Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia Děkuji
A všechno nejlepší k narozeninám i tobě
Hlavně, ať se daří naším miminkám v bříšku - to ostatní je teď vedlejší
![]()
@Syberia @Kajule21 kočičky moe přeji vám všechno nejlepší, hlavně ať je u vás vše v pořádku a to nejdůležitější ať se daří těm vaším miminečkům v bříšku
![]()
@venisa I já děkuju
a souhlasím. Miminka jsou teďka to jediné nejdůležitější!! ![]()
Tak jak užíváte krásného počasí… já se dneska pěkně přismahla… nějak mě debilku nenapadlo si namatlat aspoň ruce…
@venisa My měli rodinnou grilovačku a jelikož se pilo, musela jsem s pravdou ven, ale poprosila jsme všechny, aby si to nechali pro sebe…Takže to ví jen rodiče a babičky s dědečkama a tím to končí. Ale každému říkáme, že je to ještě čerstvé a víme to teprve pár dní. Jinak všichni pili normálně, jen můj manžel se zase musel „zprasit“ (naštěstí ne nějak katastrofálně),takže mi akorát zkazil náladu
Takže jsem na něj pěkně naštvaná
A jsem utahaná a už ve 4 bych si šla nejraději lehnout, ale byla jsem ráda, že jsou tady…Pak jsem je kolem 19hod. zavezla a už ležím v pyžamu a asi vytuhnu
Snad aspoň fazolka spinká ![]()
@Kajule21 no škoda, že se te tvůj zprasil a pokazil ti den… jen si odpočiň, čím víc odpočinku tím lépe ![]()
@Kajule21 Tak my si taky uzili den. Ja teda sedrena, ale dalo se to cekat, kdyz si vsechny sezvu na kachnu
Manzel je jeste venku, ale uz to bali a mamky pritel se opil silene, ale radosti, ze se na nas konecne usmalo stesti
Tak jen doufam, ze zitra nebude moc trpet… ![]()
@Syberia Takže jsi to řekla?
Tak super, že jste si to užili
My máme příští týden repete s druhou stranou rodiny, ale manželovi jsem řekla, že by mohl nepít…Jinak jsem udělala oběd a už jsem na gauči a odpočívám. Chci fazolku šetřit co nejvíc to jde… ![]()
@Kajule21 Rekla, manzel furt at uz to reknu, ja nevedela porad jak, tak me poslal pro fotky a pak oznamil, ze jim chci neco ukazat a bylo to
Vsichni si teda mysleli, ze je to po umelym, tak jsem vysvetlila, ze tam jsme ani nestihli dojit
No a pak uz mi mamka jen vsechno zakazovala a at odpocivam a tohle nenos a nemej tohle a tamto
No blazen
A ted psala jedna holcina v jine diskuzi, ze mela taky zvyseny volny beta hcg a na genetice ji rekli, ze to muze byt tim utrogestanem a neresila by to. Tak jsem i rada, ze to jsem zamlcela, aby mamka nestresovala. Stacim ja… i kdyz se snazim, tak od soboty rano me boli hlava a je to uz migrena
Piju dost, takze to bude od nervu
Snad se ted tim zjistenim uklidnim a vydrzim do ctvrtka na gyndu, aby mi to potvrdili
A kdy jdes ty na dalsi kontrolu?
@Syberia Věřím,že to bude OK, hlavně se zkus nestresovat. Já mám dneska termín MS, tak jsme byla taky vystreslá, ale manžel mě uklidňoval, tak je mi trochu líp. Kontrolu mám ve čtvrtek ráno ![]()
@Kajule21 Tak to jdeme spolu na kontrolu
Udelej si testik pro uklidneni a uvidis, ze den bude hned lepsi ![]()
@Syberia Dělala jsem v neděli odpo… Možná počkám až do toho čtvrtka. Manžel mi dneska říká, že se fazolka určitě udrží, když máme tak krásný těhu test
Je miláček - i manžel i fazolka
Já už bych tak chtěla mít břísko, ať jsme s fazolkou zase o něco dál. Čím víc roste bříško, tím je člověk aspoň „klidnější“,že prospívá. Je to přesně, jak jsem říkala - permanentní stres…
První se stresujeme, kdy otěhotníme a jestli vůbec někdy uvidíme //.Až je najdeme, tak se zase stresujeme, aby rostlo HCG.Pak se stresujeme s termínem MS, aby už nedorazila a fazolka se udržela. Pak se stresujeme, jestli je v děloze a ne někde mimo (u IVF je ta jistota naštěstí snad větší). A pořád se strachujeme a už se budeme strachovat až do smrti o ty naše miláčky
Ale stojí to za to ![]()
@Kajule21 Pravdu mas, strach je porad. Mne prestaly nevolnosti od toho zacatku 12tt a docela jsem nervozni
Kdyz mi bylo spatne, tak jsem si rikala, ze je mimco jiste v poradku
Ve ctvrtek jdu na kontrolu na gyndu, tak prcka zase uvidim
Po kazdy, co ho vidim a i srdicko, jak tluce a ted se uz i hybe, proste zazitek obrovskej
Ale urcite to bude v poradku. Zobes Utrogestan nebo Duphaston?