Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa My mame v obyvaku 26… Mame to podlahovy topeni a tak mame termostaty ve vsech mistnostech
Ted je samozrejme vypnuty ![]()
@Syberia no já ani nevím kolik tu může být… možná lepší nevědět… ![]()
@EllEff Já se cítím báječně a těhotenství si užívám
@Syberia Jistě,že znám, ale mě Inglesina nikdy neuchvátila. A to žádný typ. Drahé je to ja sviňa a přijde mi, že zbytečně…Autosedačku bych volila jinou, nejlíp od Cybexu nebo Recara. Buddy jsou taky super, ale drahé jak prase… @venisa U nás taky vedro, ale dneska i sprchlo, tak se vzduch trochu pročistil…
@Kajule21 Jeste nam tam ukazovala Roan, to je vlastne podobny styl, jen o 10 levnejsi
Ja si taky prave rikala, ze treba ten Cybex jsem videla a jde prave treba i na ten podvozek s nejakym adapterem
No, uvidime, ale je to peklo ![]()
@Kajule21 Tak aspon v necem uz mam jasno
Diky
Snad se mi uz do stredy ozvou s tema vysledkama ![]()
@Syberia Kdyžtak klidně písni ohledně m jaké výbavy. S výsledkama na tebe budu myslet, dej pak hned vědět ju? Držím palce!! ![]()
@Kajule21 Tak dneska volali a super
Testy dopadly dobre, je to 100% kluk. Uleva teda faaakt obrovska
Ted uz jen pristi tyden ten 2.screening a muze propuknout nakupni horecka ![]()
@Syberia gratulujiiiiiiiiiii
druhý screen už bude brnkačna a dopadne určitě skvěle
Tak i vam kocky moje se pochlub tim nasim pokladem… Jak je foceny u ty deky, tak ho vzdy pokladame nozickama u pismenek C E - jen pro predstavu jak krasne zdrha
@venisa Dekuju
Malej je prdolka
To aby ti zachvili neutikal uplne
To uz se pak nezastavis
To hrozne leti…
@Syberia jo ještě na tom druhé screenu si nezapomeň nechat udělat fotečku… my byli v genetu a máme nádhernou fotku na A5 (viz. foto)… popravdě jsem ráda, že je aspoň takto akční, když už nám sabotuje pasení koníků… jako letí to neskutečně… ty už budeš kolem 20tt že??? nebo se pletu… nemám vůbec přehled… ![]()
@venisa To se neboj, na dalsi fotecku se tesim jako mala
U nas delaji i ten odlitek sadrovej, ale to nevim, jestli uz neni moc
Jj, ted jsem 18+6 ![]()
@Syberia no u nas delaj prdlajs
to jedine, ze bychom si to udelali samy… Teda to strasne leti… Za chvilicku budes mit pulku za sebou… A co pohyby, uz citis prdolku??? A jak roste brisko???