Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
26.6.18 19:23

@Kajule21 @Syberia
Ahoj holky! Tak dnešní kontrola-mam 10kousku 12-15mm, plus ještě nějaký malinký, který možná ještě dorostou. Sliznice super…zvýšila mi hormony na 250IU a dala mi sprej do nosu aby nepřišla ovulace. A ve ctvrtek další kontrola a pak snad sobota odber…ale to se ještě uvidi…
Jinak ano,na ty dvě nocni pojedu a pak už zůstanu doma.proste musí náhradu najit-když budu těhotná stejne do prace nemuzu…mam z toho zatím dobry pocit a i počet mi přijde akorat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
27.6.18 06:21

@venisa Tak to holt nebyl pri chuti :lol: Hlavni je, ze hezky papa ;)
@Kajule21 Nam prispiva jen nase rodina financne, at uz svatba, barak nebo ted i pro mimco. Manzelovo rodinu celkove nechapu, ale nejsou spatny. Do niceho nekecaj nebo tak, ale vidame se malo. Babi s dedou teda nalozi vzdycky plno jidla, abych nekrivdila :lol: Mamky pritel je taky bran v podstate jako tata. Vzdycky nam se vsim ochotne pomuze atd.. Vlastne by se i strhal pro nas :lol: Hlavne aby ti pak manzel nekazil moralku u vasich deti :roll: To si budete muset nastavit jasny hranice. Ja uz jsem se smirila s tim, ze ja jsem ta prisna, co chce dodrzovat nejakou moralku a chce mit naklizeno a ma strach, aby se neco nestalo a manzel je pro kazdou spatnost. Nicmene jsem jasne rekla, ze musi stat za mym nazorem a maximalne mi rict svuj v soukromi :lol: I jsem kamaradce rikala, ze me deti nebudou mit radi, protoze nedelam kravinky, ale proste se snazim, aby mel kazdy vse, co potrebuje ke spokojenemu zivotu :roll: Ona mi rekla, ze je doma taky za zlou, ale ze ve finale ty deti jdou stejne vic za ni, tak se nemam bat. A je fakt, ze tohle je i se psem. Ja jsem ta prisna a manzel nic neresi. Ja se jen podivam a jde na misto. Manzel musi zasahnout, kdyz ho nastve. Ale pak jde vzdycky za mnou, kdyz neco chce :lol: Hlavne zradlo nebo ven :P Podrbat taky zkusi a kdyz se nechytnu, tak jde dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
27.6.18 06:23

@EllEff Tak to je super :potlesk: Ani jsem nevedela, ze je na to i sprej do nosu :lol: Ja dostala dalsi injekce. T Pocet mi prijde taky dobrej, tak at hezky rostou stejne, at je jich co nejvic uz dozralejch :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
27.6.18 06:37

@Syberia no byl ten den takovej nevrlej… tak uvidíme ja kmu to pujde dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.6.18 08:39

@Syberia já to taky netušila a přijde mi to takový zvláštní…ale beru poctivě vše co mi davaji :) snad dorostou, těch 10 by bylo fajn :)
A co ty a bříško? Vsechno v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
27.6.18 10:11

@venisa No vidíš, to fakt neměl svůj den ;) To bude určitě v pohodě. Každej to tak někdy má :lol:
@EllEff Určitě dorostou ;) Bříško roste a roste… Ale jak už jsem tu psala, těhotenství jsem si malovala teda jako lepší :lol: Sice mi špatně neni od žaludku, to fakt bylo jen do toho 12tt, pak asi až do 14-15tt pálení žáhy. Ale mam pořád samé starosti… Zrovna včera průjem, asi jak jsem začala pít ten Magnosolv, což je vedlejší účinek toho :think: Mám pít dva denně, doktorka řekla, že když to přijde, tak jen jeden, tak jsem včera radši vynechala a držim dietku a nevim no :think: Nicméně na problém, kvůli který jsem to začala brát, to nezabralo… Bolí mě dost spodek a to tak, že když jdu, tak to fakt bolí a nemůžu chodit nikam na dlouho… Jak si sednu, tak zase dobrý. Ale jen přejít barák mi občas činí dost velké problémy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.6.18 10:34

@Syberia no ono těhotenství asi není jen to krasny…ale bohuzel i ty starosti…ale to zvladnes a bude zase dobre :) svagrova měla tyhle bolesti když měla placentu moc nizko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
27.6.18 10:44

@EllEff Mně už ale teď na druhym screeningu řekl, že mam placentu vepředu. Když jsem si postěžovala na gyndě, že mam problémy s chůzí, tak mi právě předepsala hořčík. Já už brala, ale v kapslích a jen 1, na to mi řekla, že bych musela minimálně 4, aby to mělo nějaký účinek. Na krabičce píšou 1 denně, tak jsem to tak brala :lol: A ona mi nejdřív říkala, že na rozjezd mam dát dva a pak už jen 1. A najednou zase špatně a div celou pikslu bych do sebe neměla vysypat najednou :lol: Ono ani to šťourání všude možně v tom podbřišku příjemný není, ale zase mam radost, když prcka cítim a říkam si, že je v pořádku :srdce: Já to beru tak, že ve finále může být pořád hůř (někdo se prozvrací až k porodu) a že nemůžu nikde trajdat, tak to se nedá nic dělat :nevim: Miminko je to vytoužený, takže jsem ochotná pro happy end se zdravym mimčem v náručí udělat cokoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
27.6.18 10:55

14+1tt

@EllEff Počet je krásný, to je super - mám z tebe radost :dance: Jen hledím na sprej do nosa proti ovulaci 8o To jsem ani netušila,že existuje 8o @Syberia Tak to já nejsem až takhle přísná a věřím,že svému leccos povolím,ale taky budu asi platit za tu špatnou já,protože budu trvat na učení,pomáhání doma a na nějakém režimu a pravidlech.Můj manžel je takový benevolentní,netrvá na nějakých pravidlech apod. - přesný opak mě.Ale dítě bude stejně nejvíc semnou - bude semnou jezdit i do práce,takže největší slovo a výchova bude stejně na mě a tatínek bude takový ten,co se pohraje, rozmazlí, dovolí atd.Ale jelikož budu s malou trávit dost času sama (jak už jsem říkala třeba v práci),budu mít čas jí všechno vysvětlovat a snažit se o to,abysme měly krásný a kamarádský vztah,ale taky jakné a pevné mantinely,za které se nepůjde.Nějaký režim,kdy se chodí spát,kdy se jí apod.,aby to nebylo ja u Adama,který v 9,5letech čumí ještě v půl 11 na televizu a když má jít spát,tak si zmyslí,že má ještě hlad neo by si dal čaj - to u mě neprojde. Měl sis vzpomenout dřív,teď už se jde spát,takže jdeš do postele hladový/á :nevim: Odsud podsud a basta!!U našich je to stejné,protože budu praktikovat stejnou výchovu,jako praktikovala moje mamka u mě,takže tam strach nemám vůbec klidně tam dítě s čistým svědomím a bez obav pošlu i na týden. U tchánů je to jiné - tcháni jsou o dost starší než naši,takže i těch sil nebude tolik,jako mají naši.Budou brát dítě na výlety,prazdniny,věřím,že třeba i k moři,na noc,ke známým apod. - to tcháni ne.Sedí pořád doma na prd.eli a jedině by dítě vzali tak na procházku nebo na písek. Nikam nejezdí,tchán má počínajícího Alzheimera a má ty svoje naučené trasy,jinak je to marné. A i u nich doma není Bůh ví jaký pořádek,což mě osobně hrozně vadí a kvůli čemu se budu snažit,aby tam dítě bylo jen za naší přítomnosti,abych viděla,jestli si třeba nedává do pusy cumel od pavučin nebo ze země,kde se klidně přejde i v botech.Navíc na to,že mají rodinný dům je celý vrch holý a připravený na další bytovou jednotku,která už tam ovšem ale nikdy nebude a dole obývají jen ložici a obývák s kuchňským koutem a koupelnu se záchodem.Další pokoj,který by mohl být pro děcka nebo pro „hosty“ je plný bordela a udělali z toho skladiště,takže o ničem.Jako by měli 2+kk - děs.Nechápu to.Naši bydlí na bytě 3+1 a dítě by tam mělo krásně svůj pokojíček. Na psíka si myslím,že jsme oba dva stejní, dokážeme přikázat,ale taky se pomazlíme.Já jsem ta na krmení a spíš i to rozmazlování a manžel je na venčení a takový ten „tvrdší“,ale jen přiměřeně a psík v žádném případě netrpí.Ba naopak - miluje ho :srdce: @venisa Malý to dá,je šikulka. Předevčírem jsem potkala u Tesca bratránka s malým (má 4 měsíce) a říkal,že cvičí Vojtovku,tak jsem si hned vzpomněla na tebe.Jak válčíte vy?Cvičíte poctivě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.6.18 11:06

@Syberia Presne tak- vždycky muže byt hur :palec: mas pravdu,bylo to i v te zprávě co si mi posílala…jako je to vzoreček vyloženě vymyšlený,tak by člověk udělal cokoliv…Presne to si rikam :) @Kajule21 ja jsem taky spokojena s počtem.ani malo ani moc…a to už i těch deset pekne tlačí a vim ze tam něco proste je…ten sprej se jmenuje Synarel a jako teď jsem si přečetla nežádoucí účinky a taky husty :mrgreen: ale co…říkám si i kdyby to nevyšlo,tak budou snad mrazacky a budem mít více pokusu takže si to telo od těch hormonu odpočine. Zitra tam jdu zase na kontrolu tak snad už budou narostly aby je v sobotu mohli vytahnout :potlesk:
Jinak vám holky poslu jaký krasny pocasi jsme tu včera vecer meli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
27.6.18 12:01

@Kajule21 cvicime poctive 3× denne… Akorat dneska rano jsem mu pred kontrolou dala „volno“… A dalsi cviceni mu dame az prijde pritel z prace at ma dnesek takovej oddychovejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.6.18 12:15

@venisa uvidis ze za chvíli budou výsledky a budeš mít radost ze si to dotáhla…a malej Dominik ti jednou taky podekuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
27.6.18 12:37

@EllEff tak pani doktorce se cviceni co mame na zadickach libilo a co cvicime na brisku, tak mame novy „uchop“, jelikoz si Domca nasel u toho prvniho uchopu ulevu… No sice u toho rve jak tur ale je to " jen" na minutu na kazdou stranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.6.18 12:55

@venisa on na to přijde jak to udělat správně a bude to :) pak už to bude i bez revu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
27.6.18 13:03

@EllEff no tak on si určitě najde zase něco jak si u toho cviku ulevit a bude to :lol: u toho prvního prostě, když zjistil, že mu nepustíme hlavičku do „záklonu“ tak jí prostě položil na podložku a mámo/táto trhni si… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí