Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa Tak to je primo na te genetice, nekam to odesilaji a pak to prijde treba za 14 dni
Brisko mam uz obri, ale pohyby necitim
Na ty genetice mi rikali, ze mam placentu dole a spis dopredu, takze to asi taky ovlivni, kdy je konecne ucitim ![]()
@Syberia no já měla placentu taky v předu… takže ona když je v předu, tak jsou ty pohyby cítit později…
@venisa Ja jsem v jine diskuzi na termin porodu rijen a tam uz prave vetsina holek pohyby citi
Jem doufam, ze je vse v poradku s prckem. Od posledni kontroly to jsou uz dva tydny a nemuzu se dockat pristiho patku ![]()
@Syberia No tak skvěléééé, vidíš, jsme ti to říkaly, že to bude dobré
Takže chlapeček…Hele, kolikátý že jsi ten tt, že už jdeš na druhý screen? Já jdu příští pátek na první a jsem zvědavá, jak se prdelce daří a jak vypadá
Snad bude v pořádku ona i všechno ostatní??
@venisa Hergot ten je mrštný
Aby Vám zachvilku neutekl někam dál
@Syberia Aha, už vím, že jsi 18+6tt. Ty kráso to letí…To jsi o víc jak měsíc a půl dál než já
Mně zatím nikdo neříkal, kde a jak je uložená placenta - jen na poslední kontrole v CARU (cca 14dní zpět) říkal dr. že placenta vypadá v pořádku, žádný náznak odlučování nebo volné tekutiny, tak snad je i uložená tam, kde má…Jinak nevím, od kterého týdne bývají cítit pohyby? Od 15.tého? Že by?
![]()
@Syberia zkus si dát čokoládu nebo trochui studený koly a třeba se mimouš rozjede
jinak určitě je všechno v pořádku
![]()
@Kajule21 no jelikož se ještě na bříško neotáčí a sabotuje i pasení koníků, nemám strach, že by někam utekl… zatím jen couvá nebo se točí do kola…
@venisa Malej racek
Colu nepiju, je tam ten kofein, tak to nechci riskovat
Ale cokoladu nebo sladky celkove to zase jo ![]()
@Kajule21 Leti to silene. Optejte se na tim screeningu na pohlavi nebo to chcete jako prekvapko? Nam to doktorka nerekla, az ori dalsi prilezitosti jsem se optala a uz poprve nam to ale bylo jasne s muzem
A ty pohyby citi kazda jinak… Nekdo uz to tam psal v 17.tt, nekdo az ted treba v 19., fakt ruzny ![]()
@Syberia trocha coly nic neudělá opravdu… i kafe si v tom těhotenství dát můžeš… nemůžeš to zase tak všechno hrotit…
@venisa Ja vim, ale vis jak, pricuchnu k tomu a jsem hotova
Radsi si to odrikam, necekala jsem na to 3 roky, abych to ted zkazila
Zrovna ted trpim jako hooodne
Asi prrd hodkou jsem se vzbudila, myslela jsem na zachod, tak jdu, hrozna bolest podbrisku, pri curani jeste horsi a dostat se zpatky do postele bylo sileny
Ted tu lezim a desim se o co jde
Snad to jsou jen zarazeny prdy nebo nevim, ale bolest fakt silena, ze i otoceni boli ![]()
@Syberia To se mozna prcek narval nekam dolu a tlaci na neco… Kdyby to nepolevovalo asi bych zavolala k dr… Jako jen pro jistotu…
@venisa Ja bych rekla, ze je prave porad dole. Ten podbrisek mam dost tvrdej, tak si myslim, ze to je on… Jako uz nejakou dobu ![]()
@Syberia no jo nacpal se dolu a ono je to pak fakt dost nepříjemný… ale kdyby se ti to fakt nepozdávalo a měla jsi nějaké pochybnosti určitě nijak neváhej a k dr si zajdi… není na tom nic špatnýho
@venisa Kdyz lezim na jedny strane, tak bolest, na druhy takova ne, ale spis z toho mam pocit, ze jsem jen nadmuta a je to sprajcli nebo nevim
Uvidim, jak to pujde dal
Ale jako v noci jsem zase zpanikarila, jestli mu neco neni ![]()
@Syberia tak třeba to jsou opravdu jen zaražený prdíci a bude lépe… taky bych zpanikařila, to je teď normální
@venisa Snad jo
Jak lezim, tak lepsi, ale sla jsem na zachod a bolest silena
Sotva jsem lezla. Moje doktorka tam je az odpoledne, tak uvidim, jestli to do ty doby nepovoli. Zase jet na pohotovost se zarazenyma prdama by bylo asi moc ![]()