Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
2.4.18 19:16

@Pindrusše Mela jsem to takhle hodnekrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.4.18 19:28

@Syberia tak ted asi budu mít i posunuto ovu jen musim nastudovat jak měřit tu teplotu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.4.18 19:40

@Pindrusše Tak to neporadim. Nikdy jsem nemerila. Musis rano vstavat driv a merit v jeden cas. To mi nevyhovovalo. Ja to brala dle apky a v tom obdobi jsme zkouseli denne nebo aspon ob den. A pak jsem taky mela bolesti bricha, takze jsem se orientovala i podle toho. Nekdy teda prisla bolest az 2 dny po, tak jsme jistili znovu :lol: Bylo to tezky obdobi… Za to ted ma manzel utrum. Je mi porad blbe a rozhodne nalada zadna… A pak se teda taky bojim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.4.18 20:10

@Syberia my právě taky obden a i tak to nevyšlo a přitom ovulace byla jak teď taky ověřená tak i podle hlen apod. No ja si hlavně myslim ze u me velkou roli hrála psychika moc jsem se na to soustředila a mazlení jsem nebrala jako zábavu ale jako povinnost ted na to kašlu a prostě se uvidí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.4.18 20:29

@Pindrusše Jako urcite na to tak nemysli, kor kdyz vlastne ani nespechate ;) Jakmile zacnes merit, tak se budes moc hlidat a pak na to denne myslet. Vis kdy mas ovu, tak si udelejte peknej vecer a urcite to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.4.18 20:32

@EllEff Jasně,dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.4.18 20:35

@Syberia Hele,zeptám se i tebe…Dneska v 19:30 jsem si měla píchnout Ovitrelle, ale jelikož mě zradila appka, píchla jsem ji cca o 10minut později. Myslíš, že by v tom mohl být nějaký veliký problém? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.4.18 20:38

@Syberia mas pravdu akorat bych na to zas myslela my chceme prdolka stejne az do domečku a kolaudace je až v listopadu a to budeme nejspis posouvat az po novém roce takze času dost :) jen ted nevim na co svést to ze jsem dneska snědla 3 králíky a obří čokoládu :zed: Teď už se nemam na co vymluvit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.4.18 20:40

@Pindrusše Já ji teda měřila perorálně a každý den ve stejný čas a poctivě zapisovala do appky.Po pár měsících nezdaru jsem s tím sekla, je to celkem zavazující měřit každý den ve stejný čas, aniž bys vstala z postele. Potřebuješ vstávat dřív nebo naplat později atd. a už je to o ničem…A pak jsem dělala ovu testy, ale nebavilo mě lítat do lékárny a kupovat testy a pak jsem se nas.rala a přestala měřit všechno a taky bez úspěchu… :nevim: Obdivuju lidi, co na to mají nervy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.4.18 20:49

@Kajule21 ja na to už taky kašlu u prvního jsem nic nemerila a druhého to bylo hodně neplánovaně to manzel nějak nestihl a jen jsem slyšela jak řekl no tak ahoj Karolinko :lol: :lol: jenze to bohužel nevyšlo byl zamlklé tehu :think: A teď to zkoušíme teprve první měsíc a tak jsem našla tyhle stránky a tady jsem se poprvé neco dočetla o ovulaci apod. Tak jsem z toho nějak zblba koupila si testy a každý den si ho delala a snažili jsme se ob den a stejně nic takze na to na to hazu bobek a čas ukáže v le čtvrtek si zajdu zacvičit v pátek s holkama na drink prostě vypnu půjčím si miminko od kamaradky párkrát pohlídat a ono me to třeba zase i přejde :lol: :lol: to ja mam vzdycky takovy období jednou v roce kdy jsem poblaznena ale letos uz muzem kvuli tomu baracku tak uvidime alespon si rikan ze nebudu v prosinci v porodnici stejne je nejlepso kdyz se deti rodi na jaře clovek muze na prochazky apod. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.4.18 21:10

@Pindrusše No hezky pěkně, první a druhé šlo a teď se nedaří…Ale to klapne, musíš věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.4.18 21:18

@Kajule21 druhé šlo ale nepodařilo se ale říkám si že možná dobře pac mi na to doktor zjistil rakovinu delozniho čípku takze me cekala konizace a to bylo v roce 2014 první se narodil 2012 tak ted se snad zadaří casem jen nevím na co ted svedu ze jsme snědla hromadu čokolády :lol: :lol: tyhle dva měsíce jsem se vyordla na cvičení jinak chodím pravidelně do fitka 3 krát v týdnu a přestala jsem kvůli tomu že chceme další ale asi to byla blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
3.4.18 04:45

@Kajule21 10 minut by nemelo nic znamenat ;) Ja do toho protokolu psala presny cas vpichu a doktor vypadal prekvapene, ze to beru az tak podrobne :lol: Takze od toho jsem si odvodila, ze to asi moc hrotim a par minut se to nezblazni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
3.4.18 04:47

@Pindrusše Tak cokoladu bych svedla na ms. Hormony… s tim nic nenadelas :P Jinak kdyz jsi zvykla posilovat, tak by to ani tak nemelo vadit miminku. Jen se neprepinej a moc nedri na bricho atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.4.18 07:27

@Pindrusše Nic,prostě jsi to sežrala a hotovka :nevim: Taky chodím do posilky 2-3× týdně, jak mi to vyjde a chodím pořád bez ohledu na snažení :nevim:.Je blbost se takhle hlídat a omezovat.To už jsem za ty 2 roky taky zjistila :( Dneska jsem to nějak zazdila, zítra mám OPU, ale snad čtvrtek a pátek bych mohla jít, než bude (doufám) transfer… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí