Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
30.5.18 06:25

@Syberia Merenda je co? 8o @EllEff My jsme při stimulaci sexovali normálně, akorát potom před OPU jsme měli 2nebo3 dny půst :) Zato teď je to slabota, jak mám ten Utrogestan, jsem nějaká utlumená a s bídou to zvládneme 1× za týden a opatrně. Vím, že fazolce to asi neublíží, ale mám lepší pocit, když to není nic velice divokého… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
30.5.18 18:22

@Kajule21 Rozmackany jahody s mlikem :P Jinak my ze zacatku v podstate sex nemeli, tak max 3× do prvniho screeningu :lol: Ted uz se snazim vic, ale musi manzel rict vcas nez usnu :roll: Chut v podstate ani nemam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.5.18 19:23

Diky holky :) přemýšlím nad kravinama…jinak injekce funguje, dneska jsem koukala na seriál Vikingové-po nocni a rvala jsem jak kdyby to byl dojak :roll: takže tak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
30.5.18 20:40

@EllEff Noo, zrovna u Vikingu :lol: Ale je fakt, ze ja bulim ted uplne u vseho, takze se mas na co tesit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.5.18 21:46

@Syberia taky nechapu- ale tak hlavně ze to není nic horsiho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
30.5.18 21:58

@EllEff Tohle je z toho asi to nejmensi zlo :lol: Budou horsi stavy :P Ale pro miminko cokoliv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.5.18 22:07

@Syberia já se snažím brát vše tak jak to je a jak to má být :) ale jsem natěšená na kontrolu a doufám, že hned vyfasuju ty injekce…i když jsem zase blbec četla, že hormonální léčba zvyšuje riziko rakoviny prsu :think:
a co ty? jak se tobě daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
30.5.18 22:23

@EllEff Jasny, rozhodne to jsou sracky do tela 8o Ale je na tobe, jestli chces riskovat nebo ne ;) Kdyz to jde, tak je nejlepsi prirozena cesta, ale kdyz ne, tak nenadelas nic :nevim:
Dneska je mi dost mizerne, jinak to celkem jde. Jen ta unava pretrvava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.5.18 22:27

@Syberia tak u nás to přirozeně nejde… jen se spíš smiřuju s tím, že budem mít asi jedináčka- páč vícekrát se mi do toho nechce…

to je mi líto- ono to dělají i ty změny počasí a tlaku :( tak držím palce at je lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
31.5.18 06:00

@EllEff Tak treba budes mit i mrazacky ;) To uz pak podsroupis jen ten transfer. A hlavne, vis kolik bylo pripadu lekarky neplodnych a pak prask a otehotneli? Mraky ;) Takze ted to prostouchnete a muze to jit pak samo :lol: Tak se drz a bud v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.5.18 06:28

@Syberia Jj, snažím se, ale to jsou věci, to nejde necist :think:
A co ty? Už pracuje z domova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.5.18 12:34

@Syberia Aha,tak to já tam dám mléka víc a je z toho jahodový koktejl :) Taky nemám chuť, ale snažím se kvůli chlapovi, aby chudák netrpěl cca 1× za 7-10dní :lol: Ale u mě je to ještě tím Utrogestanem :nevim: @EllEff Tak já jsem asi divná, ale pokud není nějaká dojemná scéna nebo někdo nebrečí, neřvu. Ale někdy mě to chytne u Ordinace v růžové zahradě :lol: :lol: S tou rakovinou si nevybereš - buď stimuluješ, podstupuješ to riziko a máš možnost mít dítě, nebo do toho nepůjdeš, rakovinu můžeš dostat i tak a ještě budeš bez dítěte… Já měla jasno :nevim: @Syberia Já jsem s tou únavou poslední 2 dny taky nějaká marná - mám neskutečný kopr, nic se mi nechce a včera jsem myslela, že usnu v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.5.18 12:45

@Kajule21 tak jasně že do toho jdu, jen asi ne vícekrát… tohle prý by mělo být k té injekci…snad mi to nezůstane :mrgreen:
a jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
1.6.18 01:29

@Kajule21 Tak to ten muj ze zacatku trpel dost :lol: Ale mne bylo dost blbe a bolel podbrisek, tak nervovat se pak kvuli chvilce jeho uvolneni mi za to nestalo :lol: Dneska jsme byli ocihnout kocarky. Znas Inglesina Trilogy s podvozkem ergo bike nebo tak nejak? Dost me uchvatil, ale cena uz min :lol: Taky resin autosedacku v kombinaci nebo radsi vybrat uplne jinou (dle testu bezpecnosti)?
@EllEff Tak uz jen prace z domova nastane ode dneska. Vcera jsem dostala sanci hodit dve vety se sefem… A s tema hormonama… Ono se to v prubehu tehotenstvi horsi :roll: Ale nekdy mam dobry dny a nervu a jindy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
1.6.18 06:42

Ahojky těhulky a snažilko moje… nějak jsem vás zanedbávala… jak pak se máte, jak zvládáte ty vedra??? Náš Domča ty vedra úplně nesnáší… ale snažím se ho držet co možná nejvíc v nejlepším místě aby tolik netrpěl… potřebovali bychom aby tu byla nějaká bouřka aby se pročistil vzduch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí