Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa I v Praze? Ja prave myslela, ze to Tesco nas jen tady u Plzne sidi
Mrknu taky na ten kosik a uvidime, kde to pro nas bude vyhodnejsi ![]()
@Syberia jo i v Praze… nevím proč mají tu dopravu tak drahou… ![]()
@venisa To mas pravdu, draha je teda az az
Ale tak kdyz mi to frajer doveze az do baraku, tak ok. Jen nemam rada, kdyz nemaji to, co chci a daji mi neco jinyho ![]()
@venisa No jasně, jedním vrzem,kdyby náhodou…
Holky mě tak se.re, že u nás ty rozvozy jídel nejsou
Došly mi jakési debilní letáčky z Tesca s možností rozvozu,ale že už jsou jen ve velikých městech, to už pro jistotu nenapsali
@Syberia To by mě nas.ralo, kdyb mi třeba místo broskvového jogurtu dali jahodový. Měli by to mít zařízené tak,že když něco není, zavolají (v dnešní době neomezených tarifů) a zeptají se,než tam něco nase.rou ![]()
@Kajule21 No my jsme nastesti blizko Plzne, takze dovoz sem je, ale treba rozvoz pizzy z Plzne neexistuje a musis zdlouhave hledat po okoli, kdo by ji dovezl a pak je jeste otazka, jestli se jim rozvoz vyplati… Takze vetsinou objedname a zajedeme si pro ni sami ![]()
Vratila jsem jim dve veci. Chtela jsem Joralky od Sedity a dali mi Opavie, ty nejsou tak dobry… A bramburky soleny maxi pack za akcni cenu a dali mi mensi pytliky a stalo to vic, to at si taky nechaj
Jinak vse v pohode ![]()
Spi se ti dobre? Ja uz jsem cim dal vic marna
Zitra jdu na kontrolu, tak jsem zvedava, co bude dal ![]()
Ahoj holky!
Po delší době nakukuju a tady už je to před porodem
@Syberia @Kajule21 holky jakou já z vás mám radost- často jsem na vás myslela i když jsem tu nebyla.
Jinak všem gratuluju k ![]()
U nás nového nic, byli jsme na dovolené a tak nějak jsme to hodili za hlavu. Konečně je sex pro zábavu a ne jen za účelem dítěte… já nechávám tělo odpočinout a v unorubreznu nás to čeká znovu ![]()
Tak se mějte krásné holky ![]()
@EllEff Ahoj
Tak to je super, ze si uzivate
Ono je to dobry i pro hlavu, je skvely, ze to dokazes a treba se i vam zadati ve chvili, co to nebudes vubec cekat jako ja ![]()
@Syberia snažíme se
ale už to neřeším- buď a nebo ![]()
Každopádně pauza byla potřeba, měla jsem jaterní testy jako dlouholetej alkoholik…
A co ty? Už se připravuje na porod?
@EllEff Tasku mam zabalenou, veci pro malyho nachystany. Snad teda mam vse
Az to prijde, tak dobalim kosmetiku a dalsi veci, co potrebuju furt jako nabijecku atd.. Na jednu stranu bych i uz rodila a na druhou jeste ne
Vim, ze muj stav se bude zlepsovat az po porodu, ale zase se trochu bojim, abych to vsechno zvladala
Ale musim, kdyz to zvladly ostatni maminy
Uz mam ale ty stavy, jak mi praskne plodovka v nevhodnou chvili
Bricho me boli jako pri ms, tak mam i stavy, jestli treba nekrvacim nebo nespinim a litam na zachod. Nakonec jak doktorka strasila predcasnym porodem, tak budu prenaset
Ale to se zase bojim, aby se mu tam nezkazila voda a celkove, aby se mel dobre
Je zo hroznej stres furt ![]()
Drzim palce, at se vam brzy zadari a muzes taky takhle panikarit
![]()
@Syberia O spánku ani nemluv
Dneska jsem měla budík na 6,ale pro jistotu jsem vzhůru od 4 - malá se rozhodla,že už mám vyspáno a že mi to stačí
Jak dopadla kontrola?
@EllEff Ahojky, to je správné, jen si odpočiň a dejte si „čistící“ kúru a po novém roce se určitě zadaří
Jj,nám už se to krátí a zachvilku obě rodíme
Syberia teda dřív,ta už to má opravdu otázku třeba i několika dní - my snad ještě do prosince vydržíme ![]()
Čauky, holky! Co je nového?
Já byla dneska na transferu, už od soboty jsem nachlazená, ale doktorka říkala, že pokud nemám teplotu, nevadí to. Tak jí tedy věřím
A teď zas čekání…
@Kajule21 To vis, a bude hur. Ja se kolikrat vzbudim na wc a proste uz nezaberu od tech 2 treba
Malej zacne se kopat a je po spani
A ze teds kope cim dal vic… Kontrola v poradku, rekla, ze jsem pripravena dole, ale utt nedelala. Pry pristi tyden uz na kontrolu do porodnice, pokud do ty doby neporodim a ze bud si me tam nechaj nebo pozvou treba za dva dny, tak at uz jsem na tu variantu pripravena
Tak jsem si rikala, ze bych si hodila tasku do auta, ale co ty veci, co denne pouzivam, to si mam narvat do neceho, co budu furt vytahovat? A sestricka rikala, ze ted bylo staly pocasi, tak se rodit nikomu nechtelo, ale ze ted ma prijit zmena pocasi, takze uz mam nadeji
Tak uvidime, jak moc malej da na pocasi ![]()
@kočkodlak Drzim mooooc palecky
Pekne se o sebe starej a odpocivej, at se ti ta nemoc nerozjede
A za 10 dni ocekavam nejvic nejlepsi zpravy ![]()
@Syberia Díky!! To čekání je (a ještě bude) pekelné… Jestli to neklapne, tak další IVF nejspíš až po Vánocích. No, musím věřit… A jak se cítíš ty?
@kočkodlak To vis, to cekani je umorny, ale vlastne te to pak bude provazet celych 9 mesicu, kdy furt jen na neco cekas… Takze trenuj trpelivost
Nejdriv silena cekacka, jestli najdes vysnene //, pak zase cekacka, jestli ti na kontrole potvrdi srdicko, pak zase cekas na 12.tyden, aby sis trochu oddychla a s vetsi davkou stesti budes cekat az na 20.tyden bez dalsich stresu a pak 30. a pak na 38., abys byla v klidu, ze je mimco dopecene a muze ven
A pak uz jen budes chtit rodit
Dal jsem se zatim nedostala
A vlastne s nedockavosti cekas na dalsi prohlidku, abys vedela, jak se prckovi dari
Takze to vezmi hezky poporade a urcite uz taky brzy dorazis do cile jako ja
Nechala sis dat jen jedno nebo dve? Mozna jsi to tu uz psala, ale ja jsem marna… Mliko na mozku neni kec ![]()