Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia no hele ono to vše přijde postupně…
jo máme se fajn… ale občas už si říkám, že až bude mít Robin volno zůstanou kluci spolu a já někam vypadnu…
@venisa A razite spolu nekam ven mezi lidi a jiny deti? Jakoze je asi na palici sedet doma sama s nemluvnetem
Jsi aspon z Prahy, ja tady v ty nasi prdelce moc vyziti mit nebudu
A hlavne jeste bude hnusne. Vy jste si uzili krasny leto a dlouhej teplej podzim ![]()
Ja cely leto nebyla nikde, jak nemuzu chodit delsi dobu
A uz se teda dost tesim, az vyrazim s kocarkem
I kdyz svuj pupicek miluju a uplne nejvic odvarena jsem z tech pohybu, kdyz uz jich teda neni prehnane moc a neboli to
, tak se tesim, az toho naseho prdolku budu moct chovat. Urcite taky budou dny, kdy si zaslouzi tak akorat na prdel, ale pak budou zase slunickovy dny
Ale hlavne prejde ten panickej strach, jestli je v poradku. Jak se blizim ke konci, tak krapet uz silim
Normalne vydesim sama sebe, jestli je v poradku, ze nevim, kdy naposledy kopal. Pak se na to zamerim a zjistim, ze kope porad, jen s prestavkama a zase se hodim do klidu. Ale proste je to cim dal castejsi tenhle stav ![]()
@Syberia no tak ven chodíme, ale nikoho tu neznám, takže se chodíme jen projít do parku a zpátky… jediný s kým si „hraje“ je synovec (5 měsíců) ale to se taky se ségrou nevídáme extra často… ale minulý týden porodila spolužačka ze střední a ta bydlí kousek - cca půl hoďky pěšky od nás, tak až bude malá o něco starší a nebude mrznout vyrazíme aspoň na prochajdu s kočárkama
@venisa To budes mit dobry
Ja mam kolegyni z prace, co bude rodit koncem ledna a kamaradku, co ma termin jako ja. Jenze obe jsou v Plzni a ja nekolik kilaku na vesnici
Tak uvidime, jak to pujde. Tady sice sousedy znam a pokecame, ale zase nikoho vylozene s malyma detma v kocarku nee
No uvidime, kdyztak vyrazim jen se sluchatkama do prirody ![]()
@Syberia no jako jsem ráda, že budeme moc vyrazit, ale když bude mrznout, nebude moc jít ven no… já Domču nabalím, ale takhle s novoškem nebude moc
@venisa Tak ono snad zase tak mrznout nebude. Uz se vi, ze Vanoce budou na blate… Tak si myslim, ze to prijde az tak v lednu nebo v unoru. Jakoze rano mraz jo, ale odpoledne si myslim, ze hodka venku bude v pohode
Mas uz nejaky vyzkouseny krem pro mimco bez vody? Jako do tech mrazu. Ja jeste nic nehledala…
@Syberia vyzkoušeného nic nemám… sice se malej narodil a pak začli ty šílený mrazy, ale ničím jsme ho nemazala… měli jsem to jen vždy do auta z auta a to nebylo potřeba, takže budeme muset něco objevit… ale myslím, že nivea dělá do mrazu ale nejsem si tím 100% jistá
Tak se vam jdu taky pochlubit se svoji laskou nejvetsi
Dneska v noci se nam narodil nas vytouzenej poklad Oliver
Je k sezrani. Porod teda uplne super nebyl a jeste nemuzu vstat, jak se mi porad mota hlava ![]()
@Syberia jéééééééééééé moc moc moc gratuluji kočko… je náááádhernej
ale to byl fofr, když jsme si ještě včera v klidu psaly ![]()
@Syberia Tyyyjo, ten je krásnej!!
Tak ať jste zdraví a šťastní!! ![]()
@venisa Nazdárek
Tak je to už velký kluk
S nákupem víš,kam se obrátit
Vyčarujeme nějakou slevičku
@Syberia Chudina
Snad se dá brzy dohromady. I kdyby to postihlo nás,co s tím naděláme
Ale tobě už se to sakra krátí a pokud tě to trošku uklidní, nejpozději do 14ti dnů porodíš
Jinak jsi vzpomněla ten krém do zimy - já budu na malou používat kosmetiku s Aloe Vera (německá,vysoce certifikovaná a s vysokým podílem aloe vera) a v té sérii je i krém vhodný na zimu. Nedám na to dopustit - všechny produkty mají naprosto úžasné
Malá bude mít jen 3 krémy a líh na pupík a to je všechno-nic víc nebude třeba. @kočkodlak No wow, gratuluju ![]()
@Syberia No ty vo.le,to mě pos.er
Ten je slaďoučký
Tak já tě tady v uklidňuju,jak do 14ti dnů určitě porodíš a ty už máš vesele porozené
Tak vidíš,všechno dobře dopadlo a chytlo tě to,když byl taťka doma -neříkala jsem ti to?
Každopádně moc gratuluju a hlavně ať jste všichni zdraví a šťastní. Jak ti bude líp,tak písni, jaké jsou dojmy,jaký byl porod,jak to všechno začalo apod. jsme zvědavé jak opice
![]()