Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa
No u nas zatim pokus skoncil hysterickym revem..Takze zatim asi zustaneme u usinani houpanim
. vyhodou je to, ze jde jen o ten prvni moment usnuti, pak uz spi celou noc..
@Adelkadd tak nám to dneska taky vůbec nejde… ale první pokus taky prořval… to byl hysterák neskutečnej… dneska je protivnej od dopoledne
A jak to dáváte, když křičí? Já na to prostě nemám. Ani já, ani muž. ![]()
Včera usnula při posledním krmeni, pak jsem ji nechala na mně, dokud nebyla v tvrdém spánku a přihodili jsme ji do postele. Zatím se nám nic lepšího nepodařilo. ![]()
To, že ti už parkrat usnul jen s kolotočem je super!
@Adelkadd no moc to nedáváme… necháváme ho tak deset minut vyřvat a pak pro něj jdeme… dneska bojujeme s usínáním od dopoledne… unavenej jako blázen a ne a ne zabrat… řičí uplně neskutečně…
@venisa
No já jsem nechala muže u její postýlky a šla jsem ven…on s tím, že to zvládne ..asi za deset minut jejího urputného řvaní to nevydržel a vzal ji a řekl mi, ze s tímto nesouhlasí ji takhle nechat řvát.
Přes den nám pomáhá vozit v kočáře, autosedačka a nosítko. Zkusila sis dat malého do nosítka? Naše v tom usne takřka hned a i v tom něco udělám doma…
@Adelkadd nositko nemame… Mame „visitko“… A moc se mu v tom nelibi…
@Adelkadd Cože?To se i pohyby takhle hlídají jo?
Já jsem zítra přesně 18+0tt,tak už budu pomaličku sledovat, jestli se něco začne dít… @venisa Vysavač, to je dobré
![]()
@Kajule21 vysavač je k nezaplacení… mám staženou appku… nač kupovat ty medvídky a ruzné blbosti s bílým šumem, když můžu zadarmo stáhnout appku
@venisa Přesně tak - já si taky myslím,že tady ty blbosti se šumem, tlukotem matčina srdce apod. jsou kraviny.Raději si malou vezmu k sobě,ať slyší moje srdce a je to 1000× lepší než vyhozené peníze za nějakou umělinu nebo napodobeninu!!
@venisa co je “visitko”? ![]()
Tak mi šum máme, cestovní. Pomůže ji usnout v autosedacce, kombinace vibrací v autě a monotónní hudby funguje u nás 100%. Na večerní usinani to ale u nás moc nemá vliv..
@Kajule21
To tak letí…už 18?! Skoro za půlkou!
No jasně, že hlídá. Ve 24 týdnu mi gyndařka řekla, at počítám pohyby…a na každé další prohlídce se pak ptala. Já jsem měla placentu vepředu, takže jsem je cítila méně.. u mě se nikdy nekonaly pohyby ala noha ven ![]()
@Adelkadd no to je prostě neideální nosítko, díte v tom nemá nožičky do M ale má je volně dolu… prostě v tom nesedí ale visí… https://www.zkusnositko.cz/…rsus-visitko
@Adelkadd Ahaa,tak to jsem.zase moudřejší
O tom počítání pohybů jsem četla,ale netušila jsem,že to bude chtít vědět i dr.
No,už 18tt,zatím mi to ještě tak moc nepřijde,že to letí,ale od toho 6měsíce už by mi to tak připadat mohlo.Hlavně,když si pak řeknu:„Za 3měsíce rodíš
" Jak říká @venisa ,visítko mi přijde,jako velice nepovedené a špatné nosítko
Dítěti to není ku prospěchu a jen tam právě tak nějak visí“ ![]()
@Kajule21 já jsem žádný pohyby nepočítala… ani to doktorka a pak ani doktor to vědět nechtěli… vždycky se jen zeptali jestli cítím pohyby