Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia tak ted asi budu mít i posunuto ovu jen musim nastudovat jak měřit tu teplotu ![]()
@Pindrusše Tak to neporadim. Nikdy jsem nemerila. Musis rano vstavat driv a merit v jeden cas. To mi nevyhovovalo. Ja to brala dle apky a v tom obdobi jsme zkouseli denne nebo aspon ob den. A pak jsem taky mela bolesti bricha, takze jsem se orientovala i podle toho. Nekdy teda prisla bolest az 2 dny po, tak jsme jistili znovu
Bylo to tezky obdobi… Za to ted ma manzel utrum. Je mi porad blbe a rozhodne nalada zadna… A pak se teda taky bojim ![]()
@Syberia my právě taky obden a i tak to nevyšlo a přitom ovulace byla jak teď taky ověřená tak i podle hlen apod. No ja si hlavně myslim ze u me velkou roli hrála psychika moc jsem se na to soustředila a mazlení jsem nebrala jako zábavu ale jako povinnost ted na to kašlu a prostě se uvidí ![]()
@Pindrusše Jako urcite na to tak nemysli, kor kdyz vlastne ani nespechate
Jakmile zacnes merit, tak se budes moc hlidat a pak na to denne myslet. Vis kdy mas ovu, tak si udelejte peknej vecer a urcite to vyjde ![]()
@Syberia Hele,zeptám se i tebe…Dneska v 19:30 jsem si měla píchnout Ovitrelle, ale jelikož mě zradila appka, píchla jsem ji cca o 10minut později. Myslíš, že by v tom mohl být nějaký veliký problém? ![]()
@Syberia mas pravdu akorat bych na to zas myslela my chceme prdolka stejne az do domečku a kolaudace je až v listopadu a to budeme nejspis posouvat az po novém roce takze času dost
jen ted nevim na co svést to ze jsem dneska snědla 3 králíky a obří čokoládu
Teď už se nemam na co vymluvit
![]()
@Pindrusše Já ji teda měřila perorálně a každý den ve stejný čas a poctivě zapisovala do appky.Po pár měsících nezdaru jsem s tím sekla, je to celkem zavazující měřit každý den ve stejný čas, aniž bys vstala z postele. Potřebuješ vstávat dřív nebo naplat později atd. a už je to o ničem…A pak jsem dělala ovu testy, ale nebavilo mě lítat do lékárny a kupovat testy a pak jsem se nas.rala a přestala měřit všechno a taky bez úspěchu…
Obdivuju lidi, co na to mají nervy… ![]()
@Kajule21 ja na to už taky kašlu u prvního jsem nic nemerila a druhého to bylo hodně neplánovaně to manzel nějak nestihl a jen jsem slyšela jak řekl no tak ahoj Karolinko
jenze to bohužel nevyšlo byl zamlklé tehu
A teď to zkoušíme teprve první měsíc a tak jsem našla tyhle stránky a tady jsem se poprvé neco dočetla o ovulaci apod. Tak jsem z toho nějak zblba koupila si testy a každý den si ho delala a snažili jsme se ob den a stejně nic takze na to na to hazu bobek a čas ukáže v le čtvrtek si zajdu zacvičit v pátek s holkama na drink prostě vypnu půjčím si miminko od kamaradky párkrát pohlídat a ono me to třeba zase i přejde
to ja mam vzdycky takovy období jednou v roce kdy jsem poblaznena ale letos uz muzem kvuli tomu baracku tak uvidime alespon si rikan ze nebudu v prosinci v porodnici stejne je nejlepso kdyz se deti rodi na jaře clovek muze na prochazky apod.
![]()
@Pindrusše No hezky pěkně, první a druhé šlo a teď se nedaří…Ale to klapne, musíš věřit ![]()
@Kajule21 druhé šlo ale nepodařilo se ale říkám si že možná dobře pac mi na to doktor zjistil rakovinu delozniho čípku takze me cekala konizace a to bylo v roce 2014 první se narodil 2012 tak ted se snad zadaří casem jen nevím na co ted svedu ze jsme snědla hromadu čokolády
tyhle dva měsíce jsem se vyordla na cvičení jinak chodím pravidelně do fitka 3 krát v týdnu a přestala jsem kvůli tomu že chceme další ale asi to byla blbost
@Kajule21 10 minut by nemelo nic znamenat
Ja do toho protokolu psala presny cas vpichu a doktor vypadal prekvapene, ze to beru az tak podrobne
Takze od toho jsem si odvodila, ze to asi moc hrotim a par minut se to nezblazni ![]()
@Pindrusše Tak cokoladu bych svedla na ms. Hormony… s tim nic nenadelas
Jinak kdyz jsi zvykla posilovat, tak by to ani tak nemelo vadit miminku. Jen se neprepinej a moc nedri na bricho atd.
@Pindrusše Nic,prostě jsi to sežrala a hotovka
Taky chodím do posilky 2-3× týdně, jak mi to vyjde a chodím pořád bez ohledu na snažení
.Je blbost se takhle hlídat a omezovat.To už jsem za ty 2 roky taky zjistila
Dneska jsem to nějak zazdila, zítra mám OPU, ale snad čtvrtek a pátek bych mohla jít, než bude (doufám) transfer… ![]()