Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
21.7.18 15:14

@venisa
No u nas zatim pokus skoncil hysterickym revem..Takze zatim asi zustaneme u usinani houpanim :nevim: . vyhodou je to, ze jde jen o ten prvni moment usnuti, pak uz spi celou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.7.18 15:20

@Adelkadd tak nám to dneska taky vůbec nejde… ale první pokus taky prořval… to byl hysterák neskutečnej… dneska je protivnej od dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
22.7.18 18:03

@venisa

A jak to dáváte, když křičí? Já na to prostě nemám. Ani já, ani muž. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
22.7.18 18:06

Včera usnula při posledním krmeni, pak jsem ji nechala na mně, dokud nebyla v tvrdém spánku a přihodili jsme ji do postele. Zatím se nám nic lepšího nepodařilo. :?
To, že ti už parkrat usnul jen s kolotočem je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.7.18 18:19

@Adelkadd no moc to nedáváme… necháváme ho tak deset minut vyřvat a pak pro něj jdeme… dneska bojujeme s usínáním od dopoledne… unavenej jako blázen a ne a ne zabrat… řičí uplně neskutečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
23.7.18 00:05

@venisa
No já jsem nechala muže u její postýlky a šla jsem ven…on s tím, že to zvládne ..asi za deset minut jejího urputného řvaní to nevydržel a vzal ji a řekl mi, ze s tímto nesouhlasí ji takhle nechat řvát. :? Přes den nám pomáhá vozit v kočáře, autosedačka a nosítko. Zkusila sis dat malého do nosítka? Naše v tom usne takřka hned a i v tom něco udělám doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.7.18 06:44

@Adelkadd nositko nemame… Mame „visitko“… A moc se mu v tom nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.7.18 11:49

@Adelkadd Cože?To se i pohyby takhle hlídají jo? 8o Já jsem zítra přesně 18+0tt,tak už budu pomaličku sledovat, jestli se něco začne dít… @venisa Vysavač, to je dobré :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.7.18 12:20

@Kajule21 vysavač je k nezaplacení… mám staženou appku… nač kupovat ty medvídky a ruzné blbosti s bílým šumem, když můžu zadarmo stáhnout appku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.7.18 13:12

@venisa Přesně tak - já si taky myslím,že tady ty blbosti se šumem, tlukotem matčina srdce apod. jsou kraviny.Raději si malou vezmu k sobě,ať slyší moje srdce a je to 1000× lepší než vyhozené peníze za nějakou umělinu nebo napodobeninu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
23.7.18 13:29

@venisa co je “visitko”? :)
Tak mi šum máme, cestovní. Pomůže ji usnout v autosedacce, kombinace vibrací v autě a monotónní hudby funguje u nás 100%. Na večerní usinani to ale u nás moc nemá vliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
23.7.18 13:35

@Kajule21
To tak letí…už 18?! Skoro za půlkou! :dance: No jasně, že hlídá. Ve 24 týdnu mi gyndařka řekla, at počítám pohyby…a na každé další prohlídce se pak ptala. Já jsem měla placentu vepředu, takže jsem je cítila méně.. u mě se nikdy nekonaly pohyby ala noha ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.7.18 14:03

@Adelkadd no to je prostě neideální nosítko, díte v tom nemá nožičky do M ale má je volně dolu… prostě v tom nesedí ale visí… https://www.zkusnositko.cz/…rsus-visitko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.7.18 18:35

@Adelkadd Ahaa,tak to jsem.zase moudřejší :) O tom počítání pohybů jsem četla,ale netušila jsem,že to bude chtít vědět i dr. 8o No,už 18tt,zatím mi to ještě tak moc nepřijde,že to letí,ale od toho 6měsíce už by mi to tak připadat mohlo.Hlavně,když si pak řeknu:„Za 3měsíce rodíš :lol: " Jak říká @venisa ,visítko mi přijde,jako velice nepovedené a špatné nosítko :( Dítěti to není ku prospěchu a jen tam právě tak nějak visí“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.7.18 19:02

@Kajule21 já jsem žádný pohyby nepočítala… ani to doktorka a pak ani doktor to vědět nechtěli… vždycky se jen zeptali jestli cítím pohyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí