Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia no hlavicku jeste moc dlouho neudrzi ale snazi se, kazdy den je to lepsi a lepsi…
Ahojky kočky, tak jakpak je??? u nás celkem dobrý, ale včera začalo Domískovi nějak téct očíčko a dneska už tam měl trošku hnisu… no nevím jetli letět hned zítra na oční nebo to nechat přes víkend - kapeme OCUflash…
a co ty @Kajule21??? moc na vás myslím ![]()
@venisa A jéje, no uvidíš, aby chudáček neměla alergii nebo tak něco. Venku už to začala řádit
Spíš bych to sledovala a rozhodneš se ráno, jestli to bude lepší nebo horší ![]()
Já si právě myslela, že píše Kajule, tak jsem se hned přihlásila, abych se mrkla…
Holky už jsem tadyyyy
HCG je 165
Příští týden další kontrola a snad už by mělo být něco vidět na UTZ
Jinak jsme samozřejmě ještě musela pčůrat test, abych konečně v reálu viděla, jak vypadají //
Zatím slabší, ale i tak děkuju Bohu
![]()
@Kajule21 jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů // no pecka, tak jen tak dál a od teď žádný stresy a jen klídek a pohodička a žádný namáhání
![]()
@Syberia no uvidíme co bude, kápla jsem mu tam - což se divím, že jsem sama zvládla… a vypadá to lépe než ráno… tak uvidíme co bude přes den a tak…
@venisa Nebudu dělat nic, abych fazolce neublížila. Ona je teď prvořadá
Hlavně, ať má Dominiček očičko v pořádku, ale jestli to vypadá líp, tak by to mělo zabrat a být OK. Ale na příští kontrole bych to asi zmínila…
@venisa ahojky, jestli je to koutek, ráda poradím. Od nosíku k očnímu koutku táhle masírovat - olejíčkem, ať to malého nebolí, bude nejspíš ucpaný slzný kanálek. Ono to bude vytékat. Hlavně, aby mu to neprošťuchovali, nám to dělali dvakrát. Hodně štěstí ![]()
@Mili39 no uvidíme co to bude… ale spíš se mu ten hnus drží jakoby u vnějšího koutku očíčka…
ikdyž jak plakal, tak se mu trošku objevilo u vnitřního koutku… ![]()
@Kajule21 ano fazolka na prvním místě
Jo očičko vypadá lépe… tak tomu dáme víkend a uvidíme… no na kontrolu jdeme pomalu za měsíc, ale i tak to dr řeknu…
jinak holky odpolko mě čeká premiéra - pojedu sama s Domčou autem… sice je to cesta asi tak na 10 minut ale i tak…