Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa
skoda, tak konec ankety
Ja teda sex docela vyzadovala a i jsem vycitala, kdyz nebyl 2-3× tydne, ale jak jsem zjistila, ze jsem tehotna, tal nejdriv prisel strach, aby se neco nepokazilo a pak ty nevolnosti vecer a ted bych i mohla, ale moc se mi nechce
Bych radsi spala… ![]()
@Syberia no tak to já se ze začátku strašně bála a pak když jsme to zkusili když už jsem měla břicho, bylo to takový divný… takže chudák chlap trpěl a trpí ještě teď… ale už mám prášky, tak doufám, že budou fungovat tak jak maj…
Ahoj holky!
Tak jak se máme? Já jsem byla v kanceláři abych se zbavila tý funkce a musím vám říct, že mě tak naštvali, že jsem dala výpověd. mám už teda práci novou, ale stejně…byl to teda hukot. No, takže budu mít tříměsíční zkušební dobu, ale to mi nějak nevadí- s tím umělým by to mělo být vše ok i kdyby se to povedlo hned v květnu, nebo v červnu ![]()
takže to je asi u nás nového..už se klepu na tu endokrinologii abych to měla co nejdřív za sebou ![]()
@EllEff Az takova divocina to byla? To jsi mela praci uz v merku nebo jen stesticko?
Chapu, vsech tech testu se clovek nemuze dockat ![]()
@venisa No ja se ted budu muset snazit aspon obcas
Prave aby netrpel
Protoze po porodu si myslim to bude trvat pekne dlouho ![]()
@Syberia tak ono kdyz vam to bude vyhovovat tak proc ne…jen bacha, kdyby jsi zacala krvacet, tak byste pak sexovat nemeli…
@Syberia byla to velká divočina a dělali ze mě fakt blbce…no, v mém oboru hledají pořád a já už tu mám za tu dobu co tu jsem dobrý kontakty…takže stačil jeden telefon a jela jsem podepsat smlouvu ![]()
@EllEff Stejne hukot, clovek si mysli, jak udelal pro firmu dost a tohohle se docka… Ja se chtela potkat se sefem, ze bych zacala delat jen z domova a co budu zvladat a napsal mi jen, ze je k. o… Od ty doby mi parkrat volal, ze neco chtel a nic, tak taky nevim, co si o tom myslet a jak se zaridit. Vi, ze jsem potratila, vi, ze jsme se snazili 3 roky a najednou prekvapeniiii, ono se to povedlo… Asi mu napisu znovu nebo nevim. Nechci to resit neschopenkou ![]()
@venisa Tak ro naštěstí nemám a doufám, že mě to ani nepostihne
@Syberia Taky nemám chuť vůbec, ale je to tím Utrogestanem Vždycky, když jsem ho měla, tak jsem neměla chuť…A taky asi je člověk opatrný, aby miminku těma „přírazama“neublížil ![]()
@EllEff No hezky teda
A čím tě naštvali?
A to nemáš ani výpovědní lhůtu?
@Syberia je to mazec no…bohuzel to asi jinak nebude no
no tak když se s nim nedomluvis, tak bych na tu neschopenku šla… @Kajule21 bylo toho víc, ale posledni pecka byla ze jsem měla chyby v dokumentaci a tak nějak pod čarou bylo řečeno ze jsem byla dlouho pryc a to oni normalne na zaměstnance nečekají- ze mam byt vděčná a delat zase smeny navic a tak…a já chci byt v klidu abychnebyla ve stresu až bude umele
@Kajule21 No tak uvidim po dobrani Utrogestanu
Asi mi z toho pali zaha a jestli teda i nemam chut, no uvidim ![]()
@EllEff Jj, uvidim, jak se k tomu bude stavet. Zatim, kdyz mi vola, tak dela jakoby nic ![]()
Tak holky hlásim, že na gyndě vše v pořádku. Prcek roste a jsem už 13+1tt. Na ty horší testy mi doktorka řekla, že když je jen ta jedna hodnota horší, tak to určitě nic neznamená, že to bude v pohodě. Prý se to hcg dost často takhle ukazuje vyšší než v normě. Takže 16.5. jdu znovu na krev (asi tripple test - nevim jistě) a snad už to bude v pořádku. ![]()