Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
22.10.18 15:45

@Syberia no hele ono to vše přijde postupně… :lol: jo máme se fajn… ale občas už si říkám, že až bude mít Robin volno zůstanou kluci spolu a já někam vypadnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.10.18 16:02

38+5

@venisa A razite spolu nekam ven mezi lidi a jiny deti? Jakoze je asi na palici sedet doma sama s nemluvnetem :lol: Jsi aspon z Prahy, ja tady v ty nasi prdelce moc vyziti mit nebudu :roll: A hlavne jeste bude hnusne. Vy jste si uzili krasny leto a dlouhej teplej podzim :srdce:
Ja cely leto nebyla nikde, jak nemuzu chodit delsi dobu :roll: A uz se teda dost tesim, az vyrazim s kocarkem :srdce: I kdyz svuj pupicek miluju a uplne nejvic odvarena jsem z tech pohybu, kdyz uz jich teda neni prehnane moc a neboli to :roll: , tak se tesim, az toho naseho prdolku budu moct chovat. Urcite taky budou dny, kdy si zaslouzi tak akorat na prdel, ale pak budou zase slunickovy dny :mrgreen: Ale hlavne prejde ten panickej strach, jestli je v poradku. Jak se blizim ke konci, tak krapet uz silim :oops: Normalne vydesim sama sebe, jestli je v poradku, ze nevim, kdy naposledy kopal. Pak se na to zamerim a zjistim, ze kope porad, jen s prestavkama a zase se hodim do klidu. Ale proste je to cim dal castejsi tenhle stav :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.10.18 16:05

@Syberia no tak ven chodíme, ale nikoho tu neznám, takže se chodíme jen projít do parku a zpátky… jediný s kým si „hraje“ je synovec (5 měsíců) ale to se taky se ségrou nevídáme extra často… ale minulý týden porodila spolužačka ze střední a ta bydlí kousek - cca půl hoďky pěšky od nás, tak až bude malá o něco starší a nebude mrznout vyrazíme aspoň na prochajdu s kočárkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.10.18 16:17

38+5

@venisa To budes mit dobry ;) Ja mam kolegyni z prace, co bude rodit koncem ledna a kamaradku, co ma termin jako ja. Jenze obe jsou v Plzni a ja nekolik kilaku na vesnici :roll: Tak uvidime, jak to pujde. Tady sice sousedy znam a pokecame, ale zase nikoho vylozene s malyma detma v kocarku nee :think: No uvidime, kdyztak vyrazim jen se sluchatkama do prirody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.10.18 16:25

@Syberia no jako jsem ráda, že budeme moc vyrazit, ale když bude mrznout, nebude moc jít ven no… já Domču nabalím, ale takhle s novoškem nebude moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.10.18 18:30

38+5

@venisa Tak ono snad zase tak mrznout nebude. Uz se vi, ze Vanoce budou na blate… Tak si myslim, ze to prijde az tak v lednu nebo v unoru. Jakoze rano mraz jo, ale odpoledne si myslim, ze hodka venku bude v pohode ;) Mas uz nejaky vyzkouseny krem pro mimco bez vody? Jako do tech mrazu. Ja jeste nic nehledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
22.10.18 18:37

@Syberia vyzkoušeného nic nemám… sice se malej narodil a pak začli ty šílený mrazy, ale ničím jsme ho nemazala… měli jsem to jen vždy do auta z auta a to nebylo potřeba, takže budeme muset něco objevit… ale myslím, že nivea dělá do mrazu ale nejsem si tím 100% jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.10.18 08:24

Oliver *23.10.2018 ve 2:35

Tak se vam jdu taky pochlubit se svoji laskou nejvetsi :srdce: Dneska v noci se nam narodil nas vytouzenej poklad Oliver :srdce: Je k sezrani. Porod teda uplne super nebyl a jeste nemuzu vstat, jak se mi porad mota hlava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.10.18 08:40

@Syberia jéééééééééééé moc moc moc gratuluji kočko… je náááádhernej :srdce: ale to byl fofr, když jsme si ještě včera v klidu psaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
23.10.18 08:45

@Syberia Tyyyjo, ten je krásnej!! :srdce: Tak ať jste zdraví a šťastní!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
23.10.18 08:46

@Syberia jeeee moc gratuluji je nadhernej at se vam daří :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
23.10.18 08:47

A já mám tedy taky novinku, zase mám naději..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.10.18 10:31

@kočkodlak moc moc drzim palecky aby to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.10.18 13:30

31+0tt

@venisa Nazdárek :mavam: Tak je to už velký kluk :) S nákupem víš,kam se obrátit ;) Vyčarujeme nějakou slevičku ;) ;) @Syberia Chudina :( Snad se dá brzy dohromady. I kdyby to postihlo nás,co s tím naděláme :nevim: Ale tobě už se to sakra krátí a pokud tě to trošku uklidní, nejpozději do 14ti dnů porodíš :dance: Jinak jsi vzpomněla ten krém do zimy - já budu na malou používat kosmetiku s Aloe Vera (německá,vysoce certifikovaná a s vysokým podílem aloe vera) a v té sérii je i krém vhodný na zimu. Nedám na to dopustit - všechny produkty mají naprosto úžasné :potlesk: :dance: Malá bude mít jen 3 krémy a líh na pupík a to je všechno-nic víc nebude třeba. @kočkodlak No wow, gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.10.18 13:33

@Syberia No ty vo.le,to mě pos.er :dance: :dance: :dance: Ten je slaďoučký :srdce: Tak já tě tady v uklidňuju,jak do 14ti dnů určitě porodíš a ty už máš vesele porozené :lol: :potlesk: Tak vidíš,všechno dobře dopadlo a chytlo tě to,když byl taťka doma -neříkala jsem ti to? ;) Každopádně moc gratuluju a hlavně ať jste všichni zdraví a šťastní. Jak ti bude líp,tak písni, jaké jsou dojmy,jaký byl porod,jak to všechno začalo apod. jsme zvědavé jak opice :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí