis, FU se nepta, jestli muzu nebo nemuzu :mrgreen: A u nas to nikdo jinej neumi. Ted delam prave i fakturantku za jednu, co odesla v prosinci. Nastoupila nedavno holcina na tu pozici, takze snad se osvedci a zvladne to :think: To by mi odpadla velka starost ;) Ale teda sef furt jeste hleda nahradu za me. Asi mu nedochazi, ze na materskou nastuju zacatkem zari a cus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí