Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia jooo melouny, to bych si taky dala ale v úterý mi kolegyně říkala, že jsou nadýmavý…
@venisa Fakt nadymaji?
A ja si rikala, ze to je jen cukr a voda
To zrovna taky nepotrebuju…
@Kajule21 Jen volej
Vsak sobotu a nedeli budes muset preckat
A ta embryolozka se tam o ne bude starat i o vikendu?
@Syberia no kolegyne to rikala… Si to budu muset vygooglit
taky jsem si rikala, ze je to jen voda a cukr a kolegyne me vyvedla z omylu… ![]()
@Syberia To nevím, ale předpokládám, že by se o ně měli starat 24hod. denně. Kdyby tam o víkendu nebyli, my v pondělí přijeli a nedej bože žádné m bylo, tak bych explodovala. Myslím, že za ty prachy bysme měli mít full servis a absolutní péči…
@Syberia @Kajule21
Diky holky…mam taky nesmírnou radost ![]()
Jj, řidičák je na motorku ![]()
Jinak Kajule neboj, ty dva bojovnicci to vybojuji a poputují k tobe do briska
![]()
A vyjde to!!!
Holky taky je u vás tak krasne?
@Kajule21 jsou tam i o víkendech i ve svátky…tady prostě musí. Kamarádka byla na transferu na Štědrý den
. Dobrý to bude, neboj ![]()
@EllEff Jo, je tady nádherně, svítí sluníčko, hned je ten den veselejší ![]()
@EllEff @Mili39 Jo, volala jsem ráno do CARu a řekli mi, že kdyby je měli pod embryoskopem, tak by na ně viděli, ale že je mají v inkubátoru ve tmě. Ale šla se na ně teda mrknout a říkala, že jsou obě a že se dál dělí. Takže aspoň nějaká pozitivní zpráva
Takže teď už jen přežít do pondělka a hurá do CARu. ![]()
@Kajule21 No vidis, to oni se tam o ne urcite hezky postaraji a v pondeli teda tfuj tfuj a at ma doktor stastnou ruku a embryika se uchyti
![]()
@venisa Ha, tak jsem si to vygooglila a prave naopak. Po jidle, kdyz se poradne zprasis, tak se ti zda, ze jsi nafoukla, ale je to docasny stav. Je totiz zdrojem drasliku a hodne vody a to je dobre proti nadymani. Pak celer (ten nezeru) a vlazna voda s citronem ![]()