Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
17.4.18 10:04

@Kajule21 Tak si prostě říkej, že ty bolesti jsou z toho, jak se tam fazolka ubytovává a hledá si nejlepší místečko :srdce: A ty prsa mam prostě jen naběhlý (zvětšený), ale nijak výrazně, manžel si všiml, ale z B třeba D nemam :lol: Do podprdy se vejdu. Sáhnout se na ně normálně dá, jen jsou bolavější a hlavně ráno, když vylezu celá zmuchlaná z postele :lol: Jako o víkendu se mi dost uleví, až to řeknu hlavně mamce, takhle se tvářit, že jsem úplně v pohodě atd., to je taky pěkně o nervy. Teď si omlouvam to, že jsem jí to už dávno neřekla tim, že jí ušetřim od starostí a prostě jí pak jen řeknu, že je vše v pořádku a největší riziko jsem ustála :palec: Tim pádem bude v pohodě a nemusí se stresovat. Já jsem stresař po ní, takže vim, že by mi kolikrát lidi nemuseli všechno říkat, protože já si vezmu úplně všechno, i co se mě netýká, tak mě třeba dostane :zed:
@venisa Tak lenora v pokročilejším stádiu je naprosto v pořádku :lol: Ale já jsem lempl už teď :P Jako když mi je zle, tak mě nic nezajímá a když mi je dobře, tak si to chci užít :mrgreen: No jsem tragédka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.4.18 10:17

@Syberia :lol: tak ono je to pochopitelný v jakémkoli stádiu těhu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
17.4.18 10:26

@venisa Tak to vysvětli mýmu manželovi :lol: Jako když mi je blbě, to zase chápe, ale jinak je furt nervní, že dřepíme doma a nikam nejedeme. Jenže mě dost unavuje někdo lozit po krámech, dlouho to nevydržim, začne mě bolet bříško a jsem z toho pak nervní já. Nemluvě o tom, že musim pravidelně jíst, jinak mi prostě zle bude na 100%… Doufam, že to začne víc chápat po tom 1.screeningu. Jde tam se mnou, tak to mimčo uvidí na vlastní oči a snad bude mít víc pochopení pro mojí lenoru :lol: Doufam, že úplně jasný uvědomění si, že bude otcem nepřijde až na porodnim sále :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.18 12:33

@Syberia Povídej mi o to, já jsem stresovala vždycky a rozhodila mě kdejaká cipovina :nevim: Jasně, tak odpočívat musíš a chlap by to měl pochopit. Ten můj taky nevydrží sedět doma na prd..i, nejraději by někde cáral. Když máme malého, tak je vyšlu samotné a když jsme sami, tak jdu. V neděli chceme jít se známýma a jejich miminkem na prohlídku zámku, tak na to se těším. Nedělní výlet na zříceninu byl taky super, akorát mě bolí lýtka, jak jsme šli do kopce a z kopce :lol: Ale teď už budu odpočívat, ať si dáchne i fazolka.Snad na nás budou čekat ve čtvrtek dobré zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
17.4.18 12:40

@Kajule21 Tak prohlídky zámků a hradů miluju :srdce: U hradů jsem teda opatřnější co se týče cesty k němu :lol: Kor teď, přeci jen jak mi po nějaký době začne píchat v podbřišku, tak značně znervóznim… Holt ono se taky dost asi projevuje to, že se prostě tak snadno a hned nezadařilo a načkala jsem se ažaž, abych to podcenila a nějak podělala… Takže na čtvrtek držim palce :palec: Jdeš hned ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.18 14:03

@Syberia Noo,tak kdyby to bylo nějak daleko nebo nějaká hrůza, tak bych taky nešla. Šetřila jsem se, kočárek vezla jen chvilku, pak mě manžel zahnal, že se mám šetřit…Jinak taky nedělám nějaké namáhavé práce atd. a snažím se šetřit-stačilo, jak jsem si nadávala za ten balík mlék, co jsem v úterý přendala do vozíku a z vozíku do auta a slíbila jsem fazolce, že už nezvednu nic těžkého a taky že jo…Taky se snažíme už 2 roky, takže dost dlouho na to, abych pak udělala nějakou kravinu… :zed: Jj, ve čtvrtek hned na 7:45 krev a na 9:15 za doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.4.18 14:41

@Syberia Jeeee ti chlapi… Nastesti ten muj mel pochopeni od sameho zacatku… Takze nemuzu rict, kdy to tem chlapum konecne dojde… Ale snad zabere screen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
17.4.18 14:59

@Kajule21 Přesně, já nosim denně kabelu a noťas a nějaký papíry do práce a z práce. Zvážila jsem si to a je to navíc 10kg, občas toho táhnu i víc, tak to se manžel zase stará, abych se netahala s těžkýma taškama. I s nákupem atd.. Rozhodně to nestojí za ohrožení naše snu :palec: Tak to je dobře, že to je hned ráno, tak se nebudeš trápit nejistotou moc dlouho :hug: Tak ve čtvrtek ráno očekáváme tady hlášení plný dobrých zpráv :andel: :kytka:
@venisa Tak on se taky snaží víc pomáhat ;) Zase abych ho tu jenom nepomlouvala :lol: Občas mi i bříško pohladí atd., ale myslim, že když to mimčo konečně uvidí a jak mu buší srdíčko, hýbe se a tak, tak že mu to bude víc jasný, co se vlastně děje a že se nám plní sen 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.4.18 15:13

@Syberia jo az to uvidi, tak myslim, ze mu to docvakne uplne, ze to neni „sen“ ale realita… :srdce: jeee me snad ty zacatky tehu zacinaj chybet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
17.4.18 15:15

@venisa Tak bacha, abys do toho zase nevlítla takhle rychle :lol: Ale stát se ti u druhýho klidně může, že ti nebude pořád jen dobře ;) Takže si užívej malýho, protože za rok dva si budeš říkat, jak to rychle taky uteklo a že chceš zase svoje malinký miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.4.18 15:47

@Syberia Myslim, ze si malyho uzivame az az  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.18 16:58

@Syberia To by jsi asi neměla tahat ne? Já tedanosím kabelku, noťas a občas i tašku s prázdnýma miskama od jídla, ale myslím, že to moc neváží. Alespoň mi to tak nepřijde…A už z toho mám „výčitky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
17.4.18 17:05

Ahoj holky! Mam z Vás takovou radost :*
@Kajule21 já už se tak tesim až prijdu ve ctvrtek z nocni a předchůdce si tady ze mas // :potlesk:
Jinak já už jsem zpet v pracovním procesu a dělám velké změny…abych nebyla tolik ve stresu pokládám funkci- to bude od pondeli snad oficiální uvidime…no a jinak si cvičit jógu a spím po nocnich :mrgreen:
Už se tesim na 7.5 až budu po kontrole z endokrinologie a budem se moct začít soustředit na dělání mimina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
17.4.18 17:22

@Kajule21 Tak teď s tim ještě takovej problém nemam, ale nemyslim si, že to takhle budu moct dělat do 9.měsíce :lol: No nějak to budu muset v práci pořešit…
@EllEff Tak to už se ti to taky blíží :potlesk: Tak držim palečky, ať kontrola proběhne v pořádku a můžete na to vlítnout :palec: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
17.4.18 17:23

@venisa Tak však jste ho chtěli, udělali si ho, tak si užívejte :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.04.18 v 19:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...