Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
23.5.18 20:45

@Syberia kočko musí to být hrozný, já toto neznám no… nám to začlo až po porodu… malej nenabíral, pak hospitalizace kvůli žloutence, já neměla mlíko atak dále… moje psychika pak byla na mínusových hodnotách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.5.18 20:51

@venisa Tak ja s tim zacala radsi uz dopredu, asi abych potrenovala nervy… Proste neni mozny, ze by vse bylo spatne, kdyz jsme na tenhle zazrak cekali 3 roky! Nebo me jen nekdo tresta, ze jsem chtela holcicku? Jenze v podstate uz od zacatku, co se zadarilo, jsem rikala, ze je to jedno, hlavne zdravi. Mam z toho momentalne silenou depku a celkove strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.5.18 21:07

@Syberia hele to já si zas říkala, když se nám to začalo „srát“ po tom porodu, za co nás kdo trestá… jestli za to, že jsem měla celý těhu a porod uplně na pohodu :nevim: nevím proč se takový věci dějou zrovna lidem, kterým by se to dít nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.5.18 21:54

@venisa Takze nejaka nadeje, ze pak bude vse v poradku? I kdyz znam holky, co mely cele tehu v pohode a deti taky skvely, usmevavy… Proste jedna velka radost a pohoda a pak zase cele tehu spatne (bolesti, od zaludku) a malej satanek na svete :lol: Takze zadne jistoty na tomhle svete nejsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
24.5.18 13:26

@Syberia Už to stahuju, ať si můžu číst :) Jéje, to mě mrzí, já si myslela, jak už to bude jen lepší a lepší :,( A co ta ledvinka? Spraví se nebo co to může způsobit? Tak vy budete mít chlapečka? To je krásné :srdce: U nás to dopadlo na výbornou - jsem dneska 9+1tt, krásně bylo vidět srdíčko, dokonce se fazolka už i pohybovala, dokotr nám ukázal, kde je hlavička, zádíčka, ručička, nožička apod. :dance: Fazolka měří 2,25cm. Cysta je o 2 cm menší než byla a přesunula se do dutiny břišní (prej dobré, že se zmenšuje a v dutině břišní bude mít prej víc místa :nevim: ). Takže nás pan doktor předal do péče už mého obvodního gynekologa, příští pátek jdu na odběry krve a 15.6. na 1.screening :dance: Byl s náma i tatínek, tak fazolku i natáčel :srdce: Myslím na tebe a držím ti palce. Takže jdete na ten test za těch 10.000,– a když to nedopadne, tak na amniocentézu jo? Budu se modlit, aby tě to minulo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.5.18 13:39

Ahojky děvčata tak jak pak to jde??? u nás celkem dobrý… Moje segra byla dneska u se svým malým Matym u pediatricky a ptala se ji na veci ohledne naseho Domci a toho jeho boleni briska… No a sem v soku… Doktorka segry toho naseho dr zna a pry rekla - „no k tomu se vyjadrovat nebudu“- mysleno k tomu co si o tom dr mysli. a jeste tam mela na zaskok nejakou sestru z Proseka kam chodime a jelikoz ma nas dr v ordinaci ultrazvuk/sono tak se ta doktorka zeptala jestli je to sononeco(ted sem zapomnela co to bylo za slovo) a sestra rekla " no on se tak prezentuje"… Takze ja dle toho co psali na internetu o ty jejich ordinaci a peci verila, ze budou skveli a oni to jsou jen blaboly :( nejvic me stve, ze segry doktorka i jen takhle z vypraveni rekla, ze to vypada na alergii na tu kravskou bilkovinu, kdyby to rekl ten debilni doktor uz jsem to mohla drzet davno a Domcovi uz mohlo byt davno lepe, kdyz to resime pomalu od doby co se narodil :zed: a taky rikala doktorka se setrou, ze muzeme obcas pomoc rourkou a kdyby se to po mesici drzeni bezmlecny diety nelepsilo mame malyho zbalit a treba v sobotu jet na pohotovost rovnou do Motola… Takze zacinam zvazovat zmenu pediatra… Kokotýn jeden a to jsem se ptala jestli nemuze mit na neco alergii… Jsem sokovana a nasrana snad i sama na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.5.18 15:53

@venisa Tak to je fakt psycho… Ještě když mu to sama nabídneš jako možnost a on se nechytí. Zkus to mlíko vyměnit a uvidíš, když to pomůže, tak víš, kde je pravda a pak bych teda okamžitě doktora změnila. Jedni známý mají taky kluka na všechno možný alergický a to myslim, že i na to sójový… Takže mu vyvařujou a dělají různý kašičky dle doktora. Ty se určitě neobviňuj. Hledala sis na něj recenze a našla jsi jen ty dobrý, ale rozhodně jestli to bude pravda, tak bych na něj uvedla nějakou špatnou s tim příkladem, ať se takhle netrápí víc dětiček… Ségry doktorka nepřijímá? Nebo to už máš zase z ruky? Tohle je fakt hrozně těžký, najít doktora, co bude za něco stát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.5.18 16:09

@Syberia ségra bydlí v Říčanech což na dojíždění není uplně nejblíž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.5.18 16:12

@Kajule21 Moc gratuluji a přeji jen samé dobré zprávy :srdce: Dneska na gyndě mi doktorka řekla, že by z těch výsledků určitě nedělala unáhlený závěry, že všechno vypadá v pořádku, jen ta jedna hodnota a riziko Downa je taky velmi nízké, takže žádný stres. Že si nemyslí, že z toho nakonec něco bude, ale chápe, že po tom potratu a ještě po takový době snažení jsem z toho vystresovaná… Ale když jsem se zeptala, jestli bych mohla letět k moři (Evropa dolet 2-3 hodiny), tak to by prý radši neplánovala, protože když to vyjde špatně a budu muset na plodovku, tak budeme pak akorát plánovat předčasný porod a na dovču určitě nebude ani nálada ani čas. Dýl už mi zase nedoporučila, že už budu v pokročilym těhu, takže taky prej ne dobrý. Ale ať se zařídim, jak chci. To mi optimismus teda nedodalo :roll: Včera jsem byla na tom Panorama testu, je to ten placený, ale já to mam zřejmě hrazené pojišťovnou, jelikož o penězích nebyla řeč :think: Asi holt to riziko a věk dovolují pojišťovnám hradit :nevim: Někdo platí, někdo ne. Každopádně když výsledky nedopadnou (čekačka 14 dní), tak budu muset na plodovku, pokud chci mít jistotu a sice jsem si počkala sakra dlouho, ale chci zdravé miminko, ne postižené… Já jdu na ten druhý screening 13.6., tak to mám těsně před tebou :mrgreen: Jen se modlim, aby to už teď vyšlo všechno v pořádku a ty vvv se nepotvrdily :zed: Psychicky jsem fakt na dně a do toho ještě kontrola z FÚ za dva roky na DPH, takže pecička jako svině :pocitac: Nic proti FÚ, chápu, že dělají jen svojí práci, ale proč je to vždycky v nejmíň vhodnou dobu. Samozřejmě, že mě to dostalo a řvala jsem dneska znova, protože to psychicky nedávam. Moc vypětí najednou. Taky jsem řekla kolegyni, že to musí zvládnout beze mě, že by mě to už totál odrovnalo. Což jsem jí i řekla v případě, že budu muset na ukončení, že prostě končim a v práci mě už nikdo neuvidí :nevim: Budu se muset dát dohromady a to už teď teda, protože pro toho našeho krásnýho chlapečka to prostě dobře neni :nevim: A že teda krásnej je, jak jsem ho viděla včera zase na ultrazvuku a doktor říkal, že se mu zdá vše opět v pořádku, i tu ledvinu přeměřoval a říkal v normě, že by si s tim hlavu nedělal :nevim: Nikdo si s tim hlavu nedělá, ale určitě jen díky tomu, že se jich to netýká :zed: Ještě jak mam ty hormony poblázněný, tak jsem prostě fakt na dně :roll: Všechno bych tu rozsekala a někam si zalezla a spala než zavolají za ty dva týdny, že je všechno v pořádku. Jinak se ani obtěžovat nemusí :pocitac: Promiň za ten sloh, ale mam v hlavě teď totál zmatek z toho všeho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.5.18 16:13

@venisa A co nějaký kamarádky s dětma v okolí, že by některá doporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.5.18 16:15

@Syberia no ve Kbelých žádný kámošky nemám a v blízkém okolí nikdo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.5.18 16:23

@venisa Tak já ti nevim, to taky nevim, jestli malýho vzít a do nemocnice s nim na nějaký vyšetření a jestli to jen takhle jde, bez doporučení :think: Ne každej doktor je ochotnej shodit toho druhýho, i když neschopnýho :nevim: Asi zkus prohledat nějaký diskuze na tohle téma a uvidíš nebo zkusit fakt někam zajet, jestli malýho nevyšetří nebo nevim, co se dělá, ale aby se už takhle netrápil. Vůbec nevim, jestli se mu tim nemůže něco rozhodit :nevim: Ale určitě stravu změň a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.5.18 16:49

@Syberia no já tu dietu držím už druhým týdnem a hodlám v tom pokračovat… jako vyšetřit bez doporučení musejí na tý pohotovosti, proto to ta sestřička s doktorkou říkaly… no uvidíme co bude za měsíc a pak se rozhodneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.5.18 16:52

@venisa Jo to ses takhle rozhodla sama, když on nic nepodnikal ;) Tak když to říkala přímo doktorka, tak to je v pohodě. A sleduješ nějaké zlepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.5.18 17:45

@Syberia no rozhodla jsem se sama jelikož už jsem nevěděla co pro Domču udělat aby ho to bříško přestalo bolet… zatím není žádná změna viditelná… na to je ještě moc brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí