Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
29.4.18 09:13

@Kajule21 taťka si jel povyrazit… přijel před sedmou ráno, tak teď vyspává… do pěti bude určitě mrtvej… on jezdí za kamarádem a až ukončí jejich rejdění vrací se domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.4.18 10:30

Holky já z vás mam tak velikou radost :andel:
Já už netrpělivě čekám až bude 7.5 abych měla za sebou tu stitnou zlazu :potlesk: a jinak? Nestiham vůbec nic- prace, plánuju dovolenou na motorkách, učím se na řidičák a vymyslim co ještě potrebuju na zahradu…do toho teď spousta oslav a návštěv před sebou :) a malinko se tesim na první umele, ze bych možná mohla byt už v létě doma a resit se na prcka :) ale to se uvidi
Nějak mi to je skoro jedno- je krasne teplo a mam furt co delat, tak nad tím ani tak nepremyslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.4.18 16:17

@EllEff Určitě to vyjde, držím moc palce :) @venisa Ahaa a mamka si kdy povyrazí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
29.4.18 16:45

@Kajule21 Mamka si povyrazi az nebude kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
30.4.18 19:50

Ahoj holky, mám radost :-). Někomu dříve, někomu později..všem se nám zadarilo/ zadari! :dance: Mia uz ma dva mesice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
30.4.18 20:55

@Adelkadd krásná princeznička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.5.18 07:03

@venisa S kojením je to o ničem co? :( A malý je plně kojený? @Adelkadd Sladká princezna :srdce: Taky kojíš? Hele jaký je vlastně porod v Kanadě? Je jasné, že stejný, ale jak to probíhá, určitě je to „okolo“ jiné než u nás. Kamarádka (ta co žije v Edmontonu) má snad necelých 14dní do porodu, ne-li už míň, tak jsem za ní už nervózní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
1.5.18 07:19

@Kajule21 jo je to složitější, když kojim… jako to jedno pivko si dám, dám si i kafe ale jak jí přes den třeba i po 2 hodinách je to mazec… jinak ano malej je plně kojený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.5.18 07:31

@venisa Aspoň má to nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
1.5.18 07:47

@Kajule21 jo to má, ale občas si říkám „už aby byl na sunaru“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.5.18 08:30

@venisa Prsa bolí nebo proč? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
1.5.18 09:11

@Kajule21 budu si moc dát něco pořádnýho, třeba tatarák :lol: a budu si moc povyrazit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
1.5.18 20:39

@venisa dekujeme :srdce:
@Kajule21 Ano, taky plne kojim a taky mala pije po cca dvou hodinách/ hodině a půl. Užívám si to. Za me je kojeni nadhernej moment, něco, co sdílím jen já s moji dcerou. Začátky byly ale náročný - malá pila krásně, ale bolelo to a tak, ze jsem brecela. Chápu, ze to v tomto bodě některé ženy vzdaji. Nicméně jsme to překonali, trvalo to cca týden, a teď je to super. Jediné, co me štve je, ze proste nikam nemůžu. Teď o víkendu jdu ke kadeřnici a muž s malou semnou..to jsme zvědavá :think:.
A porod v Kanadě. Hele já k tomu asi nemám co rict, protože jsem ho měla trosku atypický na prvorodicku :D. Přijela jsem do porodnice v 8 rano( po tom, co jsem uprosila muže, at mi udela vajíčka, párek a kavicku :lol: ) a za dvě hodiny jsem už malou držela v náruči. Nestihlo se nic, žádná intervence a druhy den v poledne už nás pustili domu..Jediné, co je tady specifické ze pokud není problém, muže se hned druhý den propustit. V ČR to je myslím až pět dni hospitalizace, pokud se nepletu, co říkala kamoska. Hodně se dá na “skin on skin” kontakt, kdy hned co malá vykoukla, položili ji na me a nechali ji tam hodinu! Muž prestrihl šňůru. Až pak ji vazili a vše okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.5.18 09:54

@EllEff Tak to už máš za týden :potlesk: Určitě ti pomůžou a budete se moct do toho dát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.5.18 09:57

@Adelkadd Já se předevčírem bavila s jednou kamarádkou, co nedávno rodila tady u nás, říkala že teda porod asi 12 hodin, ale bolesti přišly v podstatě až poslední dvě hodiny. Malou jí hned taky přiložili, aby se i přisála :palec: Na hodinu teda asi ne, neříkala, že by to bylo kdovíjak dlouho, jen na chvíli a pak umýt, zvážit atd.
Ohledně kojení jsem četla rady, že si máš předem ve sprše několik týdnů drbat bradavky, aby si zvykly na ten kontakt… Nějakou hobou, ale vim prd jakou zase, nicméně mi to přišlo dost bolestivý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí