Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
20.9.18 09:38

@kočkodlak jůůůů :dance: tak teď držím všechny 4 palečky co mám aby to vydrželo a dopadlo to nejlíp jak jen může :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
20.9.18 10:06

@kočkodlak držím všechny palce ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.9.18 10:18

Nevim jestli jsem se chlubila i tady, ale takto Domca utika :lol: plus vam sem davam jednu spolecnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
20.9.18 10:23

@venisa @janina07 Díky, díky, moc doufám, že to dopadne!!
@venisa Domča se vám povedl, je takový smíšek pořád? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.9.18 10:27

@kočkodlak hele ze začátku byl spíš uplakané miminko, hodně trpěl na prdíky a na bolení bříška… ale když ho nic netrápí a má dobrou náladu je to smíšek… ale dokáže se občas pěkně vztekat a pěkně křičet… ale to většinou když se mu něco nelíbí nebo ho začnou zlobit zoubky… jinak už se to vše lepší a lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.9.18 12:23

@kočkodlak strašně moc gratuluji! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.9.18 13:30

26+2tt

@Julcakarel Děkuji :kytka: Pochopila jsem správně, že se „to nepodařilo“? :,( Moc mě to mrzí :,( A posílám hodně sil do dalšího snažení!! @Adelkadd A víš,jak se těším? ;) Čím dál víc, i na ten porod a na to všechno okolo.Představuju si,jak nás to s tatínkem ještě víc sblíží a jaké to bude,až bude ta malá láska tady s náma :srdce: :dance: Jak se máte? Už jste v ČR? ;) @Syberia No tvl,to se mám na co těšit,jestli mě tohle postihne :zed: @venisa Domča je šikula a pěkný chlapák :) @janina07 Ale to víš,že si i tebe pamatujeme :pankac: Letí to jak prase teda,hledím… Nejvíc to jde fakt vidět na těch dětech co? :) Malý je taky šikula :srdce: @kočkodlak No tvl, to mě pos.r :dance: :dance: Ono to klaplo :dance: Mooooooooooc gratuluju :hug: Aj jsem si radostí „poposkočila“ jak malé děcko :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.9.18 13:34

@Kajule21 no je to takový ďáblík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.9.18 13:47

@venisa Ale skvělý :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.9.18 13:52

@Kajule21 jo je správňáckej, ale občas bych ho někam zavřela a utekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.9.18 14:48

@Kajule21 no nepodařilo :? Tak snad příště ikdyz já už tomu fakt moc šancí nedávám :? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
21.9.18 06:58

@janina07 Ahoj :mavam: Pamatuju ;) A mas pravdu, ten cas leti silene :lol: Tak hlavne, ze se mate vsichni dobre :hug:
@kočkodlak No nekecej :potlesk: Parada, tak tfuj tfuj at se pekne mimco drzi zuby nehty :andel: :hug: :potlesk: :palec: A za par mesicu uz se chystas rodit jako ja ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
21.9.18 07:05

@venisa Jak se smeje taky :lol: Je moc roztomilej ;) :srdce:
@Kajule21 Tak kazda jsme jina, ale myslela jsem si, ze problemu jsem si vyzrala uz dost a ejhle… Ale vsechno to za to stoji. Kdyz mi dela malej tsunami v brise a ze ho tam citim dost casto, tak ho miluju proste uplne nejvic na svete, ze bych snad laskou pukla :lol: Zrovna v noci a ted rano se potykam s bolestmi kycli, jak muzu spat uz jen na bocich, protoze na zadech nemuzu dychat a je to horor. Vcera jsem delala podzimni vyzdobu na zahrade v truhlicich a zase me bere pravy kycel tak, ze nemuzu pomalu vstat a vcera se mi dokonce i ta noha podlomila, ze jsem si malem hubu rozbila :lol:
@Julcakarel Neboj se, urcite to vyjde, jen vydrz a preji hodne sil do dalsiho snazeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
21.9.18 07:13

@Syberia jo dekuji ja uz bych chtela dostat ms aby to bylo co nejdřív treba mi fakt pomuze ten kontryhel caj uvidíme :think: :think: to je tak hezky cist ze to nekomu z vas vyslo po dlouhem snazeni :potlesk: :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.9.18 07:19

@Syberia jo když nemá trápení, tak je roztomilej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie