Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia Přijde mi, jako by to tušil a vyhýbal se ti…Tak mu zavolat, že je to opravdu nutné a pokud tě odbyde, tak mu pohrozit, že půjdeš marodit a nebudeš dělat vůbec nic…
A při mateřské nebudeš dělat, když můžeš dělat home office? Já mám naštěstí pohodu a pokud všechno dobře dopadne, termín porodu bycjom měli mít 26.12.to už chlap nedělá a má zavřeno až do března, takže může být v práci místo mě
Ale i tak, nejpozději od března už budu v práci i s prckem…A na účetnictví se chci vrhnout sama. Narazila jsem na manželku od jednoho známého a ona he účetní v účetní firmě a dělají ve stejném programu jako já, takže mě zaškoluje, ať si můžu měsíční DPH dělat sama a ona by mi pak jednou ročně udělala daňové přiznání
Jak jsi psala, FÚ se sice neptá, jestli můžeš nebo ne, ale zaměstnavatel je taky povinen nabídnout ti jinou pozici, takže pokud chce, aby jsi makala, ať ti umožní plné home office nebo čus ![]()
@Syberia no chápu, že se FU neptá jestli můžeš nebo ne - já se teda vždy snažila nějak domluvit, ale to neplatí u termínu pro podání ty jsou jasně dané… sama musíš vědět co je pro tebe nejlepší…
@Kajule21 No do porodu delat chci, ale postupne ubirat, preci jen nevim, jak to bude narocny po porodu s prckem. Deti jsou ruzny, nektere spi dlouho a i pak nepotrebuji chovat atd. a jine zase naopak chteji tu pozornost porad, takze nebudu slibovat sefovi nemozny
Jenze tam mam jeste jinou kolegyni, co teda ale taky uz planuje materskou (mela byt za me, jenze mi to od roku 2015 trvalo…
) a ty sanony a papiry taky potrebuje zase pro svoji praci. Takze je to celkove na prd. Ale vyresit to musim ja i on
@venisa Tak krome toho, ze mi je pak spatne jiny problemy nemam
Kdyby prislo nejaky spineni nebo nevim, tak je mi vse fuk
Takhle se snazim nebyt svine, hlavne kvuli kolegyni…
Ahoj holky!
Posílám pozdravy z Mnichova, kde momentálně pekne bouri ![]()
@Syberia ty se na to vyprdni, bouchne šéfovi do stolu a rekni jak se věci mají…nechci provolávání něco zlého a klepou do zubu ať se ti to vyhne, ale kdyby se něco stalo tak šéf ti nepomůže…
Jinak já už se klepou na stredu jak malej ratlik…holky já se normalne tesim až do sebe budu píchat ty sajrajty ![]()
@EllEff To se ti vubec nedivim, taky jsem se tesila, i kdyz teda injekci jsem se bala, jak to budu zvladat
Proste je to dalsi krok a tudiz radost
S tou praci je to tezky, no. Vsak on mi nakonec vyhovi a pujde na ruku, protoze bude chtit, abych se vratila a hlavne na matersky makala ![]()
@Syberia tak mě injekce nevadi- je to můj denni chleba a do spicku to není zly ![]()
Já si taky myslim- oni ty šéfové jsou radi za spolehlivý lidi ![]()
@EllEff Hezkyyy,takže začínáš stimulovat?
No, ono se člověk za vidinou, že by to mohlo klapnout a mohl se ti splnit konečně sen o miminku, těší na všechno. Taky jsem se těšila…Bylo to nekonečné těšení - než začnu stimulovat, když už se stimulace blížila ke konci a blížilo se OPU, když bylo OPU zamnou a blížil se ET, Když byl zamnou ET a čekala jsem na výsledky testu (to bys spíš stres)…Člověk se furt těší
Teď se vždycky těším na kontrolu a zároveň se modlím, aby bylo všechno v pořádku…
Ale neměnila bych
A tobě držím moc palce ![]()
@Kajule21 dekuju ![]()
Jako já jsem hlavně rada, ze už se něco deje no…takže teď počkat do středy a jdem na to ![]()
@EllEff To uteče jako voda - taky čekám na středu na další kontrolu a pak už mě asi předají opravdu do péče mého obvodního gynekologa…Uvidíme, jak se budou panu doktoru z CARu lbit moje cysty
![]()
Tak máme za sebou tříměsíčku… 61cm (dle mě má o něco víc) a 6890g
trošku cvalík… pasení koníku sabotoval a na oplátku předvedl svůj hysterický výstup…
@venisa tak to je pekny kluk
hlavně ze mu chutna
a to ze předvedl hysterak? Takukazal ze hlasivky ma v poradku
![]()
@EllEff jooo hlasivky má výborný a plíce bude mít taky pěkně roztažený ![]()