Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
3.9.18 10:01

@venisa Presne tak, ale rozhodne to neprebije to teseni se na nej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.9.18 11:33

23+6tt

@Syberia No, pozkoušet co bude chtít si malá nemůže - pak už by ten kočárek byl jetý/použitý a musela bych ho prodat se slevou. jedině ho vyzkoušet na prodejně,aniž bych vyjela ven,to by samozřejmě šlo :) Ale nemyslím si,že jsem ten typ střelené matky,co bude kočárky střídat jak ponožky :) Ty já mám těch věcí mraky a zatím jsem to ještě nevytahovala,takže nevím. Hele,ale teď jsem se nad těma kombinézkama zamyslela a mám asi jasno. Nějaké mám,takže zkontroluju velikost a když by byly veliké, mám velikost 0-3m takových gatěčků a kabátku z teplého fleesu,takže bych malé dala asi to a dala ji do fusáčku do do autosedačky. Kdybych pak řípadně nějaké overálek potřebovala,přikoupím, to je to nejmenší. Zachviličku si jedu k rodině pro další várku hader na malou,tak uvdím,co bude tam - je to po mojí 2leté sestřence,ale narodila se v červemci,takže žádné malé zimní oblečky nečekám :think: Tvl, teď hledím, že už jsi 31+3tt 8o 8o

Ježiš holky, když to tak čtu a sním,já už se tak těším,až bude ta malá láska světě..Až ji budu držet, cítit, budu se na ni moct dívat,jak spinká,jak je malinká… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
4.9.18 07:38

31+6tt

@Kajule21 No jasny, ale tak ty uz tak tu predstavu mas, co chces a preferujes. Ja ji treba nemam :lol: Ale teda to by muselo byt neco silenyho s tim kocarkem, abych menila. Chapu, ze pak koupime nejaky golfky lehky, ale taky mi prijde zvlastni, kdyz nekdo vyzkousi treba 11 kocarku :roll:
My v rodine mame jen samy holky, takze malej nema po kom dedit. Tech neutralnich hadriku holky moc nemely. Ja se ted snazila kupovat i barvy, co pak pripadne muze nosit i holcicka. Ale jak rikas, kdyz by se narodila na jare nebo v lete, tak jsou stejne k nicemu.
Na malyho se taky hrozne tesim. Ted jak kope s daleko vetsi intenzitou a celkove si na nej pres brisko uz muzu sahnout, tak se u toho vzdycky rozplyvam :srdce: Sice to nekdy boli az moc nebo treba cejtim takovy rejpani v cipku, ze si rikam, jestli se uz provrtava ven nebo o co mu jde :lol: A to je teda krajne neprijemny :roll: Ty se citis v pohode? Nic neboli? Muzes normalne chodit bez nejakych bolesti podbrisku nebo tvrdnuti? Ja nejsem schopna v podstate kroku bez bolesti :roll: Jit do kramu je pro me utrpeni nebo vubec i na zachod :roll: Sice jsem vubec nezvracela, ale za to tahle bolest je taky dost dobra… Cely leto v tahu, nikam jsme nejeli, protoze ja proste nemuzu uz v aute. Doktorka rikala, ze mam mozna moc citlivou delohu a ze mi vadi pohyby a ona se zacne stahovat, ze to taky mela. Jelikoz to mam i po jizde v aute, tak se mi to zda dost pravdepodobny :think: Ale jinak krome toho a pak teda se mi uz vraci stavy, jsem celkem v pohode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.9.18 13:58

@Syberia Jj,já zatím pořád v pohodě,ale v neděli už mi manžel řekl: „Pojď ty moje malé sumo“ a já že proč sumo? A on že prej už se jenom valím… A to jsem si ten den ráno četla,že od toho 24-25tt se mění chůze. Ještě jsem se tomu smála a manžel mi řekl,že je to sakra pravda…Ale jinak pořád dobré :) Akorát holení už je trošku problém,to dělám po paměti a obouvání bot a ponožek.ALe vdycky to nějak dám - musím že jo? :lol: Jinak pořád v pohodě spím tak jakoby půl na půl-půl na boku, půl na břiše a malá krásně kope.Už to jde i vidět,ale nejde to nahrát - jakmile vezmu telefon do ruky,přestane :lol: Nebo když mi někdo sáhne na břicho. Já už pomalu vím jak na ni,tak tam tu ruku položím tak lehce,že to snad ani nemůže cítit a ona si jede ty svoje bomby :lol: Včera jsem si jela pro další várku hadříků po mojí malé, dvouleté sestřenici, takže máme i další kojící polštář,oblečky,hračky,lahvičky apod. Věcí mám 3 prd.ele :lol: :lol: Dneska se chci vrhnout na třídění velikostí, ať mám ty úplně nejmenší vyselektované a můžu začít pomalu chystat a prát. Chtěla jsem ještě počkat,ale jelikož se mě netýká mateřská,takže žádných 6-8týdnů před porodem doma nebudu,začnu raději průběžně,abych se z toho potom nepo…Navíc s přibývající těhotenství se mi bude čím dál míň chtít a sil bude ubývat.
To je mi líto,že musíš jen ležet a všechno ti dělá problémy :,( . A zvládneš si nachystat pro malého věci nebo ti s tím někdo pomůže? Mně se nabídla mamka,ale zase na druhou stranu, bílé operu a žehlit to nebudu (aby to ve skříni prej nezežlutlo),takže jen barevné ožehlím a na ostatní je zatím ještě chvilku čásek :) Myslím,že to zvládnu i sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.9.18 20:43

Ahoj holky pomohl nekomu nosifol?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
5.9.18 02:45

Ahoj holky! Jsem rada, ze se mate vsechny dobre a mimca jsou spokojena :) . Ja se chystam za par dni na celých šest týdnu s malou do ČR. Mám už z toho letu poradny stres :roll: hlavně, jak pak na malou bude působit časový posun (7 hodin)…tak nějak počítám s tím, ze se první týden nevyspime..Strašně se tesim, už to budou tři roky, co jsem byla doma..

@venisa Ahoj, co malý a spánek? Mia teď děs, budí se poslední týden často s křikem. Připisuji to zoubkům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
5.9.18 07:11

@Adelkadd No Domca se spankem celkem dobry, ale ma dny kdy to stoji za prd… Ale nastesti pres noc spinka… To se stalo parkrat, ze se vzbudil v noci ale to bylo asi kvuli zoubkum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
5.9.18 10:33

32+0tt

@Kajule21 To nas malej kope i na ruce ;) Moje mu rozhodne nevadi a vetsinou i ostatnim da placaka :lol:
Tak manzel se snazi dost pomahat, ted o vikendu umyl ty okna, takze super. Ve ctvrtek si jedeme do Prahy pro tu skrin malyho a postel pro moje pripadny prespani. Pak vymaluje v pokoji zatim pro hosty (pak to bude druhy detsky) a vse se smontuje a uklidi a pak zacnu prat a chystat. Rozdelim si to na vic dni a ono to pujde ;) Nesmim to samym nadsenim hned prepalit :lol: Ale ted v nasi skupince s TP rijen uz mame dva prirustky :roll: Vcera porodila jedna asi ve 35tt 8o To je zachvili a druha 1.9., ale to nevim jak moc predcasne :roll: Ale mesic urcite… Takze se malej musi drzet zuby nehty :lol:
@Julcakarel Ahoj, ja brala Fertipronu a to cca 3 roky, takze si uplne nemyslim, ze to melo nejaky vysledky. Nicmene ji beru jeste stale, abych mela s malym prisun vitaminu.
@Adelkadd Tak snad to s malou zvladnete a rychle si zvykne :palec: Verim, ze se uz moc tesis. Ja bych to asi nezvladla byt tak daleko od rodiny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.18 11:45

24+1tt

@Julcakarel Vůůůbec, žádný tady z těchto zázraků mi rozhodně nepomohl.Dnes už vím,že to byly jen zbytečně vyhozené peníze :nevim: @Adelkadd Čauvec :mavam: Kamarádka letěla z Kanady začátkem srpna a říkala,že hrůza - chytla takového deb.ila,který si stěžoval,jak by matky s děckama neměly vůbec lítat a obtěžovat je v letadle apod. Holt nevěděl,že je češka a že mu rozumí :pocitac: :zed: Časový posun vzal malý celkem dobře,ale chytil nějaký průjem nebo co,tak byli i u doktorky.Jenže ona je tu na celý dlouhý rok,takže to měla všechno složitější i skrz občanství malého, doktory apod. @Syberia No, já už mám dokonce i fusak z čistírny doma a dneska se dám do redukce mých věcí, nepotřebné zabalím a dám do krabic na půdu a už uvolním skříň malé. Pak si chci vytřídit ty nejmení věcičky (ani včera jsem se k tomu nedostala),ať už to mám aspoň nachystané.Pak potřebuju změřit dětský pokoj,abysme tam mohli dát koberec,aby vyčichnul a protřídit věci,které manžel nenosí a hodit je už konečně do prd.ele - už mě to fakt štve,jak je v té místnosti bordel a plno krámů,které měl na sobě 1× a víckrát už si je stejně neobleče… :zed: A pak už to půjde jak po drátkách… :dance: Vidíš,já bych si být tebou raději trošičku „pohnula“ - můžeš porodit i za 2 týdny a nebudeš mít nachystané nic… :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.9.18 12:30

@Kajule21 jo jo ono to stoji dosg peněz ale zase ai rikam ze to jsou vitamíny tak s tim nic nezkazim jeste mi doporučili grav in ale u toho jsem opravdu nenasla zadne recenze :think: takze nevim..... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
5.9.18 19:42

@Kajule21 Tak i kdyby to tak dopadlo, tak furt bude muset malej zustat v nemocnici, takze se povola moje mamka a bude to litat. Ja verim, ze to ted uz pujde jako na dratkach, kdyz budeme mit tu skrin. Takze do konce tydne se dodela pokojicek a vedle pokoj a pak muzu zacit prat a chystat ;) Tasku do porodnice zabalenou nemam, ale verim, ze se da vetsina veci koupit tam nebo mi daji erar :nevim: Takze me nestresuj, uz takhle toho mam az az v hlave 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.18 10:57

24+2tt

@Julcakarel Já mám teď v těhu Gravital na doporučení kamarádky. Raději ani nic nečtu - myslím žádné recenze,protože mě to akorát pak znejistí a zase to hodím někam do skříně nebo do koše a objednám něco jiného a tak to půjde do nekonečna a uvalím mraky peněz.Na to prdím - jedu si svoje,aby měla malá hlavně potřebné vitamíny,které doplňuju i červenou řepou nebo nějakým ovocem, jím hodně jogurtů a mléčných výrobků,aby měla malá vápník a jsem spokojená :) A spokojená maminka = spokojené miminko a to je nejvíc :dance:

Jinak jsem holky včera začaa třídit hadříky a sem v šoku. Můžu si otevřít školku. Mám plno krabici newbornů (vel.56+62+68) bílých i barevných. A to jsem ještě neotevřela 2 pytl hader po mé 2leté sestřenici,co jsem dostala - se z toho po…u :lol: Ale dneska jsem neodolala a koupila si setík na cestu z porodnice a svrchní kalhotky na látkování - tím končím s nákupama. Zimních overálků mám asi 8 - 3růžové, 2 bílé, 2 béžové a jeden hnědý - to ani nevyužiju 8o :think: @Syberia Ale já jsem tě vůbec nechtěla stresovat. Spíš mi přijde, že se ti to kvapem blíží a máš ještě hodně práce. Já chtěla počkat,ale pak jsem si uvědomila,že budu „ochuzená“ o 6-8týdnů před porodem doma,takže to všechno budu muset dělat za pochodu a čím dřív začnu, tím líp… Tašku do porodnice balit samozřejmě ještě nebudu,ale už bych si pomalinku začala i prát nějaké věci,ať se z toho potom nepo… a mám čas i odpočívat. Včera jsem vytřídila svoje věci, tatínek kupodivu začíná taky sám od sebe,takže už jsem Ellince udělala místo ve skříni a začnu si to pomalinku chystat. Včera jsem si koupila miminkovskou aviváž, prací prášek pro miminka už mám a může chystání vypuknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
6.9.18 12:30

@Kajule21 jo diky takze ty jsi ale v ocekavani ze?? Tak to blahopřeji my mimi planujem vic jak pul roku zatim jsem byla dvakrát biochemicky a jednou se prestalo vyvyjet… :( dnes mi zacina ovulka tak se treba zadari… :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
6.9.18 13:53

32+1tt

@Kajule21 Tak ja prave sla na MD uz 8 tydnu predem, abych to zvladla :lol: Tak skrin jsme prave dovezli, tak do konce tydne to muz smontuje a prijdu na radu ja. Ono v lete, jak byl hic, se nedalo vubec nic delat. Dopoledne jsem makala a pak jsem byla hotova az do vecera :roll: Ale prasek na prani mam taky, takze uz jen udela manzel, co ma a hura do toho :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.9.18 11:33

24+3tt

@Julcakarel Budu držet palce!! :kytka: Ano, dneska přesně 24+3tt :srdce: My se snažili bez 2 měsíců 2 roky a bez úspěchu,tak jsme tomu museli pomoct :) @Syberia No super, jste šikovní. Hlavně dělej opatrně a průběžně,ať se nesedřeš a odpočívej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí