Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
12.10.18 11:56

37+1

@venisa I v Praze? Ja prave myslela, ze to Tesco nas jen tady u Plzne sidi :lol: Mrknu taky na ten kosik a uvidime, kde to pro nas bude vyhodnejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.10.18 12:08

@Syberia jo i v Praze… nevím proč mají tu dopravu tak drahou… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
12.10.18 13:14

37+1

@venisa To mas pravdu, draha je teda az az 8o Ale tak kdyz mi to frajer doveze az do baraku, tak ok. Jen nemam rada, kdyz nemaji to, co chci a daji mi neco jinyho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.10.18 13:21

@Syberia jo to se mi taky nelíbí, že dají něco jiného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.10.18 12:28

29+6tt

@venisa No jasně, jedním vrzem,kdyby náhodou… :nevim: Holky mě tak se.re, že u nás ty rozvozy jídel nejsou :zed: Došly mi jakési debilní letáčky z Tesca s možností rozvozu,ale že už jsou jen ve velikých městech, to už pro jistotu nenapsali :pocitac: @Syberia To by mě nas.ralo, kdyb mi třeba místo broskvového jogurtu dali jahodový. Měli by to mít zařízené tak,že když něco není, zavolají (v dnešní době neomezených tarifů) a zeptají se,než tam něco nase.rou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.10.18 13:03

37+5

@Kajule21 No my jsme nastesti blizko Plzne, takze dovoz sem je, ale treba rozvoz pizzy z Plzne neexistuje a musis zdlouhave hledat po okoli, kdo by ji dovezl a pak je jeste otazka, jestli se jim rozvoz vyplati… Takze vetsinou objedname a zajedeme si pro ni sami :nevim:
Vratila jsem jim dve veci. Chtela jsem Joralky od Sedity a dali mi Opavie, ty nejsou tak dobry… A bramburky soleny maxi pack za akcni cenu a dali mi mensi pytliky a stalo to vic, to at si taky nechaj :zed: Jinak vse v pohode :palec:
Spi se ti dobre? Ja uz jsem cim dal vic marna :roll: Zitra jdu na kontrolu, tak jsem zvedava, co bude dal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.10.18 15:49

Ahoj holky!
Po delší době nakukuju a tady už je to před porodem :) @Syberia @Kajule21 holky jakou já z vás mám radost- často jsem na vás myslela i když jsem tu nebyla.
Jinak všem gratuluju k :srdce:
U nás nového nic, byli jsme na dovolené a tak nějak jsme to hodili za hlavu. Konečně je sex pro zábavu a ne jen za účelem dítěte… já nechávám tělo odpočinout a v unorubreznu nás to čeká znovu ;)
Tak se mějte krásné holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.10.18 17:16

37+5

@EllEff Ahoj :mavam: Tak to je super, ze si uzivate ;) Ono je to dobry i pro hlavu, je skvely, ze to dokazes a treba se i vam zadati ve chvili, co to nebudes vubec cekat jako ja :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.10.18 23:16

@Syberia snažíme se :) ale už to neřeším- buď a nebo :)
Každopádně pauza byla potřeba, měla jsem jaterní testy jako dlouholetej alkoholik…
A co ty? Už se připravuje na porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
16.10.18 06:15

37+6

@EllEff Tasku mam zabalenou, veci pro malyho nachystany. Snad teda mam vse ;) Az to prijde, tak dobalim kosmetiku a dalsi veci, co potrebuju furt jako nabijecku atd.. Na jednu stranu bych i uz rodila a na druhou jeste ne :lol: Vim, ze muj stav se bude zlepsovat az po porodu, ale zase se trochu bojim, abych to vsechno zvladala :nevim: Ale musim, kdyz to zvladly ostatni maminy :mrgreen: Uz mam ale ty stavy, jak mi praskne plodovka v nevhodnou chvili :lol: Bricho me boli jako pri ms, tak mam i stavy, jestli treba nekrvacim nebo nespinim a litam na zachod. Nakonec jak doktorka strasila predcasnym porodem, tak budu prenaset :lol: Ale to se zase bojim, aby se mu tam nezkazila voda a celkove, aby se mel dobre :roll: Je zo hroznej stres furt :lol:
Drzim palce, at se vam brzy zadari a muzes taky takhle panikarit :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.10.18 14:01

30+0tt

@Syberia O spánku ani nemluv :lol: Dneska jsem měla budík na 6,ale pro jistotu jsem vzhůru od 4 - malá se rozhodla,že už mám vyspáno a že mi to stačí :lol: Jak dopadla kontrola? :) @EllEff Ahojky, to je správné, jen si odpočiň a dejte si „čistící“ kúru a po novém roce se určitě zadaří :dance: Jj,nám už se to krátí a zachvilku obě rodíme :) Syberia teda dřív,ta už to má opravdu otázku třeba i několika dní - my snad ještě do prosince vydržíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
16.10.18 15:44

Čauky, holky! Co je nového?
Já byla dneska na transferu, už od soboty jsem nachlazená, ale doktorka říkala, že pokud nemám teplotu, nevadí to. Tak jí tedy věřím :) A teď zas čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
16.10.18 16:11

37+6

@Kajule21 To vis, a bude hur. Ja se kolikrat vzbudim na wc a proste uz nezaberu od tech 2 treba :roll: Malej zacne se kopat a je po spani :lol: A ze teds kope cim dal vic… Kontrola v poradku, rekla, ze jsem pripravena dole, ale utt nedelala. Pry pristi tyden uz na kontrolu do porodnice, pokud do ty doby neporodim a ze bud si me tam nechaj nebo pozvou treba za dva dny, tak at uz jsem na tu variantu pripravena :think: Tak jsem si rikala, ze bych si hodila tasku do auta, ale co ty veci, co denne pouzivam, to si mam narvat do neceho, co budu furt vytahovat? A sestricka rikala, ze ted bylo staly pocasi, tak se rodit nikomu nechtelo, ale ze ted ma prijit zmena pocasi, takze uz mam nadeji :lol: Tak uvidime, jak moc malej da na pocasi :jazyk:
@kočkodlak Drzim mooooc palecky :palec: Pekne se o sebe starej a odpocivej, at se ti ta nemoc nerozjede ;) A za 10 dni ocekavam nejvic nejlepsi zpravy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
17.10.18 15:35

@Syberia Díky!! To čekání je (a ještě bude) pekelné… Jestli to neklapne, tak další IVF nejspíš až po Vánocích. No, musím věřit… A jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
17.10.18 15:47

38+0

@kočkodlak To vis, to cekani je umorny, ale vlastne te to pak bude provazet celych 9 mesicu, kdy furt jen na neco cekas… Takze trenuj trpelivost :lol: Nejdriv silena cekacka, jestli najdes vysnene //, pak zase cekacka, jestli ti na kontrole potvrdi srdicko, pak zase cekas na 12.tyden, aby sis trochu oddychla a s vetsi davkou stesti budes cekat az na 20.tyden bez dalsich stresu a pak 30. a pak na 38., abys byla v klidu, ze je mimco dopecene a muze ven :lol: A pak uz jen budes chtit rodit :lol: Dal jsem se zatim nedostala :P A vlastne s nedockavosti cekas na dalsi prohlidku, abys vedela, jak se prckovi dari :srdce: Takze to vezmi hezky poporade a urcite uz taky brzy dorazis do cile jako ja :palec: Nechala sis dat jen jedno nebo dve? Mozna jsi to tu uz psala, ale ja jsem marna… Mliko na mozku neni kec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí