Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
19.7.18 06:36

Ahojte kocky moje… Jak se mate??? My tak nejak celkem v pohode… Malej Domca obcas radi… Ja jsem posledni dva dny nejaka unavena… A ted me nejak jeste bolej zada… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
19.7.18 06:43

@venisa Domca je super :srdce: Malej mi taky radi v brisku a to v podstate neustale :mrgreen: Uplne se bojim, jestli vubec nekdy spi, ale treba se ted vyradi a pak bude spavej :lol: Asi jsem naivni, vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.7.18 06:59

@Syberia no hele Domča v bříšku řádil až nějaký poslední měsíc… ale já bych na takový ty řeči, že když je mimčo v bříšku hodný pak bude řádit a když řádí v bříšku až se narodí bude to kliďas úplně nedala… ale zase tě nechci nijak strašit ale lepší je připravit se na ďáblíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
19.7.18 07:10

@venisa Je mi to úplně jasný :lol: Třeba si myslim, že řádí už teď a ono se to ještě zhorší :lol: Ale je to krásný, jak ho cítim :srdce: Zase lepší, než kdyby byl línej a já vůbec netušila, co s ním je. Jako měl jeden den útlum a já furt přes den přemýšlela, co s nim je a byla šťastná, když večer zase začal kopat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.7.18 07:14

@Syberia jo já jsem taky byla ráda, když začal kopat nebo respektive o sobě dával vědět… nejlepší pak bylo jak třeba vystrčil zadek a měla jsem vyboulené šišaté bříško… nebo pak byla vidět i nožička :lol: ale na první pohyb snad nezapomenu, to bylo 15.10 :lol: to se mi uplně zavlnělo bříško… jak kdyby tam byl vetřelec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
19.7.18 07:21

@venisa Jj, to je nejvíc, jak mam taky ty boule na břiše. Zrovna předevčírem to vypadalo taky na vetřelce, co mi roztrhne to břicho a vyleze rovnou ven :lol: Naštěstí se ven neprokousal a zůstal tam :mrgreen: Já s tim prvním pohybem vůbec nevim. Dost dlouho jsem váhala, jestli je to už on nebo jen plyny ve střevech :lol: Teď si to taky kolikrát říkam, když to není úplně evidentní, ale jak mi tam furt tak jako bublá, tak to pak přičtu jemu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.7.18 10:10

17+2tt

@Syberia Tak já nevím,jak to dělám,ale rámy špinavé nemám.Po zimě nebo dle potřeby umyju speciálním přípravdkem na rámy,ale to je tak 1× ročně.Jinak si dám do vody ocet, umyju skla, rámy, mám takovou speciální hadru,kterou skla vyleštím a hotovka - žádná chemie,Cliny či okeny,nic podobného a jedu. Největší okno máme v obýváku a přesně,jak říkáš,půlku namočím a než stihnu i tu druhou,tak první je suchá.Nevím,jak to dělám,ale jde to samo.Sítě nevytahuju pokaždé - by mě jeb.lo.A jelikož jsem zastánce záclonek, závěsků a podobných pytlovin,tak to nemáme a tím pádem ani garnýže. Máme roletky,protože do všech oken by nám žaluzie nepasovaly a nechtěli jsme mít něco tak a něco tak. Takže tak s oknama a to se s tím nějak moc nese.ru,ale rozhodně to neodfláknu stylem „to je dobré,příště to udělám líp“ a dělám to pořád stejně a myslím,že i pořád stejně dobře a zodpovědně. :nevim: No super,že je malý v pořádku a že i ty sis vzala něco z toho k srdci a napsala šéfovi. :potlesk: :palec: Já se na 3D a 4D UTZ asi vyprdnu a kdyžtak zajedu k té kámošce-sama mi nabízela,že v té druhé ordinaci má lepší 3D UTZ,takže můžeme klidně dojet :nevim: Navíc jsemz zjistila,že se mi nejvíc líbí ten klasický UTZ, ty 3D mi přijdou,jako když vystříkneš montážní pěnu.S tím obyčejným klasickým se to nedá ani srovnat (jasně,vidíš tak krásně dětailně očička,nosík,pusinku apod.),takže neříkám,že ho nebudu chtít,ale úplně po něm nepištím.Hlavně,ať je malinká zdravá,v pořádku a ať jí bije srdíčko a to je pro mě nejdůležitější :srdce: @venisa Ale sekne Vám to :srdce: @Syberia Kolikátý tt už vlastně jsi a kdy jsi začala cítit pohyby?Já furt ještě nic necítím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.7.18 10:29

@Kajule21 Dekujeme :mrgreen: kdyz se nevzteka, tak je roztomilous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.7.18 10:43

@venisa To věřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
19.7.18 14:54

@Kajule21
Pohyby přijdou, neboj! Při prvním mimču většinou mezi 18-22 týdnem…u dalších je to dříve. U mě první “štouchnutí” bylo kolem 19. týdne… Pak začne počítání.. nevím jak to je v ČR; moje gyndařka tady chtěla pohyb každé 3-4 hodiny, potom po 30. týdnu deset pohybů za 24 hodin jinak jet do nemocnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
19.7.18 14:56

@venisa Sluší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.7.18 15:24

@Adelkadd děkujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
20.7.18 07:53

@Adelkadd Tak na počet pohybů se mě nikdo nikdy neptal :think: Jen jestli kope, tak to jsem potvrdila. On kope v podstatě pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.7.18 19:15

@venisa
A jak praktikujete to usinani v postylce?.. male bude 5 mesicu a chci to zacit zavadet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.7.18 19:21

@Adelkadd nooo tak po pravdě je to občas pěkně náročný… :lol: po večerním kojení - záleží jak to časově vyjde - většinou kolem osmé nebo deváté Dáme po odkrknutí Domču do postýlky, zapneme kolotoč a čekáme co bude… někdy zabere kolotoč někdy začne řvát ale přesto pak usne ale někdy musíme přistoupit k tomu, že mu na mobilu z aplikace pustím „vysavač“ a u toho většinou usne… někdy se stane, že ani toto nezabere a tak ho po nějaký době vyndáme a uhoupeme na ruce… ale nejdříve se vyzkouší všechny možný způsoby a pak až se vyndavá z postýlky… a takhle už to zkouším i přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí