Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa tak není co resit ne? Co doktorka rikala něco? Svagrova holka měla ve třech měsících skoro 8kilo a podle Dr prý v tabulkach
@EllEff doktor nic neříkal… což jsem se divila… posledně říkal, že jsme na hranici nějaký křivky ![]()
@venisa já si myslim ze je to skoro jedno- jsou to mimina kojení a pokud není pod nějakou hranici neřešila bych to. Až začne chodit tak to vybeha ![]()
@EllEff Prej ne, jsou ještě po stimulaci a prej jsou hormonální a napomáhají udržení těhotenství…Tak uvidíme, snad to bude dobré?!
@venisa No hezky, to je cvalíček???? Asi mu chutná papkání ![]()
@Kajule21 jo je to cvalda
kor oproti tomu drobečkovi těch vašich známých ![]()
@venisa Tak uz ma svoji osobnost
Nikdo mu nebude poroucet past koniky, kdyz se mu zrovna nechce, ne
Nebo je to stydlin a pred cizim nechtel
A plne kojeny deticky nabiraji vic a proc? Protoze maminky mlicko je nejlepsi a nejzdravejsi na svete. Preci ho nenechas hladovet ![]()
@Kajule21 Tak ty by se mely pak ztratit, ne? Jen teda nevim, jak takova cysty odchazi krome prasknuti a spineni
Jakoze ti muzou pak prinest jeste starosti
No uvidis, co na to tvuj doktor
A strach uz budes mit porad
Ja se taky porad bojim. Uz 3 tydny o drobkovi nic nevim a jeste pres tyden musim vydrzet na kontrolu
Ten strach je hroznej. Cloveka porad napadaji takovy blby myslenky, i kdyz se snazim na to nemyslet. Zitra jdu na krev kvuli te jedne horsi hodnote screeningu, tak mam taky strach, co bude, ale verim, ze nase miminko je v poradku a zdrave a spolu to zvladneme az do porodu
To pak zase zacnou jiny strachy ![]()
@EllEff A budes mit jen kratky protokol nebo jak? Ja stimulovala asi od 2.dne ms, pokud zacnes krvacet az po 18 hodine, tak se to povita az od druheho dne. To je pak taky stres… Jakoze spinim a to teda zacatek jeste neni
Jenze ja spinila cely prvni den a nekdy i cast druheho nez se to rozjelo a vyber si ![]()
@Syberia víc děti nabírají na umělém mléku, narozdíl od mateřského je nacpané bílkovinami. Taky pijí méně často jelikož j sytější (ale samozřejmě MM je mnohem mnohem lepší).
@Syberia jooo nabírá dobře bobek… za chvilku budeme muset zase koupit větší oblečení… dneska dostal body co jsme kupovali nedávno a už mu to je knop… a to ho má poprvé na sobě ![]()
@venisa Holt nesmíš otálet s novym oblečením
Kamarádky holčička má 16 měsíců a je to prcek (oba jsou menší) do výšky i šířky, ale bráchovo malá (oba jsou dost vysoký), která má 8 měsíců je o dost větší a naducanější
Jak jsem koukala na tu kamarádky, tak říkam, ta je fakt menší než ta naše, ta by jí snědla ![]()
@venisa
očividně nakupuj větší oblečení
Ale bráchovo starší dcera, je taky dost vysoká, ta mi teda jako takovej cvalík nepřišla, jen byla vyšší a ta už nosí věci pro myslim 5ti letý děti a jsou jí 3, takže asi tak
A jak už jsme probíraly, ostatnim se nezavděčíš, když bude menší a nenaducanější, tak ho šidíš a takhle zase, že je cvalík… Pro vás je prostě nejkrásnější a tak to má být ![]()