Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
27.5.18 08:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
27.5.18 13:24

@Syberia Netahám nic těžkého, co váží víc než 5 nebo 6kg. Ostatní ať si odtahají druzí. Já nic riskovat nebudu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
27.5.18 13:28

Taky už si na sebe musím něco koupit…Začíná mě dost věcí táhnout přes břicho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
27.5.18 14:22

@Kajule21 No ja uz to fakt neutajim a jim opravdu za dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.5.18 19:17

Ahoj holky!
Tak jsem vás zase docetla :) uff
@Syberia hlavu vzhůru, vsechno bude dobre :) my už jsme si smůlu vybraly! :hug:
@Kajule21 tak ti sleduju tu tvou stránku na FB a musím ti rict, skoda ze si tak daleko :,(
Jinak já dnes dostala injekci, která by měla zařídit ten umely přechod- kvůli tomu dlouhému protokolu…a 12.6 kontrola a snad už stimulace a do konce června by už mělo proběhnout i samotné oplodnění a vložení vajíčka. Přistupují k tomu tak, ze si nedělám naděje, ale byla bych prestastna kdyby to vyslo…ale uvidime…ono to bude tak jak to byt ma :)
Tak krasny den holky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.5.18 19:38

@Syberia Tak už konečně ukaž to tvoje bříško :) Já musím zaklepat e, že jím pořád. jenom za jednoho. I manžel mě chválil, tak snad to tak bude pokračovat a nebudu žrát jak kyselina… @EllEff Jeeeejda,mně přijde, že se to strašně vleče :( Já myslela, že už máš tak před OPU a ty jsi ještě nezačala stimulovat :( Ale věřím, že to všechno dopadne dobře. A co se ti na FB líbí? Jak pak budeš něco potřebovat, dej vědět a něco vymyslíme ju? ;) Dálka není překážkou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
28.5.18 19:41

@EllEff „obchudek“ @Kajule21 můžu jen doporučit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
28.5.18 20:36

@Kajule21 Nooo, ja na to foceni fakt nejsem :lol: Muzu ti rict, ze jsem se rozezrala taky az tak kolem 14tt :think: Ono mi predtim bylo dost spatne furt a pak kdyz uz nebylo spatne, tak zase paleni zahy a co mam klid, tak zeru jak prokopnuta. Ale fandim ti :palec:
@EllEff 12.6. je den pred mym 2.screeningem :potlesk: To bude stastny tyden, Kajule ma zase 1.screening, takze to bude radost za radosti :srdce: A tem se to podarilo hned, takze uvidis, ze vam taky ;) Vsak cekacka uz byla taky dlouha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.5.18 04:44

@Kajule21 vlece se to, ale neudělám nic :(
Nekoukala jsem na nic konkrétního, ale mas to moc hezky :potlesk: až to bude aktuální poslu seznam co potrebuju :mrgreen:
@Syberia a všem třem to dopadne na jednocku :hug: @venisa super :palec: diky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
29.5.18 05:52

@EllEff Pak se to bude vlect od kontroly ke kontrole a najednou to utece jako blazen a ty budes rodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
29.5.18 06:34

@EllEff není zač :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.5.18 06:52

@Syberia já si taky rikam :mrgreen:
Ale co…ono to bude tak jak to byt ma a jestli už máme mít mimco, tak ho mít budeme…a já doufam ze už tam na nas ceka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.5.18 13:53

@venisa Jééééžiš holky vy jste zlaté :andel: :kytka: @Syberia Doufám,že se to nezmění :nevim: :lol: Teď, jak je to horko je to s tím jídlem nějaké hořší - teď jsem na sebe kvůli fazolce natlačila špenátovou polévku a zeleninové rizoto se sýrem, ale jinak bych nejedla nic. Vůbec nemám chuť - spíš si tak dát nějaký dobrý koktejl…Na svačinu jsm si udělala jahodovo-bannový, tak už se na něj těším :) Máme teď moc jahod a třešní, tak dělám furt nějaké koktejly nebo jím ovoce jen tak místo sladkého :) @EllEff No, nám to naštěstí (díky bohu) vyšlo na první dobrou :srdce: :dance: Jasně, jak se zadaří, pošli a něco vybereme a uděláme nějakou lepší cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
29.5.18 19:15

@Kajule21 Tyyy jooo, tresne bych si dala taky :P Jahody jsem si taky nejaky koupila. Miluju z nich tu merendu :srdce: Jak jsem do sebe nic moc nedostala a ani k piti, tak me dost zachranil meloun, ten muzu doporucit. Sice se ulitas na zachod, ale zaplacne brisko a neodvodnis se ;) Bylo mi doporuceno jist i vic okurek a rajcat, ale rajcata nemuzu :roll: Okurky taky moc ne, je na me tezka, ale meloun je best :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.5.18 21:49

S tím ovocem to naprosto chápu- jsem na noční a moje svačina čítá jahody a čtvrtku melouna :mrgreen:
jinak holky mám takový dotaz, i když budu asu za blbce…nevíte jak je to u stimulace na IVF se sexem? můžem, nemůžem…toho 12 se zeptám doktora, ale vrtá mi to hlavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí