Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Julcakarel Já ho.zkusila a jsem asi jediný exemplář,ale u mě qkontryhel teda nezabral.Akorát mi rozhodil cyklus,takže letěl do koše.
Myslím,že mi ženské děti chceme tak moc, že i po 30 bys do něj šla
Já „dostala“ malou ke 30tým narozeninám
@Syberia Jj,věřím tomu ![]()
@Kajule21 jo tak to je hezký
no nevím já mám takový zlobidla doma ze čím jsou starší tím mám větší klid a menší nervy
tak za ty dva tři roky čekání…
no třeba jo
já mám tedaaa pocit ze na mě taky nezabírá ani ten femibion ani teď ten nosifol
takže až to asi doberu tak už si nic nekoupím a nechám tomu volný průběh zrovna jsem říkala manželovi ze tenhle cyklus se ještě budeme hodně snažit a pak to nechám v božích rukou. Takhle jsem otěhotněla i v tom březnu říkala jsem už na to kašlu furt něco počítat atd… No a pak jsem našla // čárky
tak uvidíme ted ![]()
@Julcakarel Tak ty pripravky jsou spis jen vitaminy a to, abys na to cely tehotenstvi mela telo pripraveny. Jinak si nemyslim, ze by to melo nejak podporit otehotneni
A je pravda, ze hlava udela taky hodne ![]()
@Julcakarel Měla jsi štěstí - já si to řekla tak milionkrát a nestalo se nic… Nás zachránilo až IVF a nikdy nebudu litovat
![]()
Ahoj, tak já jsem trochu ve stresu, testy pár dní sílily, ale teď je třetí den stejný. Uf.. No, aspoň čárka nemizí, ale dobrý pocit z toho nemám. I když vím, že s tím nic neudělám, bude to tak, jak to má být.
@Kajule21 stesti a hned nestesti byla jsem tehotna 3 krat a hned za sebou ale nedopadlo to…
Tak aspon blahopřeji tobe ![]()
@Syberia jo jo hlava udela asi nejvic a je pravda ze vitaminy jsou vitaminy
na venek nic poznat neni ale snad to ma ucinek alespon vevnitř ![]()
Nejsou ještě úplně silné, podle mne by měly být silnější… Nakonec jsem si dojela na polikliniku na krev, zítra budu mít výsledek, číslo jasně řekne, jestli je to tím, že musím v noci na záchod, nebo se mám připravit na zklamání.
@kočkodlak no tak to by asi silnější být měli ale nevím jak je to u těch vašich záležitostí…
@venisa Dnešní se mi zdá o trochu silnější, ale ten rozdíl není velký. Někde jsem četla, že kolem toho 11 dne by to mohlo stagnovat, asi to rozsekne zítřek. Výsledky z krve budou jasné ![]()
@Julcakarel Já to nepočítám od ovulace, byla jsem na umělém oplodnění.