Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 Urcite jo
Drzim palce, at mas sama kvalitni vajicka a manzel co nejlepsi stav spermii. Oni bez tak vyberou nejlepsi plavce ![]()
@Syberia Děkuji, zítra mám ráno nástup a už jsem z toho lehce nervózní. Ne ze strachu, ale spíš z očekávání, že už jsme třeba krůček od našeho vysněného cíle… ![]()
@venisa Je mi fajn a už jsem i v práci
Co to obnáší? Tak týden jsem stimulovala (to víš), dneska jsme měli v 7 ráno nástup do CARu, já šla na pokoj a manžel do místnosi, aby odevzdal „vzorek“. Cca v 7:30 jsem šla na „sál“,dali mi krátkou narkózu a odebrali vajíčka. Pak jsem si poležela 2 hodiny na pokoji a pustili mě. Šli jsme za embryoložkou, která nám řekla, kolik bylo vajíček (i když to mi řekla i mudra, když mě přišla zkontrolovat na pokoj než mě propustili),jaký byl spermiogram a co dál. Teď si máme 3 dny po sobě mzi 13-14hod. volat do CARu, jak se nám embryjka vyvíjí, kolik jich bylo atd. Takže jsem ještě nervóznější…A dle toho, jak to bude vypadat bude transfer, ale vypadá to na pondělí ![]()
@Kajule21 tak to je super, že je ti fajn… děkuji, za vysvětlení…
Ahoj holky!
@Kajule21 tak super! Držím palečky ať je jich co nejvic
budete davat jedno nebo dvě?
Jinak já dnes taky byla v CARu a konecne dobra zprava-cysta je fuc
takže teď už jen vydržet do 7.5 na endokrinologie a pak hura do toho ![]()
A zitra jdu na první jízdy na A ![]()
@venisa A co bych pro tebe neudělala
@EllEff Děkuji. Vajíček jsme měli 6, z toho jedno špatná, takže 5. Embryoložka říkala, že by neměl být problém s tím je oplodnit. Zítra budu volat co a jak. Teď budu 3 dny po sobě nervózní vždycky, když budu volat do CARu
Už ten strach „o děti“ začíná
A od zítřka jsem zase na Utrogestanu a tentokrát prozměnu 3-0-3 mazec no
Je super, že ti výsledky dopadly dobře a cysta je pryč
„A“ řidičák je na motorku?
@EllEff Gratuluji k odchodu cysty
Ať se mrcha nevrací a i ti nasadí nějakou dobrou léčbu na tý endokrinologii, ať se dílo zadaří co nejdřív ![]()
@Kajule21 Tak paráda
Tak se šetři a připravuj si v bříšku místo pro mimčo
Pondělí je super, to je ta delší kultivace, ne? Takže to už budou držáci
Snad se uchytnou všechny a budete jen řešit kolik jich vložíte zpět. ![]()
@Syberia Ano, zvolili jsme si PICSI a tím pádem i prodlouženou kultivaci (5dní). Zítra volám…
@Kajule21 Tak pak nam hned napis, jak prospivaji. Mysli na ne a urcite budou prospivat krasne
![]()