Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 tak to držím všechny palečky co mám
kdy by jse mělo vědět co a jak??? @Reniseek17 jééé to je krásný smíšek
@Reniseek17 Děkuji, moc v to doufám a snažím se věřit
@venisa Děkuji
Většinu se chodí za 14dní na test z krve, ale jsem objednaná na 19.4. čili za 10 (příští týden ve čtvrtek).
@Kajule21 to bude neskutečně dlouhých 10 dní viď??? ale doufám, že ti to uteče…
@Kajule21 Tak parada. Hlavne at se udrzi
Drzim palce
Urcite to vyjde
Tak se setri a opatruj ![]()
@venisa Zatím mi to jako taková katastrofa nepřijde…Už jsem asi zvyklá z předešlých inseminací
@Syberia Snažím se, dneska už jsem sice v práci, ale snažím se dělat si vegáč ![]()
Čauky kočeny, tak jak pak se máte??? jak si užíváte sluníčka???
@venisa Čauko,já zachvilku vylezu z postele, začnu vařit a odpo pojedeme na nějaký výlet ![]()
@Kajule21 tak si vylet krasne uzijte… My pojedem max nekam na nakup ![]()
@Kajule21 no tak to muselo být parádní… my jsme dneska dojeli opravdu jen na nákup… to bylo jediný kdy byl malej nejvíc v klidu…
@venisa Dává Vám zabrat?
Bylo to super, příští týden musíme zase někam vyrazit
Nemůžu se malého nabažit ![]()
@Kajule21 jooo dává nám trošku zabrat, ale to je spíš tím, že ho bolí bříško a nevíme jak mu ulevit… prostě to nejde ven… potřeboval by se pořádně posrat nebo poblít… ale přešli jsme na jiný kapičky, tak uvidíme…
@venisa Tak někdo tady psal tuším, že po 3 měsících už by se to mělo zlepšit. Takže ještě měsíc a mělo by být líp… Já včera učůrávala z toho malého - je tak sladký
Má 4 měsíce a konečně přibral na 5kg
Příkrm má už s flašky a dokonce budou začínat se zeleninkou…Příští neděli asi zase vyrazíme, tak už se na něho strašně těším ![]()
@Kajule21 jo po třech měsících by se to mělo uklidnit, tak jsem zvědavá jestli tomu tak opravdu bude… jéé to musí být ňunýsek…