Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
22.6.18 14:28

@Kajule21 no tak my měli psáno, že pro mimčo máme mít plínky, vlhčený ubrousky, líh na pupík a mastičku na prdelku… ale vše krom plínek bylo k dispozici… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.6.18 06:47

@Kajule21 Tak to je masakr. Vsak i po nealko pivu (kdyz jich da vic), chlap nafouka. Tak mi nerikej, ze v tom nic neni 8o No to bych mu taky naprdela… Mozna ten naprstek a leda tak na oslavu. Bezne ne. S tim ucenim je to taky problem. Ale manzel to asi bere tak, ze jeho mama se ma starat a on je na zabavu :nevim: Nicmene si myslim, ze by vam pak mohl kazit vychovu, kdyz uvidi, ze ten to muze a ona ne 8o Ale zase vekovy rozdil je dost velkej, takze tam ty argumenty urcite budou ;) Proto jsem nikdy nechtela chlapa uz s ditetem :lol: Presne techhle rozbroju bych se bala. Protoze kazdej mame vychovu z rodiny jinou :roll: @EllEff Tak v krmeni bych problem nevidela. Kdyz si budes davat pozor, ale dojeni bych se bala taky 8o To radsi na manzelovi fakt nech… Ja se o sebe ted dost bojim i v aute, jak uz mam pupik a ten pas pres nej me stresuje. Vis, ze staci tukanec, kdy mne nic nebude, ale pas se mi do bricha zarizne :zed: Plasim zbytecne, ale clovek ma na silnici predvidat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.6.18 06:48

Ja nasla jen popis univerzalni v tehu prukazce ohledne veci do porodnice 8o Jinak jsem si nic nezjistovala. Jsem ocividne brzda ve vsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.6.18 06:57

@Syberia no radši se podívej na stránky porodnice, jestli nemáš mít s sebou ještě něco o čem se v průkazce nepíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.6.18 07:21

@venisa Tak ja bych chtela jit stejne pak na ten predporodni kurz, tak to mi tam snad vsechno i reknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.6.18 07:22

@Syberia no my na kurzu dostali seznam co s sebou k porodu a na pobyt v porodnici, tak snad vám to pak dají taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.6.18 07:40

@venisa Ja ted koukla na stranky ohledne tech kurzu. Maji nejaky zakladni a pak na 5 lekci, kde uci i peci o mimco a kojeni. Pak jsem nasla dalsi, ktery je vylozene jen pece o mimco. To vyjde levneji a zabere i min casu :think: Byla jsi na necem takovym? Taky tam maji cviceni pro tehotne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.6.18 07:53

@Syberia no já byla na kurzu co byl v tý porodnici kde jsem rodila a tam měli jen jeden typ… ale probíralo se tam skoro všechno od přípravy na porod po starání se o mimčo… ale bylo to celkem drahý… za 2×3hodiny 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.6.18 12:57

@venisa Tak to vypada jak ten delsi kurz na nekolik lekci. Myslim, ze tam byla cena 1750,– :think: Ale 500,– stoji priprava na porod a prave info co a jak a pak kurz vylozene na peci o mimco asi za 700 nebo tak nejak :think: Jsem od rana uspesne zapomnela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.6.18 13:46

Ahoj holky!
Tak jsem po kontrole a vše jak ma byt! Na levým vaječníku 10-12 vajicek ale zatím malých a na pravým asi 8 ale už větších. Ještě teda potřebuji pokračování, ale funguje to a vajíčka budou :potlesk: kdyby jste věděly, jak jsem stastna :dance:
Tak snad to tak zustane a bude to vše jak ma :lol:
Jinak s tou přípravou na porod- svagrova hodne doporučuje ten aniball- sice rodila císařem, ale už jen ta psychika,ze je na to připravena děla hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
24.6.18 07:38

@venisa Třeba to v kurzu ještě změní-taky jsem myslela,že aspoň nějakou kosmetiku pro miminko máme mít :nevim: @Syberia No,nebere to tak,že se má starat máma,ale vždycky řekne,když já ho mám tak málo (dle mého to stačí až až)a já mu na to říkám:"Právě proto,že ho máš tak málo by ses mu měl o to víc věnovat. Ale je to jeho děcko a mně po něm může být velké hov.no a taky to tak dělám.Než bych se věčně nervačila,radši si ho nevšímám… :nevim: Jako bráchu pro naše miminko ho rozhodně nevnímám a u naší malé bude teda výchova jiná,rozhodně ne,jako u Adama.On je svým způsobem hodný (nezdržkuje,není nějaký rozmazlenec,co si všechno vynucuje),ale tím,jak furt čumí dospělým do huby je strašně.přechytračelý a takové děcka já nesnáším :zed: Mají být chytré úměrně věku,což Adam vystupuje jak dospělý chlap.Někomu to.přijde milé,ale většina lidí je tím otrávená…Jen tatínek ti asi nevidí a je na něho pyšný,jak kdyby měl být na co pyšný.Já se kolikrát spíš stydím a jsem raději,když tu není a různé rodinné oslavy,návštěvy a akce se snažím plánovat bez něj… @EllEff Mně zase kamarádky říkají,že je ro zbytečnost a místo Aniballu stačí masáž hráze :nevim: Asi to nechám na přírodě a bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.6.18 15:44

@EllEff A ja zase cetla, ze ten aniball to zase tak moc neroztahne :think: Ale tezko rict. Nicmene ja si tam nechci nic rvat :lol: A tfuj tfuj, at vajicka rostou dal a jsou pekne kvalitni :andel: Tu masaz hraze jsem taky cetla, ze staci par tydnu pred porodem, no uvidime :mrgreen: Driv se z toho nic nedelalo a jsmw tu vsechny :jazyk:
@Kajule21 Tak ja si myslim, ze ty ho vnimas opravdu jako ciziho, ale i kdyz tvoje holcicka bude takova, tak to tak neuvidis, protoze to bude tvoje laska :lol: Preci jen tem, co milujeme, odpustime hooodne :P Jak jsem psala, ja bych chlapa s deckem nechtela. I jemu to musi byt lito, ze jeho syna nemas rada, ne? To nemyslim nijak zle, jen to beru podle sebe. Ze ja mit dite a najit si chlapa a on by k nemu pristupoval takhle, tak by mi to dost vadilo :think: Ale zase jina situace, kdyz s vami normalne nezije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.6.18 16:22

holky já aniball nepoužívala a Domča se protáhl :lol: sice jsem pak měla 4 kosmetický stížky ale vůbec to nebolelo… a to měl Domča obvod hlavičky 35,5 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.6.18 19:03

@Kajule21 @Syberia @venisa
Já říkám jen to, co mi rikala svagrova :think: selský rozumem si říkám ze driv zensky neměly nic z toho a rodily taky dobre…
Jinak vajíčka asi rostou,minimálně na pravým vaječníku protože už to pekne tahá a tlačí…je to takový neprijemny…jinak telatko se nám krasne rozpilo od mamky,takže zitra už jdou ven a konci dokrmovani :potlesk:
A je tu zima jako vlazen :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.6.18 19:04

@EllEff no to je dobře, že se telátko už rozpilo… tady taky žádný teplo nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí