Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia Merenda je co?
@EllEff My jsme při stimulaci sexovali normálně, akorát potom před OPU jsme měli 2nebo3 dny půst
Zato teď je to slabota, jak mám ten Utrogestan, jsem nějaká utlumená a s bídou to zvládneme 1× za týden a opatrně. Vím, že fazolce to asi neublíží, ale mám lepší pocit, když to není nic velice divokého… ![]()
@Kajule21 Rozmackany jahody s mlikem
Jinak my ze zacatku v podstate sex nemeli, tak max 3× do prvniho screeningu
Ted uz se snazim vic, ale musi manzel rict vcas nez usnu
Chut v podstate ani nemam ![]()
Diky holky
přemýšlím nad kravinama…jinak injekce funguje, dneska jsem koukala na seriál Vikingové-po nocni a rvala jsem jak kdyby to byl dojak
takže tak no…
@EllEff Noo, zrovna u Vikingu
Ale je fakt, ze ja bulim ted uplne u vseho, takze se mas na co tesit ![]()
@Syberia taky nechapu- ale tak hlavně ze to není nic horsiho ![]()
@EllEff Tohle je z toho asi to nejmensi zlo
Budou horsi stavy
Ale pro miminko cokoliv ![]()
@Syberia já se snažím brát vše tak jak to je a jak to má být
ale jsem natěšená na kontrolu a doufám, že hned vyfasuju ty injekce…i když jsem zase blbec četla, že hormonální léčba zvyšuje riziko rakoviny prsu ![]()
a co ty? jak se tobě daří?
@EllEff Jasny, rozhodne to jsou sracky do tela
Ale je na tobe, jestli chces riskovat nebo ne
Kdyz to jde, tak je nejlepsi prirozena cesta, ale kdyz ne, tak nenadelas nic ![]()
Dneska je mi dost mizerne, jinak to celkem jde. Jen ta unava pretrvava…
@Syberia tak u nás to přirozeně nejde… jen se spíš smiřuju s tím, že budem mít asi jedináčka- páč vícekrát se mi do toho nechce…
to je mi líto- ono to dělají i ty změny počasí a tlaku
tak držím palce at je lépe
@EllEff Tak treba budes mit i mrazacky
To uz pak podsroupis jen ten transfer. A hlavne, vis kolik bylo pripadu lekarky neplodnych a pak prask a otehotneli? Mraky
Takze ted to prostouchnete a muze to jit pak samo
Tak se drz a bud v klidu ![]()
@Syberia Jj, snažím se, ale to jsou věci, to nejde necist ![]()
A co ty? Už pracuje z domova?
@Syberia Aha,tak to já tam dám mléka víc a je z toho jahodový koktejl
Taky nemám chuť, ale snažím se kvůli chlapovi, aby chudák netrpěl cca 1× za 7-10dní
Ale u mě je to ještě tím Utrogestanem
@EllEff Tak já jsem asi divná, ale pokud není nějaká dojemná scéna nebo někdo nebrečí, neřvu. Ale někdy mě to chytne u Ordinace v růžové zahradě
S tou rakovinou si nevybereš - buď stimuluješ, podstupuješ to riziko a máš možnost mít dítě, nebo do toho nepůjdeš, rakovinu můžeš dostat i tak a ještě budeš bez dítěte… Já měla jasno
@Syberia Já jsem s tou únavou poslední 2 dny taky nějaká marná - mám neskutečný kopr, nic se mi nechce a včera jsem myslela, že usnu v práci…
@Kajule21 tak jasně že do toho jdu, jen asi ne vícekrát… tohle prý by mělo být k té injekci…snad mi to nezůstane ![]()
a jak se jinak cítíš?
@Kajule21 Tak to ten muj ze zacatku trpel dost
Ale mne bylo dost blbe a bolel podbrisek, tak nervovat se pak kvuli chvilce jeho uvolneni mi za to nestalo
Dneska jsme byli ocihnout kocarky. Znas Inglesina Trilogy s podvozkem ergo bike nebo tak nejak? Dost me uchvatil, ale cena uz min
Taky resin autosedacku v kombinaci nebo radsi vybrat uplne jinou (dle testu bezpecnosti)?
@EllEff Tak uz jen prace z domova nastane ode dneska. Vcera jsem dostala sanci hodit dve vety se sefem… A s tema hormonama… Ono se to v prubehu tehotenstvi horsi
Ale nekdy mam dobry dny a nervu a jindy… ![]()
Ahojky těhulky a snažilko moje… nějak jsem vás zanedbávala… jak pak se máte, jak zvládáte ty vedra??? Náš Domča ty vedra úplně nesnáší… ale snažím se ho držet co možná nejvíc v nejlepším místě aby tolik netrpěl… potřebovali bychom aby tu byla nějaká bouřka aby se pročistil vzduch…