Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
31.3.18 22:24
@Pindrusše Tak v tom případě jo…Mně to po pár měsících zklamání přestalo bavit, takže jsem přestala cokoliv brát a řešit. Kromě listovky nebereme nic, žádné doplňky, vitamíny, lubrikanty, gely na podporu početí, prostě nic… :nevim:
@Anonymní píše:
My ho teda také používáme už několik let a jsme oba zdraví. Dokonce máme i dvě zdravé děti a vždycky byl po ruce právě ten olejíček a při análním styku je víc nez top. Já si jen myslím že každého věc jenom bych asi volila značku a parfermaci. Jinak co se týče těch lubrikantů pro početí tak je to jenom tahání peněz z lidí. :mavam:

Tak to mám asi nějaké mezery ve vzdělání, ale tohle jsem fakt nikdy neslyšela a hlavně mě to nikdy nenapadlo používat :nevim: @Syberia Díky.Věřím a doufám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.4.18 07:30

Holky, vesele Velikonce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
2.4.18 07:33

@Syberia kocko i tobe preji hezke Velikonoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
2.4.18 12:53

Ahoj holky!
Hlásím se po dlouhé době a i po návštěvě CARu. Bohužel pro nás to nedopadlo nejlépe…Výsledky mojí krve- zvýšené (asi 5× než je norma) protilátky proti štítné žláze- na endokrinologii jdu 7.května. Na levým vaječníku cysta jako krá… 3,5×5,5 cm…dostala jsem injekci a ve středu tam jdu, jestli se vstřebala, nebo ne a pokud ne, tak hurá pod kudlu a asi o vaječník přijdu. Jinak co se hormonů týče, mám je nějak blbě, že prostě přirozeně to nepůjde ani kdyby čert na koze jezdil. A ještě vysoký riziko na hyperstimulační syndrom…takže prostě paráda…Takže ted čekám co a jak bude ve středu a po té endokrinologii a jestli i já se někdy dočkám…už ztrácím naději a ani jsem sem dřív přijít nemohla :,(
Jinak holky gratuluju, všem těhotným hodně síly a at vám není moc blbě :) A kajule na tebe spoléhám…držím pěsti i na nohou a přeju všechno štěstí co můžu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.4.18 13:36

@EllEff Ahoj :mavam: Tak to me moc mrzi, ze vysledky nevychazi :,( Tak snad se aspon ta cysta vstreba a nebudes muset pod kudlu :hug: A s tou stitnou zlazou ti urcite taky pomuzou a zadari se :palec: Jen si budes asi muset jeste chvili pockat na ten svuj zazrak :andel: Ale ver, urcite brzy bude rada i na tobe :* :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
2.4.18 14:05

Ahojky kocky, tak jak jste si uzili velikonoce??? My byli u moji mamky a ted jsme dosli domu (mame to 5 minut)… Posilam fotku malyho kolednicka… Jo ta noha na fotce neni moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.4.18 14:21

@venisa Malej kolednicek :srdce: To je dobre, ze to neni tvoje noha. To bys doma pekne zvlcila :lol: My byli u manzelovo babi a dedy v sobotu. Jinak se flakame doma. Nasi onemocneli, tak jsem mela smulu. Velikonoce oslavime pristi vikend se vsim vsudy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.4.18 14:26

@EllEff Děkuji :hug: Já držím palce tobě, aby jsi nemusela jít pod kudlu. Já měla téměř stejně velkou cystu a kudla mě neminula :( Věřím, že IVF Vám pomůže.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
2.4.18 14:33

@Syberia no radši to u tý fotky píšu, jelikož by si mohl někdo myslet, že jsem nějaká natur žena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.4.18 14:36

@venisa To by se ti ty hormony musely sakra zblaznit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
2.4.18 14:40

@Syberia tak člověk nikdy neví viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
2.4.18 14:50

Děkuju holky…no, jako doufám. to, ale uvidíme co bude a nebude… jinak jdu do CARu ted ve středu, kvůli tej cystě, tak uvidíme no… jako už mě to pěkně sejří, že se to takhle dávkuje a trvá to už dlouho no…
@Kajule21 ty pak dej vědět co a jak to probíhalo, at vím co mě čeká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.4.18 14:51

Tak ja druhy den zpoždění 5 den uz lehké splnění tak málo ze vložka porad čistá ale test negativ ovulace 18-19 :nevim: nevim co si o tom myslet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.4.18 17:12

@Pindrusše Tak ja vetsinou mela 2-3 dny zpozdeni a rozjelo se to… A spinila jsem uz treba i tyden pred ocekavanou ms. To muze byt vse se vsim. Kor jestli ani ducha nevidis :roll: Treba jsi byla nachlazena nebo ve stresu… Treba po IUI mi doktor rekl, ze mam testovat az 5. den po ocekavane ms, ze do te doby se muze proste porad rozjet. Tak jeste poseckej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
2.4.18 18:43
@Syberia píše:
@Pindrusše Tak ja vetsinou mela 2-3 dny zpozdeni a rozjelo se to… A spinila jsem uz treba i tyden pred ocekavanou ms. To muze byt vse se vsim. Kor jestli ani ducha nevidis :roll: Treba jsi byla nachlazena nebo ve stresu… Treba po IUI mi doktor rekl, ze mam testovat az 5. den po ocekavane ms, ze do te doby se muze proste porad rozjet. Tak jeste poseckej ;)

Jojo jak říkáš dostala jsem to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital