Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa Je a pořád je krásný, malinký a tak akorát - žádný „tlusťoušek“ - to by se s ním teda natahali. Oba dva jsou štíhlí…
@Kajule21 no taky mám co dělat tahat našeho Domíse… jako teď už bude mít cca 6 kilo…
@venisa No ty brďo, tak to je kousek
Kolikrát už jsem o tom přemýšlela, co bych dělala - samozřejmě bych nenechala dítě hlady, ala zase bych nechtěla, aby z něj byla třeba „koule“ a pak o horko těžko shazoval
Některé děti to vyběhají, jiné zase ne…Máme známého a malý byl tlustý od miminka a teď už má takové břicho jak starých chlap a vysí mu takový lalok…A to je v první třídě…
![]()
@Kajule21 tak to já už nemůžu kojit míň, to by malej řval hlady… kojila jsem po 15 minutách ale to blil a to se pak zjistilo, že se s největší pravděpodobností přežírá… tak kojím 10 minut… no jako, žádnej hubeňour není, ale budeme ho vést k timu aby to vyběhal…
@venisa To je dobře, někdy to člověk neovlivní, ale zase nění dobré mít třeba v půl roce 15kg. To jsem měla já v první třídě na základce
Byla jsem taková zdechlinka
![]()
@Kajule21 já byla v roce tlustá jak prase, jsem měla přes 11kg, ale na základce jsem měla ve 3.třídě 25kg…
@venisa No hezky, tak to je teda dobrá váha
Ale shodila jsi to…
@Kajule21 no byla jsem macík a to jsme se taky narodila o měsíc dřív, přesně jako náš Domča… měla jsem se narodit v březnu a narodila jsem se v únoru…
@venisa Vsak on to malej vybeha
Brachovo mala je vetsi v 8.mesicich nez jinych mimco asi ve 14.mesici
Jako celkove (kg i cm). Ja v tom nic spatnyho nevidim. Miminko je kazdy jiny. Pak kdyz uz behaji, tak je to taky jiny, ale jestli rikas, zes byla taky takova, tak se podivej ted. Bat se nemusis, ze z toho nevyroste ![]()
@Kajule21 A kdy vlastne jdes na krev? A jak se citis? Ja jdu v patek na 1.screening, tak se tesim a zaroven bojim ![]()
@venisa On ro.taky určitě vyběhá
@Syberia A co nespíš o půl 3 ráno?
Cítím se dobře, jen včera večer mě trochu víc pobolíval podbřišek, v noci jsem šla kolem 1 na záchod a měla jsem větší bolesti a byla přesvědčená, že to do rána dostanu.Pak se ro uklidnilo a zatím dobré, ale nějak to na mě dopadlo a od rána brečím
Nevím, jestli strachy z výsledků nebo se o fazolku už teď tak strašně bojím(jasně, že bojím) nebo je to hormonama…
Dobře ti to dopadne, víš, že jsi těhu, aspoň v tom máš jistotu… ![]()
@Kajule21 To ted takhle mivam dost casto
Vstanu na zachod a uz nezaberu nekolik hodin a kdyz mam vstavat, tak bych spala az bych brecela
O vikendu si treba i po obidku dachnu a hned je den lepsi
Ale v praci to nejde… S tema hormonama je to sileny. Ja rvu furt. Hystericka kvuli mimcu jsem taky dost… Na kontrole jsem byla pred 3 tydny a jedina moje jistota je, ze mi je spatne nebo pali zaha, takze si rikam, ze je vse urcite v poradku. Uz aby byl patek a ja vedela, ze je mimco zdravy a v poradku
Chci to oznamit na narozky rodine, tak bych rada dobrou zpravu
A ja mam bolesti, ze to dostanu obcas i ted
Holt se roztahuje deloha ci co
Takze to muzes mit normalne z toho ![]()
@Kajule21 teď nevím koho myslíš, jestli Domču nebo toho prcka od znáného… ale Snad to vyběhají oba
i když pro toho klučinu to bude už asi trošku těžší… ![]()
@Syberia jooo vstát na záchod a neusnout, to znám moc dobře… a pak když jsem měla vstát spala bych až bych brečela… určitě je všechno v pořádku… musíš být v klidu a myslet pozitivně… ![]()
@Syberia Jee,to jsi mě alespoň trochu uklidnila
Já to měla včera poprvé a vyděsilo mě to…Jsem si říkala, jestli to břicho nemám třeba nějaké namožené z výletu nebo tak
U nás to ví jen moje mamka a na narozky to asi nikomu neřeknu, protože bude ještě brzo (pokud to dobře dopadne).Ale tobě to vyšlo s tím screeningem výborně
Neboj, všechno je určitě v pořádku
@venisa Snažím se. Čím víc se blíží čtvrtek, tím větší obavy mám. Po testu jsem že strachu z negativního výsledku raději ani nešáhla ![]()